Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet yaa bana da eşim "ama ben erkeğim" diyor ben de o zaman açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..tam sopalıklar
canım eski sevgilisi orda değilmiş ki,eski sevgilinin arkadaşları ordaymış..
sonuçta bu adam üniversitede okumuş ve arkadaşları olması çok doğal..ahlaksız bi yere gitmemişler ki, piknik alanı açık hava..iki-üç kişi de değiller, kalabalıklar.. uğramış,selam vermiş.belki onlara mutlu olduğunu göstermek istemiştir.
ben olsam aynı kıskançlığı yapardım, beni götürmesini de isterdim.. ama oldu bitti.. düşününce çok da kötü bir olay olmamış bence.. nasılsa eşinden izin alarak gitmiş.
sen ne diyorsun gulumser bizi sohbete daldırdın kendin kayboldun

ben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem

eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum

1 yıldır şu profiline bakıyorum kız değiştir şu kadını

canım sabah kalkınca sütünü veriyorum sonra meyva suyu öğlen çorbasını akşam üstü yoğurdunu aralarda yine az az süt veriyorum yoğurttan sonra sabaha kadar yine süt veriyorum

bizimki hiç yogurt sevmedi yaaaa, agzına kasıgı dayayınca piff yapıp tükürüyo, kasıktaki tüm yogurt etrafa sacılıyo
içine kaysı kattım, elma kattım yine de sevmedi napsam ki

canım ocak şubat sınavlarım var arada bi 10 gün uğrarım eve . girerim inşallah ben görmeden duramam sizi

ohh sevindim
1 yıldır şu profiline bakıyorum kız değiştir şu kadını

hahahhahaa seviyorum yaa, asi gençlik
ya ben de sana diycem unutuyorum kızına albüm yap ordan rahat rahat bakalım hem sadece arkadaşların görür
ben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem

eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum

oo ben çok belli ederim,1-2 gün susarım sonra krizlere girerim keşke ben de gizleyebilsem

bal kabağı havuç patates haşladım ezdim biraz yağ yedirdim yedi iki 3 kaşık ben fazla vermeye korkuyorum

facemde var kız buraya ekleyince nazar değior yavrum tümgece ağladı okudum okudum geçmedi

Benim kızım 9 temmuz doğumlu tam 40 hafta doldu normal yolla olmayınca sezeryene karar verdik
paşamla aralarında tam 1 gün var biz 10 temmuz canım

günaydın anneler ve bebişleri öpüyorum sizi....
hem seni hem paşanı çok öptükk

kardeş bana kabızlık deme . ne çektiğimi bu topikl çok iyi biliyor . carrahlara mı getirmedimm pediatri uzmanlarına mı getirmedim .
hemen yazıyorum makatında catlak varmı ??
zeytınyagı içir sakın sabun atma . fıtılı zorda kalmadıkca sakın kullanma anüste alıskanlık yapıyor kusu kayısıyı kaynat suyunu içir sonrada katı olan kayısıyı blendere vur ver pasana benım gıbı kıcına herseyı sokarsan cocugumn makatını catlatırsın

Güzel dileklerin için çok teşekkür canım aminn inşş

uyku arkadaşımızı çokkk sevdik mışıl mışıl uyuyoruz sayesınde.
tavsiye ederımmmmmmmEki Görüntüle 592487 Eki Görüntüle 592489
aferinnnn oğluşunaaa 60 tllik oyuncak alsam ve işe yaramazsa kocam beni aynen şöyle yapar

Nee eski sevgilimiii çıkarım ortalığı arkama dönüp bile bakmam açıklama yapmasını bile beklemeden basar giderim öyle genişlik modernlik bana gore değil.Şaka bir yana tabiki eski sevgilisi yoktu onun arkadaşları vardı yanlış anlattıktan affolabusmai kiskancmiyim evet kesinlikle amza dün kıskanması resmen köprüdür bana ayırdığı ozel zamanda bile aklı onlardaki ve benle başbaşa olmak yerine onları tercih etti yani

üzüldüm ama..
noldu böyle.. nazar mı değiyor?

