Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben geldim gene sen kaçtın yaaa

Allah kabul etsin canım....

bu bıcırıklar varya bu bıcırıklar tam ısırmalıklar.
çok fenalar.
saniyesinde neler yapıyorlar...

merhabalar,

yoklamayı kaçırmışım galiba yok yazıldım demi:18:

anaaaa yasir beyin dişimi çıktı süper

kızzz kelebeğim sen nasıl birşeysin ya maşallah sana ne güzel mamalar yapmışsın kocanada benim karım olacak böyle benim
için tatlı yapacak bende eve geç geleceğim neyseee birşey demiyorum

tam okuyamadım geçmişi kusura kalmayın hepinizi öpüyorum

Şekerim benim kocam pek yapmamı istemiyor... Bugün una ve şekere zarar vermedin dimi diye soruyor sürekli... Ama yapınca lop lop yer... Napalım hayatım adamlar böyle...

Tsk ederim arkidisler umarim dogru sinyaldir canderincim darisi basiniza ama ne zmn tam olarak gozukur onu yazmamissiniz

Slmmmm kizlar bende burdayim nfkcim yoklama yapmissanirim gecmisi okuyayaim optum hepinizi

Son düzenleme:

Çok tatlıııı :)

Evet internet iyiki var ama insan dokunarak da bişiler almak istiyor :/

Günaydınlar herkese,
Keyfim yok ama hayırlısı olsun bu gün hakkında. Kızı bir banyo yaptırıp yatırmalıyım şimdi.
Daha sonra görüşmek üzere.

Neden keyfin yok bakalım???

Ya ben kendime de oğluma da öyle alışveriş yapamıyorum. Ne biliyim; 1 yıl sonrayı hesap etmek kötü bişileri çağırmakmış gibi geliyo bana :/

Yoğum ben yoğummmmm

Aynen katılıyorum ben de başladım araştırmalara bir şey bulamadım.Dün netten balonlarımızın siparişini verdim ilk olarak.Heyecan başladı :)

Ayyyy hayırlı olsun. Hangi siteden aldın??? Partidükkanına bakıcam ben.

Hayırlı olsun :)

İyi yolculuklar şimdidennnnnnn. Ben de bakınca eski fotolara diyorum ne çirkinmiş diye :)

nerede ''topikte yazmayanları esefle kınayanlar''

ıslak kek, buzdolabında durdukça daha da lezzetli oluyor yaffuuuu
son 4 dilim kaldı, ama ayşecikle kendimizi tutamıyooooooz :125:

Hanım hanımmmm çalışıyoz heralde :) öğle arası çok koşturdum; oğlum tutturdu ben yediriyim diye. Bi de kardeşim geliyo diye alışveriş yaptım. Sonra akşam okul dönüşü oğluşu yıkadık ve ben mutfağa koltum incirli kremalı pasta yapmaya. Kardeşim geliyo ya :) şimdi de bi yandan mikserdeyim bi yandan telde yani bak değerinizi bilin

Cok saol canimcim ewt sanirim sonunda geliyo ama ben tam olarak sizin bebislerinki gibi yani normal insanlar gibi gozukmesini diyorum ordayken dis bugdayi planliyorum da tam olarak gozuksun istiyorum ) bu arada sizede afiyet bal olsn

Görünmesi sürüyo valla biraz :)

Oyuyyy ayşecik naptın???? Düşünmemeye çalışalım bence :)

Çok üücü bu

aslında ilk yürümeye başladıklarında böyle bir kıyafet almak lazım
Eki Görüntüle 706919

Bence de çok güzel :)

Kelebeğim yastıklara bakacağım iyiki söyledin canikom

BORN,cumm dişiniz hayırlı olsun şekerim.

Hayırlı olsun dilekleriniz için saolun kızlar. Bütün temmuz bebekleri sağlıklı sıhhatli mutlu büyüsünler inşallah...

ben geldim siz nerdesiniz şekerler?
eşim sohbete gitti, ayşecik uyuyor.. ben de yoooğ mu olsam

iki çocuklu kadın çooooook uzun bir aradan sonra çocuksuz olarak güne katıldım 2 saat muhabbet . çok güzel geldi ben bu gazla bu bebelerle 6 ay daha oynarım

ben geldim siz nerdesiniz şekerler?
eşim sohbete gitti, ayşecik uyuyor.. ben de yoooğ mu olsam

Yoğ olma sen hep var ol

iki çocuklu kadın çooooook uzun bir aradan sonra çocuksuz olarak güne katıldım 2 saat muhabbet . çok güzel geldi ben bu gazla bu bebelerle 6 ay daha oynarım

Sevindim adına :) eşim de beni zorla güne soktu insan içine çıkayım diye. Aynen dediğin gibi iki saat ilaç gibi geliyor-du. Bu hafta gün bende!!! İnşallah oğlum çok sapıtmaz da güzel olur herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…