Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..
ezan okunur şimdi, oruç açayım
eşim gelecek, hazırlanayım,

size de ara ara bakarım..
ben yokken çok kaynatmayın heee

karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..

4 tuttum ben ara vererek,senin kaç oldu
Allah kabul etsin

hmm.. :44:
sanırım öğün olarak vermeye başladın ek gıdayı.
neler veriyorsun?

canım sabah kalkınca sütünü veriyorum sonra meyva suyu öğlen çorbasını akşam üstü yoğurdunu aralarda yine az az süt veriyorum yoğurttan sonra sabaha kadar yine süt veriyorum

karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..

bende kaçayım
eşim 5 te gelıcekmıs bugun yılbaşı dolayısıyla erken kapanıyoms
yarında ızınlıymıs
herkese mutlu yıllarrrr
hepımıze şans getırsın bu yıl
optummmmmm

karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..

Allah kabul etsinn bende başlasammı acaba
benim sütüm kıtı kıtına yetiyo azalır mı acabaa:44:

bende numune istiyorum nasıl başvuruyorsunuz?

libyana sağolsun anlatmış ,umarım kısa zamanda eline geçer:)

bu arada canım sen burda yazdığın gibi üye oldum ben ama çok geciktirdiler..

canım bana 22 günde gelmişti sana da şu sıralar gelir:) ama istersen bir mail atıp sorabilirsin onlar sana geri dönerler.

bana kalırsa kızmakta haklısın.. Ben olsam koca bir kavga çıkartırdım neden kızlı- erkekli bir grupta eğleniyorsun diye burnundan getirirdim yapmadığım şey değil. Erkek dediğin verdiği sözü tutmalı arkadaş.. Ailesi herşeyden önce gelmeli.. Çok sinir oldun şuan kocana.. Müsadenle meşe sopasını ıslatıp geliyorum...

gulumsercim
galiba eşin kıskanç biri değil ,yoksa neye kızdığını anlardı
burda kıskançlık kokusu alıyorum..ben de çokk kıskancım,ki eşim de kıskançtır hemen "ya ben aynı şeyi yapsam.." derim ve olay çözülür.
arkadaşlarına merhaba demiştir o arada gel sen de ye demişlerdir ve yemek zorunda kalmıştır bunda kızacak birşey yok ,dediğim gibi kızmana tek sebep kıskançlık, ki bence bu haklı bir neden..ama çok büyütülecek gibi değil kalabalık bir grupmuş sonuçta ve herkes eşinin evli mutlu çocuklu olduğunu biliyor..

Son düzenleme:
Bizde seni çok seviyoruz canımmm.. Hayırdır bir yere mi gidiyorsun?:26:
yok kız cuma anneme gitcem 40 gün kalcam

karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..

canım çocuk tükürüyor dövüyor çok huysuz bırakmıyor valla kaldır beni diyor çok bunalımdayım çok

valla yöntemin doğru ben ilk kızıma 1 yıl uğraştım ancak olmuştu..

busmaicim bence tamda büyütülecek bir konu.. Çünkü eski sevgili olayı bile var işin içinde.. Bence evli bir erkeğin öyle kızlı erkekli bir ortamda olması hiç uygun değil.. hele ki o adam artık bir babaysa.. İsterse 100 kişilik bir grup olsun ben eşimin kadın erkek karışık bir yere gitmesini istemem.. Diyelim ki gitti bu olayı susarak karşılamam.. Bende genelde senin yaptığın gibi yapıyorum.. " ya ben aynı şeyi yapsam" diyorum bu sefer ben erkeğim ayağına yatmaya çalışıyor.. hadi ordan diyorum sen haram işleyeceksin kadın erkek karışık ortamda eğleneceksin.. sonrada ben erkeğim hakkın diyeceksin.. Ahirette verirsin hesabını der kapatırım...

belki de abartıyorum ama ben böyleyim arkadaş.. kocam böyle yerlere gidip günaha girecekse hiç eve gelmesin daha iyi.. Allah böylelerine hidayet nasip etsin...

Son düzenleme:

ben inşsllah Allah izin verirse polis okuluna gidersem 500 erkek 130 kız var 1 yıl aynı yerde kalıyor aynı yatakhanede uyuyorlar aynı yerde yemek yiyorlar :104: eşiminde iş yerinden kız ablaları var ama de ki yolda görse tanırmı yok iş arkadaşlarıyla erkek erkeğe dahi eğlenemez

napcaz kız biz sensiz..
kız kocanı bırakıp mı gitcen? :26:

canım ocak şubat sınavlarım var arada bi 10 gün uğrarım eve . girerim inşallah ben görmeden duramam sizi

Son düzenleme:
anladım canım Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…