Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmaicim bence tamda büyütülecek bir konu.. Çünkü eski sevgili olayı bile var işin içinde.. Bence evli bir erkeğin öyle kızlı erkekli bir ortamda olması hiç uygun değil.. hele ki o adam artık bir babaysa.. İsterse 100 kişilik bir grup olsun ben eşimin kadın erkek karışık bir yere gitmesini istemem.. Diyelim ki gitti bu olayı susarak karşılamam.. Bende genelde senin yaptığın gibi yapıyorum.. " ya ben aynı şeyi yapsam" diyorum bu sefer ben erkeğim ayağına yatmaya çalışıyor.. hadi ordan diyorum sen haram işleyeceksin kadın erkek karışık ortamda eğleneceksin.. sonrada ben erkeğim hakkın diyeceksin.. Ahirette verirsin hesabını der kapatırım...:47:

belki de abartıyorum ama ben böyleyim arkadaş..:19::19: kocam böyle yerlere gidip günaha girecekse hiç eve gelmesin daha iyi.. Allah böylelerine hidayet nasip etsin...

evet yaa bana da eşim "ama ben erkeğim" diyor ben de o zaman açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..tam sopalıklar:47:
canım eski sevgilisi orda değilmiş ki,eski sevgilinin arkadaşları ordaymış..
sonuçta bu adam üniversitede okumuş ve arkadaşları olması çok doğal..ahlaksız bi yere gitmemişler ki, piknik alanı açık hava..iki-üç kişi de değiller, kalabalıklar.. uğramış,selam vermiş.belki onlara mutlu olduğunu göstermek istemiştir.
ben olsam aynı kıskançlığı yapardım, beni götürmesini de isterdim.. ama oldu bitti.. düşününce çok da kötü bir olay olmamış bence.. nasılsa eşinden izin alarak gitmiş.
sen ne diyorsun gulumser bizi sohbete daldırdın kendin kayboldun:1:

ben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem :9:

eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum :9:

evet yaa bana da eşim "ama ben erkeğim" diyor ben de o zaman açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..tam sopalıklar:47:
sonuçta bu adam üniversitede okumuş ve arkadaşları olması çok doğal..ahlaksız bi yere gitmemişler ki, piknik alanı açık hava..iki-üç kişi de değiller, kalabalıklar.. uğramış,selam vermiş.belki onlara mutlu olduğunu göstermek istemiştir.
ben olsam aynı kıskançlığı yapardım, beni götürmesini de isterdim.. ama oldu bitti.. düşününce çok da kötü bir olay olmamış bence.. nasılsa eşinden izin alarak gitmiş.

1 yıldır şu profiline bakıyorum kız değiştir şu kadını :9:

canım sabah kalkınca sütünü veriyorum sonra meyva suyu öğlen çorbasını akşam üstü yoğurdunu aralarda yine az az süt veriyorum yoğurttan sonra sabaha kadar yine süt veriyorum

bizimki hiç yogurt sevmedi yaaaa, agzına kasıgı dayayınca piff yapıp tükürüyo, kasıktaki tüm yogurt etrafa sacılıyo :56:
içine kaysı kattım, elma kattım yine de sevmedi napsam ki

canım ocak şubat sınavlarım var arada bi 10 gün uğrarım eve . girerim inşallah ben görmeden duramam sizi :29::16::54:

ohh sevindim
1 yıldır şu profiline bakıyorum kız değiştir şu kadını :9:

hahahhahaa seviyorum yaa, asi gençlik:1:
ya ben de sana diycem unutuyorum kızına albüm yap ordan rahat rahat bakalım hem sadece arkadaşların görür
ben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem :9:

eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum :9:

oo ben çok belli ederim,1-2 gün susarım sonra krizlere girerim keşke ben de gizleyebilsem:1:

bal kabağı havuç patates haşladım ezdim biraz yağ yedirdim yedi iki 3 kaşık ben fazla vermeye korkuyorum :emir_bebek:

ohh sevindim

hahahhahaa seviyorum yaa, asi gençlik:1:
ya ben de sana diycem unutuyorum kızına albüm yap ordan rahat rahat bakalım hem sadece arkadaşların görür

oo ben çok belli ederim,1-2 gün susarım sonra krizlere girerim keşke ben de gizleyebilsem:1:

facemde var kız buraya ekleyince nazar değior yavrum tümgece ağladı okudum okudum geçmedi $739856_4640037313207_1940948274_o.webp

Benim kızım 9 temmuz doğumlu tam 40 hafta doldu normal yolla olmayınca sezeryene karar verdik
paşamla aralarında tam 1 gün var biz 10 temmuz canım :16:

günaydın anneler ve bebişleri öpüyorum sizi....:54:
hem seni hem paşanı çok öptükk:16:

