Omega 3 - Folik asit adet geciktirir mi ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
308
73
28
Hanımlar bunları kullandım bu ay acaba adetimi bunlar geciktirmiş olabilir mi bugün kaset test negatif çıktı çünkü

Takviyeyi bu ay kullanmaya başladım işte gecikti takviye almadan önceki aylar 26-27-25 olarak gitti döngüm bu ayda böyle oldu

Geçen ay 25.günde adet oldum ama normalde 28 günde bir olurum 28 günde bire göre hesaplarsam 2 gün net gecikme var kaset test negatif çıktı
Yakınında sağlık ocağı varsa kan ver evde yapılan testlerin çoğu yanlış çıkıyor iki gün geçmiş kafan daha rahat olur

Yakınında sağlık ocağı varsa kan ver evde yapılan testlerin çoğu yanlış çıkıyor iki gün geçmiş kafan daha rahat olur
Yarın ilk idrarımla tekrar denicem eğer adet olmazsam sonra bir gün daha bekler kan veririm gibi duruyor eğer negatif çıkarsa ama silik felan çıkarsa gidip kan veririm kaset test bekledi biraz silik olmuş ama kuruma çizgisidir o bence yani inşallah hamileyimdir diye umuyorum değilsemde artık hedef bir sonraki ay birde sarı akıntım var akıntım hiç kesilmedi bu normal mi

Hamilelikte akıntı olur diye iye duydum sabah ilk idrarla yap ama kan ver inşallah vardır bebiş

İnşallah ya akıntı ve hafif sızıdan başka belirtim yok birde kabızlık var birde göğüslerime baktım daha demin acaba şiştigi için mi bilmiyorum damar var gibi allahım şu ümitlerimi boşa çıkarmasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…