Ona üzülüyor muyum yoksa gerçekten pişman mıyım?

Filledouce

Belki Bir Gün Herşey Değişir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
215
91
Çook yıllara önce benden hoşlanan bir çocuk vardı. 6-7 yıl geçti diyebilirim. O zamanlar küçüktüm ve onun sevgisine pek inanmamıştım. Ayrıca tek düşündüğüm kariyerimdi ama o her yıl bana kendini hatırlattı ve benden hoşlandığını dile getirdi. Onunla yazları denk gelirdik yazlıkta. yani okul zamanları onu göremezdim bile öyle birşey olsaydı eğer. Kova burcu değil miyim işte mantığım olmaz dedi bende onun tekliflerini hep red ettim.Sonra ben ondan çok uzak bir yere taşındım. Elimden geldiğince ona umut vermedim. 4-5 yıldır onunla hiç bir iletişime geçmiyordum ki 3 gün önceki mailine kadar. Email adresime öyle bir mesaj yazmış ki okurken sebepsiz yere gözlerim bile doldu. Hala beni seviyordu ve kimseyle cikmamis beni bekliyordu. aşkını anlatış şekli beni benden aldı ama ben onun hislerine karşılık veremeyeceğimi dedim çünkü biz gerçeken uzağız ve ben onu ciddi anlamda tanımıyorum. Belki onceden onun ilgisi hosuma gitmis olabilirdi ama bence o hisler ask degildi.Onun hakkında bildiklerim çok değil ama biliyorum ki onunla birşeyler olsaydı o gerçekten iyi bir eş ve baba olablir. oda bildiğim kadarıyla yengeç burcu. o yüzden çok duygusal. Onun gönderdiği mesajı onu hiç tanımayan en yakın arkadaşlarıma okuttum onların bile gözleri doldu. Bir insan gerçekten birini bu kadar uzun bir zaman boyunca sevebilir miydi? Birbirimize sormadan edemedik.
Neyse dün onun facesine baktım. bir şarkı paylaşmış ve " senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi ne sanıyorsun" diyede şarkının sözünü yazmış. Şarkının geri kalanına bakarsak her yerde beni görüyor.
Neredeyse bütün gün şarkıyı dinledim ve hiçbir şey yapamadım.Üzüldüm bir anda ve kendi kendime neden kabul edemiyorum dedim. Benimde hakli sebeplerim vardi ve daha yeni bir iliskim bitmisti. pişman mıyım yoksa ona çok mu üzüldüm anlayamadim. En iyisi akışına bırakmak. Kısmetimde ise olur demek kaldı.

Çook yıllara önce benden hoşlanan bir çocuk vardı. 6-7 yıl geçti diyebilirim. O zamanlar küçüktüm ve onun sevgisine pek inanmamıştım. Ayrıca tek düşündüğüm kariyerimdi ama o her yıl bana kendini hatırlattı ve benden hoşlandığını dile getirdi. Onunla yazları denk gelirdik yazlıkta. yani okul zamanları onu göremezdim bile öyle birşey olsaydı eğer. Kova burcu değil miyim işte mantığım olmaz dedi bende onun tekliflerini hep red ettim.Sonra ben ondan çok uzak bir yere taşındım. Elimden geldiğince ona umut vermedim. 4-5 yıldır onunla hiç bir iletişime geçmiyordum ki 3 gün önceki mailine kadar. Email adresime öyle bir mesaj yazmış ki okurken sebepsiz yere gözlerim bile doldu. Hala beni seviyordu ve kimseyle cikmamis beni bekliyordu. aşkını anlatış şekli beni benden aldı ama ben onun hislerine karşılık veremeyeceğimi dedim çünkü biz gerçeken uzağız ve ben onu ciddi anlamda tanımıyorum. Belki onceden onun ilgisi hosuma gitmis olabilirdi ama bence o hisler ask degildi.Onun hakkında bildiklerim çok değil ama biliyorum ki onunla birşeyler olsaydı o gerçekten iyi bir eş ve baba olablir. oda bildiğim kadarıyla yengeç burcu. o yüzden çok duygusal. Onun gönderdiği mesajı onu hiç tanımayan en yakın arkadaşlarıma okuttum onların bile gözleri doldu. Bir insan gerçekten birini bu kadar uzun bir zaman boyunca sevebilir miydi? Birbirimize sormadan edemedik.
Neyse dün onun facesine baktım. bir şarkı paylaşmış ve " senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi ne sanıyorsun" diyede şarkının sözünü yazmış. Şarkının geri kalanına bakarsak her yerde beni görüyor.
Neredeyse bütün gün şarkıyı dinledim ve hiçbir şey yapamadım.Üzüldüm bir anda ve kendi kendime neden kabul edemiyorum dedim. Benimde hakli sebeplerim vardi ve daha yeni bir iliskim bitmisti. pişman mıyım yoksa ona çok mu üzüldüm anlayamadim. En iyisi akışına bırakmak. Kısmetimde ise olur demek kaldı.