Hanımlar Günaydın,

Benim minişim kabız ya 4 gündür yapamıyor yavrum daha önce elma püresi vermiştim hemencecik yapmıştı bende ona yordum ama tesadüfmüş demek bu kez bir işe yaramadı doktor fitil verdi ama canını yaktığına değmedi genede yapamadı oğlum annemde illede sabun koyalım deyip duruyor canımı sıktı sabah sabah :50::50::50:

sizin bildiğiniz bir yöntem varmı doktorun ilaçlarıda kar etmedi yavruma sabah uykuda bile zorlanıyordu içim acıdı öyle görünce napıcağımı şaşırdım dün akşamda ayyyy der gibi bağırıyordu sancıdan öyle uyuyakaldı kuzum gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapamıyor :43::43::43:
kardeş bana kabızlık deme . ne çektiğimi bu topikl çok iyi biliyor . carrahlara mı getirmedimm pediatri uzmanlarına mı getirmedim .
hemen yazıyorum makatında catlak varmı ??
zeytınyagı içir sakın sabun atma . fıtılı zorda kalmadıkca sakın kullanma anüste alıskanlık yapıyor kusu kayısıyı kaynat suyunu içir sonrada katı olan kayısıyı blendere vur ver pasana benım gıbı kıcına herseyı sokarsan cocugumn makatını catlatırsın

Günaydınlar hanımlar:))))
Oğluşu uyuttum kahvaltı yapıyorum.
Şimdiden herkese güzel bir sene diliyorum. 2012 hepimiz için çok anlamlıydı. Herkese bebişiyle eşiyle mutlu sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür diliyorummmmm:16::16:
Güzel dileklerin için çok teşekkür canım aminn inşş:16:

bizde bugün eşimle biraz tartıştık.. çok üzerime geldi.. ağlattı beni..:14::14: Elhamdulillah iyiyiz şuan.. galiba nazar değiyor..:26: ama gülümserin durumu çok farklı.. böyle kendini düşünen bencil adamlara sinir oluyorum... boğazlayasım geliyor..:41::41:

uyku arkadaşımızı çokkk sevdik mışıl mışıl uyuyoruz sayesınde.
tavsiye ederımmmmmmmEki Görüntüle 592487 Eki Görüntüle 592489
:46::46::46:aferinnnn oğluşunaaa 60 tllik oyuncak alsam ve işe yaramazsa kocam beni aynen şöyle yapar:41::41::41::41::41::41:

Nee eski sevgilimiii çıkarım ortalığı arkama dönüp bile bakmam açıklama yapmasını bile beklemeden basar giderim öyle genişlik modernlik bana gore değil.Şaka bir yana tabiki eski sevgilisi yoktu onun arkadaşları vardı yanlış anlattıktan affola:51:busmai kiskancmiyim evet kesinlikle amza dün kıskanması resmen köprüdür bana ayırdığı ozel zamanda bile aklı onlardaki ve benle başbaşa olmak yerine onları tercih etti yani:27:

üzüldüm ama..
noldu böyle.. nazar mı değiyor?:43:

Sanmamm:(( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var:(( ne kadar inandırıcıysa artık:(( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.

Son düzenleme:
Sanmamm:(( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var:(( ne kadar inandırıcıysa artık:(( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.

kızzz bende her kelimemde boşıcam seni gör niye evlendiysem fela normal şeyler bunlar :37:

merhabalar bugün kontrolumüz vardı.

dr.a gittik.oğlumun kilosu 8800 boyu 70cm olmuş.

verdiğim gıdaları söyledim.

yoğurdu mutlaka vermem gerektiğini söyledi.

birde kavanoz mamalarını sordm verebilirsin dedi.

bu kadar fazla giremiyorum paşamın dişleri çıkıyor çok nazlıyız:43:

[FONT=Comic Sans

[FONT=Comic Sans MS]ismi iyice duyuldu ya,, bahane arıyorlar zam yapmaya..
doktorum fatmanur hanım. çok iyi bi doktor ama çok yoğun..
doğumum da sezaryendi:40:
[/FONT]

aaay,,,,,, ne heyecandı o zamanlar, cinsiyet öğrencez diye gece uyumuyorduk..:52:
Rabbim kız olsun erkek olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip

babymax 150 civarıymış, 130a almış eşim.. saraçhaneden:31:
Baby Max Baby Max 290 Putty Lüks Mama Sandalyesi Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

zam olayı kotu olur dogum fiyatı nekardi epidural sezeryanmi oldun?
aynen sağlıklı olsunda bende bi kız bi erkek mevcut bakalım kime arkadaş gelecek ?
hayirli olsun canım iyi günlerde kullanın mama sandalyesi kullandım kizimda kesinlikle ihtiyaç

çok tşk ederim canım bursa dan katılıyorum bebeğim kız 31/07/2012 doğumlu ve malesef ek gıdalara geçtiğimden beri kabızlığı var yani yapıyor ama koç katı keçi boku gibi :5:

Hosgeldin canim aramiza bende bursadanim 25 temmuz dogumlu kizim var bir hafta oldu ek gidaya gectik bende zeytinyagi katiyorum corbasina iki gunde bir yapiyor ayriyetten agzina bi cay kasigi veriyorum rahat yapsin diye cok sikinti yasamadik sukur.