Sanmamm( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var( ne kadar inandırıcıysa artık( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.

Son düzenleme:

kızzz bende her kelimemde boşıcam seni gör niye evlendiysem fela normal şeyler bunlar

merhabalar bugün kontrolumüz vardı.

dr.a gittik.oğlumun kilosu 8800 boyu 70cm olmuş.

verdiğim gıdaları söyledim.

yoğurdu mutlaka vermem gerektiğini söyledi.

birde kavanoz mamalarını sordm verebilirsin dedi.

bu kadar fazla giremiyorum paşamın dişleri çıkıyor çok nazlıyız

zam olayı kotu olur dogum fiyatı nekardi epidural sezeryanmi oldun?
aynen sağlıklı olsunda bende bi kız bi erkek mevcut bakalım kime arkadaş gelecek ?
hayirli olsun canım iyi günlerde kullanın mama sandalyesi kullandım kizimda kesinlikle ihtiyaç

çok tşk ederim canım bursa dan katılıyorum bebeğim kız 31/07/2012 doğumlu ve malesef ek gıdalara geçtiğimden beri kabızlığı var yani yapıyor ama koç katı keçi boku gibi

Hosgeldin canim aramiza bende bursadanim 25 temmuz dogumlu kizim var bir hafta oldu ek gidaya gectik bende zeytinyagi katiyorum corbasina iki gunde bir yapiyor ayriyetten agzina bi cay kasigi veriyorum rahat yapsin diye cok sikinti yasamadik sukur.

Gecmis cok birikmis iyo kaynatmissiniz ek gida maceramiz iyi gidiyor simdilik kizim yogurdunu bayila bayila yiyor elma suyunu pek sevmedi tarhana corbasina bayiliyor zaten az zeytinyagi bi cay bardagi suyla yapiyorum baharat tuz domates salca hic bisey yok baska. yayla ve sehriyeyi sevmedi zaten sevilcek gibi degil cok yavan oluyor tuz muz bisey olmayinca yencek gibi degil hak veriyorum kizima agzinin tadini biliyor valla

4 tuttum ben ara vererek,senin kaç oldu
Allah kabul etsin
benim de bugünle 4 oldu..
bu sene ramazan 29 muydu acep 30 muydu.. :44:
iyi hatırlattın, ona bakacaktım

Allah kabul etsinn bende başlasammı acaba
benim sütüm kıtı kıtına yetiyo azalır mı acabaa:44:
canım, günler kısa, 12 saat oruç sanırım..
şimdi tam zamanı.. zaten bi perşembe bi pazartesi tutuyorum şimdilik..
bence sen de deneyebilirsin..

başka sıkıntıları olabilir, işle ilgili falan.. bence kırıldığını söyle, farkına varsın..
böyle olmaz çünkü..

kızzz bende her kelimemde boşıcam seni gör niye evlendiysem fela normal şeyler bunlar
boşanma kelimesinin şakayla dahi mevzu edilmesi bence iyi değil..

senin evliliğin ve ilişkin hakkında haddi ve maksadı aşıp yorumda bulunmak istemiyorum ama...

belliki eşin arkadaşlarıyla görüşmek istemiş..
seni de götürmek niyeti varmış.
ama sen reddedince, ki aklında böyle bi ihtimal yokmuş belli, gidemeyince bilinçli-bilinçsiz tavır yapmış sana..

belki senin yerinde olsam; giderdim arkadaşlarının yanına, şöyle bi görünürdük..
hem eşimin istediği olurdu, hem de benim sınırlarım dahilinde o görüşme gerçekleşirdi..
kısa süreden sonra da kalkardık..

kıskançlık dozunda ve haddindeyse, çorbanın terbiyesi gibi, evliliğin tadı ve kıvamlayıcısı olur..
olmazsa da olmaz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…