- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
busmaicim bence tamda büyütülecek bir konu.. Çünkü eski sevgili olayı bile var işin içinde.. Bence evli bir erkeğin öyle kızlı erkekli bir ortamda olması hiç uygun değil.. hele ki o adam artık bir babaysa.. İsterse 100 kişilik bir grup olsun ben eşimin kadın erkek karışık bir yere gitmesini istemem.. Diyelim ki gitti bu olayı susarak karşılamam.. Bende genelde senin yaptığın gibi yapıyorum.. " ya ben aynı şeyi yapsam" diyorum bu sefer ben erkeğim ayağına yatmaya çalışıyor.. hadi ordan diyorum sen haram işleyeceksin kadın erkek karışık ortamda eğleneceksin.. sonrada ben erkeğim hakkın diyeceksin.. Ahirette verirsin hesabını der kapatırım...
belki de abartıyorum ama ben böyleyim arkadaş..kocam böyle yerlere gidip günaha girecekse hiç eve gelmesin daha iyi.. Allah böylelerine hidayet nasip etsin...
evet yaa bana da eşim "ama ben erkeğim" diyor ben de o zaman açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..tam sopalıklar

canım eski sevgilisi orda değilmiş ki,eski sevgilinin arkadaşları ordaymış..
sonuçta bu adam üniversitede okumuş ve arkadaşları olması çok doğal..ahlaksız bi yere gitmemişler ki, piknik alanı açık hava..iki-üç kişi de değiller, kalabalıklar.. uğramış,selam vermiş.belki onlara mutlu olduğunu göstermek istemiştir.
ben olsam aynı kıskançlığı yapardım, beni götürmesini de isterdim.. ama oldu bitti.. düşününce çok da kötü bir olay olmamış bence.. nasılsa eşinden izin alarak gitmiş.
sen ne diyorsun gulumser bizi sohbete daldırdın kendin kayboldun