Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

libyanaaa, nerdesin şekerimm?!

baaaak, az önce ayşecike ne geldii

Son düzenleme:
ama yaaa bu bana yapılamazzzzzz....hayırlı olsun İnşaallah bizede gelir bugün.. Dünyanın en tatlı ayşeciğine yazmaları lazımdı...
ben de öyle düşündüm gerçekten
onlar yazmadıysa, ben yazarım üstüne.. zati ezelden yazılmış gönlümee

size de bugün olmazsa bile yarın gelir.

Son düzenleme:

Aaaa ne oldukiiii akşama barışın yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş derler ya sorrra küsersinz hep
Walla gönlümü alması lazım pazar pazar soz verdigi halde bana arkadaşlarını tercih etti (kizli erkekli grup)

Bizimde kocamla aramız hiç iyi değil. Sen yine küssün. Ben küs desen değilim. Kızgın desen değilim. Kırgın desen değilim. Benim durum çok vahim yani.
.
Ben hem kızgınım hem de kırgınım

ama yaaa bu bana yapılamazzzzzz....hayırlı olsun İnşaallah bizede gelir bugün.. Dünyanın en tatlı ayşeciğine yazmaları lazımdı...

Ben dediğim zaman hemen bssvursaydiniz keşke bisküvi ve devam sütü orjinal boydu ayrıca sutlac vardı.saglik olsun bebislerinize aafiyet olsun

herkese mutlu mutlu coooook mutlu yıllarrrr....
bu yıl hayatımızın en en en güzel hediyesini aldık... allah her bırımıze yavrularımızı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın...onları kotuluklerden, kotu ınsanlardan korusun... mutluluk, başarı, hep onlarla olsun....

Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum, bebeklerimizle ve ailemizle güzel, bereketli bi yıl geçirelim inşallah

Hayırlı günler.. Nasılsınız hatunlar..? Aslında ben size küstüm.. ne kadar çok sayfa ilerlemiş öyle daha okuyamadığım yerler var... Maşaallah bizim topiğimize...
eneeeeemmmmm!!!! ne yaptın sen büşraaa.... Niye korunmuyon bacım...??:26:
Geçmişe dönüp bakmasam bu yazdığını görmeyeceğim..
İyiyim Elhamdulillah sen nasılsın balımm

Günaydııın! güünaaydıınnn! Gü- nay-dınn! Günaydınn!

Ne kadar ahenkli bir "günaydın" demek buu....

Cenaaa Libyanaaa nerelerdesinizzzz Rüyamda sizi gördümm

Hayır olsun İnşaallah nasıl gördün canım...

Hayırlı olsun cenacım.. Ayşecik iyi , güzel günlerde kullanır İnşaallah..

bence bugün gelebilir.. dağıta dağıta geliyordur belkide... Sizin adres daha yakınca ondan çabuk gelmiş olabilir... hala beklemedeyiz bakalım..

bana kalırsa kızmakta haklısın.. Ben olsam koca bir kavga çıkartırdım neden kızlı- erkekli bir grupta eğleniyorsun diye burnundan getirirdim yapmadığım şey değil. Erkek dediğin verdiği sözü tutmalı arkadaş.. Ailesi herşeyden önce gelmeli.. Çok sinir oldun şuan kocana.. Müsadenle meşe sopasını ıslatıp geliyorum...

bu arada canım sen burda yazdığın gibi üye oldum ben ama çok geciktirdiler..

tşk tatlım istedim bakalım yaşımıza girmeden gelir inş :)

libyanaaa, nerdesin şekerimm?!

baaaak, az önce ayşecike ne geldii

Eki Görüntüle 592357 Eki Görüntüle 592358 Eki Görüntüle 592359

canım bende başvurdum banada adresinize gönderilecektir diyebir mail gelmişti bakalım bizde bekliyoruz

ayyy çok güzelmiş ayşecik güzel günlerde kullansın güle güle severek yemeklerini yesin bu sandalyede yedikleri yarasın inşallah kızıma
arabada çok rahata benziyor kullanımı kolay gibi güle güle kullanın arabanızıda

bu yıl ilk kez yeni yıl benim için özel bir anlam içeriyor bu yıl oğlumla ilk yeni yılımız olacak eşim şehir dışında bizimle olamayacak bu yüzden içimde tarifsiz bir sıkıntı var ama yine de oğlumla bugünü özel kılmak istiyorum bizde ailemle geçiricez bu akşamı :13:

ben yine her yılbaşı akşamı olduğu gibi önce bir yasin-i şerif okuyup yuvamın sevdiklerimin huzuru için 2 rekat namaz kılmak istiyorum rabbim izin verirse ardından oğluşumuda alıp kapı komşumu bir ziyaret edicem ( kendisinin 3 aylık kızı beşik kertmemiz olur )

sonrada artık annemlerle erken kalkma derdi olmadan sohmet muhabbet otururuz birde bu akşam için tiramisu yapmayı planlıyorum ksımetse afiyetle yeriz

eee hanımlar sizler özel birşeyler yapıyormusunuz bu akşam

bu arada barbarino bahar dı sanırım yazmıyor 2 gündür merak ettim

eskidimde hesap sormaya bilem başladım bak yokluğunuzu farkeder oldum iyi takipçiyim demekki

Allah şimdiden kabul etsin canım.. Benim bugün için herhangi bir planım yok.. Çünkü yılbaşının benim için herhangi bir özelliği yok.. Yeni bir yıla giriyoruz o kadar..

Maşallah canım daha çok birlikteliğimiz olur İnşaallah..

bizede gelmedi paket talebiniz alndı dedi 20 25 gün oldu

büşra inanamıyorum hamile kalmama yöntemin varmı banada söyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…