zaman zaman ben de eşim ve evliliğimizle ilgili buna benzer duygulara kapılıyorum ama sakin zamanlarda duygularımı sindire sindire anlatıyorum o zaman ben de rahatlıyorum o da farkına varıyor birçok şeyin yani tüm evlilikler aynı canım sıkma canını ben hele ailemden uzakta olduğum için böyle hissettiğim zamanlarda ağlayıp duruyorum insan birine anlatmak paylaşmak istiyor ama bir şekilde sürüyor işte hayat...Sanmamm( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var ( ne kadar inandırıcıysa artık ( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.
çok güldüm yaaaaaben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem
eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum
benim eşim de arkadaş grubunun yanına gitmek için bazen hızlıca aradan çıkarmaya bakar beni ama cenanın dediği gibi ben de birlikte önce o yer neresiyse oraya gidiyorum ondan sonra bool bolll zaman kalıyo ama burdan gazel okuması kolay bazen ben de hiç gitmesin istiyorum kızlı erkekli ortama hele kesinlikle hayırNee eski sevgilimiii çıkarım ortalığı arkama dönüp bile bakmam açıklama yapmasını bile beklemeden basar giderim öyle genişlik modernlik bana gore değil.Şaka bir yana tabiki eski sevgilisi yoktu onun arkadaşları vardı yanlış anlattıktan affolabusmai kiskancmiyim evet kesinlikle amza dün kıskanması resmen köprüdür bana ayırdığı ozel zamanda bile aklı onlardaki ve benle başbaşa olmak yerine onları tercih etti yani
ben daha hiç başlayamadım süt giderse diye korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım bi sıkıntı oldu mu gerçi Rabbim elbet verir kolaylığınıkarakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..
ben kaçanzii..
ezan okunur şimdi, oruç açayım
eşim gelecek, hazırlanayım,
size de ara ara bakarım..
ben yokken çok kaynatmayın heee
canım benim paşa uyumadan once saç kurutma makınasının müptelasıda onula dalıyordu :))))
saç kurutmanın sesınden kurtulmak ıcın aldık
4 ayrı ses cıkarıyor
ama bızı en cok ılgılendıren ve tek kullandıgımz sleep sesı
saç kurutmaya benzer bı sesı var
dakıka ayarlı kendılıgınden kapanıyo( gece benı de uyutuyo bu yoönü çok ıyı :)))))
yanı ınsanı uyutabılen mayıstıran bı sesı var anlıcan
sallanmadan uyuyo benım oğlan :)
ses makınası zürafanın sıırtından ayrılabılıyo zürafayı bıraz buyudugunde oyun arkadası yapar artık
Hosgeldin canim aramiza bende bursadanim 25 temmuz dogumlu kizim var bir hafta oldu ek gidaya gectik bende zeytinyagi katiyorum corbasina iki gunde bir yapiyor ayriyetten agzina bi cay kasigi veriyorum rahat yapsin diye cok sikinti yasamadik sukur.
hımm buna bakınmadım hiç belki böylesi vardır çok da sevimliymiş ama benimki illa sallanmak istiyor alışacağını sanmıyorum pek :Saynısının kuzucuk şeklinde olanı da var canım ,sesleri de aynı
cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk
Eki Görüntüle 592770
hep beklerim farklı bişey olsun hiçde olmuyortek farkım kızım 1 yıldır benle ve 3 kişilik aileyiz
sena kim kıııı?!!!:99:Ayy geçmişi okuyım dedim ne kadar da çok şey birikmi şalıntı yapayım dedim ondan da vazgeçtim hızlıca yazıyorum yasir kızmadan :) bağrıp duruyor çok huzursuz rüyamda gün yapmışız eve geldim bakıyorum tel.i unutmuşum libyanayı arıyorum o diyor ben tel.i bulunca sena'yla gönderdim sena kim diyorum cena yok mu o işte diyor Allah Allah diyorum sonra libyanın sadece sesini duydum ama seni suret olarak da gördüm cena Allah razı olsun getirdin teli diyorum bi vıyaaak sesiyle uyandım ki yasircik bağırıyp böyle bi rüya işte ben de anlam veremedim ama gece gündüz kk'de olunca demek ki artık rüyalarıma çıktı mama sandalyeniz ve arabanız da hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah mama sandalyesi ben de düşünüyorum kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazabilirmisin ?.
teşekkür ederiz eylülcüm..Hanımlar merhabalar pek fazla giremiyorum gecmisin tamamini okuyamadım bile sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş cananatescoban harikasin topige katilali cok olmamış ama bayağı yorumunu okudum bu arada faceden satış icin eklemelerine güldüm millete bak ya nerden ne tutturacagini şaşırmış.
Busmai inşallah bu yıl ikinci bebeğine de hamile kalırsın daha önceki yorumlarında da istediğini yazmıştın hatırladığım kadarıyla
Elifnaz yeni eviniz hayırlı olsun Allah(c.c) huzurla evlatlarinizla oturmayı nasip etsin
Cenacim mama sandalyeni beğendim hayirli olsun
Barbarino zurafa iyimis inşallah yavrun uyku arkadaşıyla her zaman tatli rüyalar görür.
Alya38 gecmis olsun yanlış hatırlamıyorsam bebeğin ufak bir kaza atlatmış.
Libyana, Karakiz,Zeynep .... Ve topikteki tüm bayanlar sizi değil bebeklerinizi öpüyorum) bu yıl da yavrularimizla sağlıklı, mutlu ve huzurlu gecer inşallah kendinize cok iyi bakın ...
kıııı, ne güzel alıntı yapmışsın öyle?ben daha hiç başlayamadım süt giderse diye korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım bi sıkıntı oldu mu gerçi Rabbim elbet verir kolaylığını
şu işin sırrı, cocacolanın formulu gibiHerkese gny yeni yılın ilk gününden inş güzel bir yıl geçiririz hepimiz bu arada benim oğlumda gece 1:00 de yatıyoırdu ben 1 saat geri çektim iki üç gündür 12:00 de yatırıryorum alıştı şimdi 11:00 e çekmeye çalışıcam ama bu çocukların sağı solu belli olmaz bir hafta 10 gün geçsin öyle bir saat daha geri çekicem
çok tşk ederim canım bursa dan katılıyorum bebeğim kız 31/07/2012 doğumlu ve malesef ek gıdalara geçtiğimden beri kabızlığı var yani yapıyor ama koç katı keçi boku gibi
cnm bursa nın neresinden bende bursa dayım bu arada benim oğlumda 25 temmuz doğumlu
Günaydın kızlar2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN
Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2:neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?