Herhalde çoktan karar vermiş hatta mamaları afiyetle yemişsinizdir. Ben henüz yemedimAkşamaaa biraz mantar var onu soteleyim diyorum. Yanına çorba ama ne çorbası bilmiyorum? Ve birdee patates salatası mı yapsam? Cipsli falan... Bilemedim...
Hayırlı yolculuklar canım. Hele biraz daha büyüsün gözüne iyice farklı gelir.gunaydın canlar yarın ananeye yolculuk oldugundan hazırlıklardayız...geçmişi telden okuyorum ama yazmasına sinir oluyorum pcyi de bayadır resimlerini çıkarttırmadım oğluşumun onlar seçicem bellekten memlekette yaptırıcam inşş sonra belleğe bişey olur mazallah bu ara zaten bazen çalışmıyor ben de çıkarttırayım dedim yalnız küçüklük resimlerine bakınca bi garip oldum sanki 10 yaşında gibi çok büyümüş güzelleşmiş geldi gözüme
Görünür hale gelmesi birkaç hafta alır. 1 ayı da bulabilir. Bu biraz hangi diş olduğuylaa da ilgili. Benim gözlemlerime göre üst dişler daha uzun sürede görünür oluyor. Alttaki dişler daha kısa sürede. Güneşini falan iyi alıyorsa da çabuk gelişir.Aryacim akikaniz hayirli olsn...
Kizlar sanirim disimiz uc verdi ama sevinmek icin erken mi bilemiyorum cin cin ses cikiyo ama ne kadar zamanda gorunur hale geliyo tecrubelilerden acil cevap bekliyorum heyecan yapmis durumdayim
Canım aynısından ben de yaptım. Bekledikçe güzelleşiyor. 2dilimden az yemek mümkün değilnerede ''topikte yazmayanları esefle kınayanlar''
ıslak kek, buzdolabında durdukça daha da lezzetli oluyor yaffuuuu
son 4 dilim kaldı, ama ayşecikle kendimizi tutamıyooooooz :125:
ayşecik altını ıslatmış. değiştirdim.
mouse ile oynuyordu, şapur supur sesler geldi, baktım..
ne göreyim
bezi açmış içindeki ıslak mendil elinde
o birkaç saniyede ne yaptı bilmiyorum
aldım ellerini yüzünü gözünü yıkadım ama hala icim bi garip
Eşsel mevzulardanÇok tatlıııı :)
Evet internet iyiki var ama insan dokunarak da bişiler almak istiyor :/
Neden keyfin yok bakalım???
Ya ben kendime de oğluma da öyle alışveriş yapamıyorum. Ne biliyim; 1 yıl sonrayı hesap etmek kötü bişileri çağırmakmış gibi geliyo bana :/
Yoğum ben yoğummmmm
Ayyyy hayırlı olsun. Hangi siteden aldın??? Partidükkanına bakıcam ben.
Hayırlı olsun :)
İyi yolculuklar şimdidennnnnnn. Ben de bakınca eski fotolara diyorum ne çirkinmiş diye :)
Hanım hanımmmm çalışıyoz heralde :) öğle arası çok koşturdum; oğlum tutturdu ben yediriyim diye. Bi de kardeşim geliyo diye alışveriş yaptım. Sonra akşam okul dönüşü oğluşu yıkadık ve ben mutfağa koltum incirli kremalı pasta yapmaya. Kardeşim geliyo ya :) şimdi de bi yandan mikserdeyim bi yandan telde yani bak değerinizi bilin
Görünmesi sürüyo valla biraz :)
Oyuyyy ayşecik naptın???? Düşünmemeye çalışalım bence :)
Çok üücü bu
Bence de çok güzel :)
Kelebeğim yastıklara bakacağım iyiki söyledin canikom
Hayırlısı ile gidin gelin. Böyle bir düzen oturtma döneminde bu tarz yolculuklar önerilmez ama artık düşmüşsünüz yola:) sen tutarlı olursan düzen minimum hasarla sürecektir inşallah.kızlar son bir girip de yazayım dedim malum bir süre sahalardan uzak kalicimm oğluşumla atti gidiyoruz
gidiş ayrı geliş ayrı bir dert hazırlanmak anlamında ama olsun her türlü memleket candır...
inşallah orada kurulmuş olan uyku düzeni bozulmaz en çok onu düşünüyorum ama hep de evde duracak değiliz napalım dime dime
Bize de anlat canım partinin teması ne olcak ?Bu arada dün piyasa araştırması yapayım dedim boluda ne var ne yok oğluşumun doğum günü için. Sonuç: hiçbişi yok herşeyi internetten al. Keşke ankara veya istanbulda yaşıyor olsaydık
Tamam o zmn canım çok sinir bi ses cidden gırç gırçgünaydın hatunlar
şuan itibariyle istanbulda hava bulutlu ama 1-2 saate dayanamaz güneş gösterir yüzünü..
belki bugün elifnaz da gösterir gül cemalini
unutmadan bugün biber dolması var mönüde..
tuğçe, beklenen diş görünmüş, gözünüz gözünüz aydın
busmai, canım de ayşecik üst dişleri çıkarken çok gıcırdatıyordu.
o gıcırdattıkça bana bi şeyler oluyordu, gırç gırç
ama dişleri tam çıkınca gıcırdatmayı bıraktı.
dişleriyle dişlerini kaşıyor tıfıllar
bugün misafirim yok, buradayım..
bakalım neler olicik
Aynen ben de "babası seni istiyo" diyorum babası da mest oluyo ben de :)))Ben de uyumuştum en son kızın yanında. Sabaha kadar yerlerde
Canım kızım Temmuz bebişi, oğlum 4.5 yaşında.
