- 16 Ağustos 2014
- 215
- 91
- Konu Sahibi Filledouce
Çook yıllara önce benden hoşlanan bir çocuk vardı. 6-7 yıl geçti diyebilirim. O zamanlar küçüktüm ve onun sevgisine pek inanmamıştım. Ayrıca tek düşündüğüm kariyerimdi ama o her yıl bana kendini hatırlattı ve benden hoşlandığını dile getirdi. Onunla yazları denk gelirdik yazlıkta. yani okul zamanları onu göremezdim bile öyle birşey olsaydı eğer. Kova burcu değil miyim işte mantığım olmaz dedi bende onun tekliflerini hep red ettim.Sonra ben ondan çok uzak bir yere taşındım. Elimden geldiğince ona umut vermedim. 4-5 yıldır onunla hiç bir iletişime geçmiyordum ki 3 gün önceki mailine kadar. Email adresime öyle bir mesaj yazmış ki okurken sebepsiz yere gözlerim bile doldu. Hala beni seviyordu ve kimseyle cikmamis beni bekliyordu. aşkını anlatış şekli beni benden aldı ama ben onun hislerine karşılık veremeyeceğimi dedim çünkü biz gerçeken uzağız ve ben onu ciddi anlamda tanımıyorum. Belki onceden onun ilgisi hosuma gitmis olabilirdi ama bence o hisler ask degildi.Onun hakkında bildiklerim çok değil ama biliyorum ki onunla birşeyler olsaydı o gerçekten iyi bir eş ve baba olablir. oda bildiğim kadarıyla yengeç burcu. o yüzden çok duygusal. Onun gönderdiği mesajı onu hiç tanımayan en yakın arkadaşlarıma okuttum onların bile gözleri doldu. Bir insan gerçekten birini bu kadar uzun bir zaman boyunca sevebilir miydi? Birbirimize sormadan edemedik.
Neyse dün onun facesine baktım. bir şarkı paylaşmış ve " senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi ne sanıyorsun" diyede şarkının sözünü yazmış. Şarkının geri kalanına bakarsak her yerde beni görüyor.
Neredeyse bütün gün şarkıyı dinledim ve hiçbir şey yapamadım.Üzüldüm bir anda ve kendi kendime neden kabul edemiyorum dedim. Benimde hakli sebeplerim vardi ve daha yeni bir iliskim bitmisti. pişman mıyım yoksa ona çok mu üzüldüm anlayamadim. En iyisi akışına bırakmak. Kısmetimde ise olur demek kaldı.
Neyse dün onun facesine baktım. bir şarkı paylaşmış ve " senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi ne sanıyorsun" diyede şarkının sözünü yazmış. Şarkının geri kalanına bakarsak her yerde beni görüyor.
Neredeyse bütün gün şarkıyı dinledim ve hiçbir şey yapamadım.Üzüldüm bir anda ve kendi kendime neden kabul edemiyorum dedim. Benimde hakli sebeplerim vardi ve daha yeni bir iliskim bitmisti. pişman mıyım yoksa ona çok mu üzüldüm anlayamadim. En iyisi akışına bırakmak. Kısmetimde ise olur demek kaldı.