Tamamen şahsi fikrim olmak üzere, çook uzun yıllar önceymiş, bir çocuk varmış ve hoşlanmayla sınırlı kalan duyguları varmış ve yıllar sonra olan bir şeyler..

Yine tekrarlıyorum tamamen kendi fikrim, şunu düşünmeye bile gerek var mı? İlla gizemli hikayeler mi yaratmak zorundayız?

bence şu anda boşluktasın ondan biraz etkilendin.ilk düşüncelerin dogrudur o yüzden hiç girişme.zaten uygun olsaydı şans verirdin

Bizler erkekler gibi mantıksal yaklasamiyoruz bu tur olaylara...
Mesela bazı durumlarda karsimizdaki erkeğe degil de, kafamizda hayal ettigimiz erkeği, karşımizdaki erkeğe atfedip, bunu ask saniyoruz çoğu zaman.
Tabi erkek belli bir sure sonra, o duyguları karsilamayinca o toz pembe ask puf uçup gidiyor..
Yani seninki de öyle bir şey bu ask, sevgi olsaydı sen zaten bu kadar beklemezdin şuan bile 1 sn bekleyemezdin, şuan çocuğun verdiği o duygusallık senin duygusal boşluklarına denk gelmiş ve suan anladığım kadarıyla duygusal bir bosluktasin..

Sadece içimden gelen sesi dışa vuruyorum. Bence tanımak için bir şans vermelisin. İleride pişman olmamak için...

Bencede ben ona degilde bana olan sevgisine kapildim birazcik.

Kesinlikle.

Etrafta o kadar çok yalnız, mutsuz insan ve hikaye var ki...

İnsan içini ısıtacak bir şeyler görünce kalbi farklı atmaya başlıyor, kendini harika hissetmek de cabası.

Başınıza geleni yaşayan birini tanıyorum, çocuğun ilgisi yedi yıl sürdü, mesajları vs. yengeç burcuydu.

İnsan etkileniyor ister istemez ama farklı sitelerde üyeliklerine ulaştık çocuğun...

Her şeye hastalık derecesinde bağımlı olduğunu ve aşırılıklarını gördük.

Arkadaşımı nasıl onun elde etme arzusu etkilediyse onu da istediği insanın hayatına dahil edilmemek etkilemişti.

Yani asıl tutkusu arkadaşım değil onun dünyasına girebilme mücadelesi, hayaliydi.

Arkadaşım razı olduktan sonra öyle abuk subuk başlayamadan bitti ki iyice emin olduk.

Çocuk uzaktan sevmeyi, kaçanı kovalamayı düstur edinmekte bir marka olduğunu ilerleyen yıllarda ispatladı başkalarıyla...

Belki sizin durumunuz farklı olacaktır ama okuyunca aklıma geldi.

eşimle buna benzer durum yaşadık.bir kaç yıl bu şekilde idi.evlendik.ama pişmanım sanırım.baştan için almıyorsa sonu da iyi olmuyor.sevdiğimi sanıyorum.ama sadece sanıyorum.(dün gece para konulu iğrenç hakaretler işittim benim saçıma bile zarar geldiğinde üzülen adamdan) başta için almıyorsa üzülmeyle vs olmuyor bu iş.hislerin doğru.baktın olmuyor bakmayacaksın.

Bi denesen zarari olmaz diyorum ben.
Bi ablam derki kadin zmanla her erkege asik olur.
Ama egerki erkek bisey hissetmiyorsa o zmn durum kotu.

O yuzden erkegin sevenini bulmussan kacirmamalisin diyorum ben.

Kimseyle cikmayip yillarca sizi bekleyen birinden bahsediyorsunuz...

Uzun sessizlik sonrasinda ne duygulanmasi,tek kelimeyle, korkardim.

Yorumlar tam tersi yonde oldugu icin tekrarliyorum, bagimlilik ve saplanti derecesinde takintili insanlardan uzak durun.

Baslasaniz bu sefer baska seye takma olasiligi yuksek. Agrisiz basiniza dert almayin... ayrilmasi bile sıkıntili olur bence.

Kimseyle cikmayip yillarca sizi bekleyen birinden bahsediyorsunuz...

Uzun sessizlik sonrasinda ne duygulanmasi,tek kelimeyle, korkardim.

Sözde beni rüyasında görmüş ve mesaj atmadan önce atıp ile atmamak arasında çok düşünmüş. Beni rahatsız etmek istemiyormuş ama dayanamamış.

X