Bırakın baba fanatiği olsunlar. Hatta bu vesile ile yıkın babanın üzerineaa canım çocuk seni istiyor :)
Kızlar babaya düşkün olur derler zaten :)
Günaydın
Biz günü abi sayesinde 6.30'da açtık
Öyle düşünme yaw. İnternette var her şey. Zaten ne kadar gezebiliyor ki insan. Dün çocuklara yazlık kıyafet almak için çıktım. Kızım başta iyiydi ama sonra mızıklandı. Kendime bir şeyler bakacaktım ama bakmadan döndüm. Daha anneler günü meselesi var, alışveriş demişken
Allah kabul etsin canımHaklısın haklısındaaa hem zamanım hem halim kalmıyor bunun için. İnan dışarda giyecek kıyafetim kalmadı ama kızınkilerden benimkilere sıra ve zaman kalmıyor. Bir tek ctesilerim var alışveriş için o ndada bişiler çıkıyor.
Ay bugün içim içime sığmıyor nedense:))
Biz bugün akika kurbanımızı kesmiş bulunuyoruz. Biraz geç kaldık ama:)allah kabul etsin.
Evet yaa ne çirkinlermiş halbuki bize çok tatlı geliyorlardı :)gunaydın canlar yarın ananeye yolculuk oldugundan hazırlıklardayız...geçmişi telden okuyorum ama yazmasına sinir oluyorum pcyi de bayadır resimlerini çıkarttırmadım oğluşumun onlar seçicem bellekten memlekette yaptırıcam inşş sonra belleğe bişey olur mazallah bu ara zaten bazen çalışmıyor ben de çıkarttırayım dedim yalnız küçüklük resimlerine bakınca bi garip oldum sanki 10 yaşında gibi çok büyümüş güzelleşmiş geldi gözüme
Ba-yıl-dımmmm
kızlar son bir girip de yazayım dedim malum bir süre sahalardan uzak kalicimm oğluşumla atti gidiyoruz
gidiş ayrı geliş ayrı bir dert hazırlanmak anlamında ama olsun her türlü memleket candır...
inşallah orada kurulmuş olan uyku düzeni bozulmaz en çok onu düşünüyorum ama hep de evde duracak değiliz napalım dime dime
Herhalde çoktan karar vermiş hatta mamaları afiyetle yemişsinizdir. Ben henüz yemedim
Hayırlı yolculuklar canım. Hele biraz daha büyüsün gözüne iyice farklı gelir.
Görünür hale gelmesi birkaç hafta alır. 1 ayı da bulabilir. Bu biraz hangi diş olduğuylaa da ilgili. Benim gözlemlerime göre üst dişler daha uzun sürede görünür oluyor. Alttaki dişler daha kısa sürede. Güneşini falan iyi alıyorsa da çabuk gelişir.
Canım aynısından ben de yaptım. Bekledikçe güzelleşiyor. 2dilimden az yemek mümkün değil
Eşsel mevzulardan
Selam kızlarr
Ben de burdayım neyse ki saat 12 olmadan yoklamaya katıldım hehe
Eşim gündüz vınn ı götürdü cebimde de internet bitti şimdi ancak girebldim
Doğumgünü hazırlıkları başlamış herkeslerde bilmiyorum ki çocukla nasıl hazırlık yapılır?
Bu arada farkettim ki oğlumla yaptığımız uzun yolculuk ve tatil ikimize de çok iyi geldi..
Bize de anlat canım partinin teması ne olcak ?
Tamam o zmn canım çok sinir bi ses cidden gırç gırç
Aynen ben de "babası seni istiyo" diyorum babası da mest oluyo ben de :)))
Allah kabul etsin canım
Evet yaa ne çirkinlermiş halbuki bize çok tatlı geliyorlardı :)
Ba-yıl-dımmmm
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun hatunlar..
havadan mıdır bilmem, bu sabah yorgun ve keyifsiz uyandım..:100:
eşim işe gitti, ayşecik mesaiye başladı..
dün gece yarısına kadar yoklamaya cevap verenler
duru, neyneyse, busmai, pembiş, rabiş, canderin, şeker portakalım, born, arya, barbarino, eaglee, elifnaz dışındakiler yok yazıldı..
Günaydın güzel anneler tatlı bebişler
Hayırlı cumalar
Bu pazar da ilk anneler günümüz olacak şükürler olsun anne olduk; inşallah anneciğim dedikleri günü de görürüz..
Eki Görüntüle 707592
EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!
ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..!
Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın
yorgunluğu..!
BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!
BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!
DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!
Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!
O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!
AFİYET OLSUN
öpüyorum pembişşş
Eki Görüntüle 707618
Sevgi yumağı olalımmmmmmm :)
Bu arada hamak başındayken hemen kkya giriyorum. Bağımlı oldummmmm :) hiç girmeyenleri kınıyorum
Eki Görüntüle 707592
EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!
ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..!
Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın
yorgunluğu..!
BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!
BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!
DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!
Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!
O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!
AFİYET OLSUN
Günaydınnn.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?