Samsun ve çevresinde tüp bebek tedavisi görmek isteyen herkese kesinlikle Davut Güven'i tavsiye ediyorum.Kendisi çok ilgili deneyimli güler yüzlü bir doktor. Birlikte çalıştığı ekip ve personelde oldukça iyi Davut Bey'in yaptığı tedavi sayesinde şuan 4 aylık hamileyim. Allah ondan razı olsun.
Ahh bu sayfayı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. Öncelikle merhaba. Ben yarın Davut beye gideceğim ve tüp bebek istiyorum diyeceğim. Ama bayram tatiline denk gelecek korkarım. Daha önce bana aşılama yapmıştı, tutmadı maalesef. İlk kez ona gidip tüp bebek tutan birini buldum çok sevindimm
Ahh bu sayfayı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. Öncelikle merhaba. Ben yarın Davut beye gideceğim ve tüp bebek istiyorum diyeceğim. Ama bayram tatiline denk gelecek korkarım. Daha önce bana aşılama yapmıştı, tutmadı maalesef. İlk kez ona gidip tüp bebek tutan birini buldum çok sevindimm
Çok teşekkür ederim
Ben yeni öğrendim normal yolla hamile kalmayacağımı
Dünyam başıma yıkıldı
Ne yapacağımı bilemedim
Araştırmaya başladım
İnşallah güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim
Ben yeni öğrendim normal yolla hamile kalmayacağımı
Dünyam başıma yıkıldı
Ne yapacağımı bilemedim
Araştırmaya başladım
İnşallah güzel haberler alırsınız
Kesin bir teşhis varsa doktorla görüşün bence. Hemen gidince tedaviye başlanmıyor. D vitamini, B12, folik asit kullanıp aylar sonra başlamanız gerekebilir
Kesin bir teşhis varsa doktorla görüşün bence. Hemen gidince tedaviye başlanmıyor. D vitamini, B12, folik asit kullanıp aylar sonra başlamanız gerekebilir