Gecmis cok birikmis iyo kaynatmissiniz ek gida maceramiz iyi gidiyor simdilik kizim yogurdunu bayila bayila yiyor elma suyunu pek sevmedi tarhana corbasina bayiliyor zaten az zeytinyagi bi cay bardagi suyla yapiyorum baharat tuz domates salca hic bisey yok baska. yayla ve sehriyeyi sevmedi zaten sevilcek gibi degil cok yavan oluyor tuz muz bisey olmayinca yencek gibi degil hak veriyorum kizima agzinin tadi:1:ni biliyor valla

4 tuttum ben ara vererek,senin kaç oldu
Allah kabul etsin:16:
benim de bugünle 4 oldu..:31:
bu sene ramazan 29 muydu acep 30 muydu.. :44:
iyi hatırlattın, ona bakacaktım

Allah kabul etsinn bende başlasammı acaba
benim sütüm kıtı kıtına yetiyo azalır mı acabaa:44:
canım, günler kısa, 12 saat oruç sanırım..
şimdi tam zamanı.. zaten bi perşembe bi pazartesi tutuyorum şimdilik..
bence sen de deneyebilirsin.. :34:

başka sıkıntıları olabilir, işle ilgili falan.. bence kırıldığını söyle, farkına varsın..
böyle olmaz çünkü..

kızzz bende her kelimemde boşıcam seni gör niye evlendiysem fela normal şeyler bunlar :37:
boşanma kelimesinin şakayla dahi mevzu edilmesi bence iyi değil.. :25:

cena ve libyana olay aslında şöyle gelişti kısaca anlatayım,dün kv hasta yemekleri yaptım eşimle gönderdim.Hava cok güzeldi antalyada eşim geldiğinde aşkım seni gezdireyim biraz dedi ben de hemen tamam dedim nereye gidicez.Arkadaşlar deniz kenarında piknik yapıyorlarmış bizde gidelim dedi.Bende ben gezmekten vazgeçtim sen git nereye istersen dedim sinirle.(o gruptaki arkadaşlarının bir kısmı üniversiteden beri tanıgı arkadaşlar yani eşimin eski sevgilisiylede takılıyorlardı zamanında .Bana etik gelmiyo görüşmek istemiyorum pek.Kötü insanlar değil ama öyle işte).Eşimde sen gitmiyosan ben de gitmem dedi gönlümü fethetti:54:neyse ilk önce alışveriş için lcw ye gittik kızım için aradığımı bulamadım 10-15 dk kaldık.Sonra yeni açılan bir restaurant var çok güzel hadi sana yemek aşkım bana yemek ısmarlasana dedim ok dedi.Gittik.Neysse ben söyledim yemeğimi eşim ben akşama yicem aç değilim dedi.Ama oturdsuğumuz süre boyunca surat beş karış.Yedim ben yemeğimi .Hani insan oturur iki çift laf eder çay içer demi yok.Çocuk acıktı gibikalkalım dedi hemen.Hadi oanada bişey demedim.Evimizin önüne geldik ben bir ugrayayım arkadaşların yanına dedi nasıl sinir oldum beni acele acele gezdirdi güya:47:Çantayı yukarı çıkarayım dedi yok dedim elinden çektim ben çıkarım diye evde kızımla oturduk.3 saat sonra geldi,yemek yicekmisin dedim ben orda yedim dedi.Sonrada ağzımı bıcak açmadı o da anladı noldu diyo.Ebenin körü oldu dicektim:47::47::47:
senin evliliğin ve ilişkin hakkında haddi ve maksadı aşıp yorumda bulunmak istemiyorum ama...

belliki eşin arkadaşlarıyla görüşmek istemiş..
seni de götürmek niyeti varmış.
ama sen reddedince, ki aklında böyle bi ihtimal yokmuş belli, gidemeyince bilinçli-bilinçsiz tavır yapmış sana..

belki senin yerinde olsam; giderdim arkadaşlarının yanına, şöyle bi görünürdük..
hem eşimin istediği olurdu, hem de benim sınırlarım dahilinde o görüşme gerçekleşirdi..
kısa süreden sonra da kalkardık..

kıskançlık dozunda ve haddindeyse, çorbanın terbiyesi gibi, evliliğin tadı ve kıvamlayıcısı olur..
olmazsa da olmaz yani..:40:

Back
X