Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hanımlarrrr... İyi pazarlarrrrr

Bugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.
Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorum:19:
iyi geceler
benim oğluşum 5 ay 8 günlük 78 cm boyu 9.300 de kilosu maşallah gelişimi cok iyi biberonunu kendisi tutabiliyor,cok rahat dönebiliyor sesini kesfetti cıglıklar atıyor aynada kendine gülüyor istedigi herseyi uzanıp alıyor hatta bazen yürütece koyuyorum yemek yapabilmek için bütün evi turluyor (cok faydalı olmadıgını biliyorum ama mecburen oglum cok harekerli kendi basına yatmayı sevmiyor ve cok aglıyor ) ama mama baba dede hiçbirini söylemiyor hergün en az yarım saat tekrar ettirmeye calışıyorum yapmıyor geç mi konusacak cok takıyorum kafama

Oğluna maşallah cnm daha çok minikler ne konuşması 5 aylık çocukta.kendi kendine sesler çıkarıyorsa, sesli şekilde gülüyorsa bu ay için gelişimi gayet güzel kelimeleri sölemes için çok erken

günaydııın..
eşim horulduyor, kızım mırıldıyor..
tuvalete kalktım bi daha da uyuyamadım.. en sinir şeyy,,:25:
kahvaltı hazırlayacağım.. önceee
bakam bakim napıyonuz ?

maşallah çok güzel düşünmüşsünüz..
ismiyle yaşasın inş,:16:
medikal park göztepede mi doğum yaptın acaba?...:44:
benim hastaneye abone olduk biz, babam ve yengem ameliyat oldu.
benim tavsiyemle kuzenim de orada doğum yaptı.. önceden alman hastanesine gidiyormuş..
3bin küsür doğum ücreti söylemişler.:53: yersen yanii:19:
ben de bizim hastaneye gel, doktorum da çok iyi dedim. zaten sezaryen olacaktı yüksek tansiyon sebebiyle..
1600e, süit odada yaptı doğumunu. ben de aynı şekilde, ki biz daha az bile verdik, muhasebe müdürü tanıdıktı:1:
yenidoğan hemşireleri çok cana yakın, ilgili.. odam lüks sayılacak kadar iyiydi.. yani memnun kaldık centralden.. :31:
normal doğum da yanlış hatırlamıyorsam 900 liraydı..
ama hastaneler böyle işte.. özelleştikçe, hastaya müşteri gibi bakmaya başladılar.. neyse.. Allah düşürmesin..:19:
doğum hariç:1:

hadi hayırlı olsuuuun :31:

sağol canım simdi sıra tasinmada senin hastane fiyatlari hala aynimidirki ,dr kimdi ,sezeryanmi oldun? çok soru sordum

günaydınnn herkeslere ...
biz uyandık kahvaltı yaptık. hatta oğluşum sabah uykusuna geçti bile
ben de sizlere bakayım dedimmm nasıl gidiyo pazarlarr

hem öğrenci.. hem öğretmen.. hem evli.. hem çocuklu.. :129::42:

geçen kv de çocuğun ağzına balık koyuyor.. anne vermeyin dedim..:20:
sonra eşim döndü..anne balık mı veriyorsun dedi kızarak..
o da tepkisinden korktu, yok ya.. hem versem de yemezki falan dedi..
ben de bozmadım..ama acayip sinirlendim.. çocuk resmen yalanıyordu. ağzının kenarında da balık vardı.
sonradan eşime söyledim.. kırk kez söyledim, yemek verme diye, beni hala taktığı yok,
yanımda çocuğun ağzına bişeyler sokuyor. artık ben utanıyorum aynı konuda koskoca kadını uyarmaya.
sen söyle yapmasın böyle dedim..:20:
sen idare et, şımarıklık yapıyor işte falan dedi..
dedimki, bebek çocuk şımarıklık yapar.. ki ben çocukta da şımarıklığı çekemem..
annesi olarak bi şeye hassasiyet gösteriyorsam, saygı duymalı. bana uymalı dedim..:19:
tamam ben konuşurum dedi.. ama yine devam ederse, hiç istemediğim halde tepkimi artıracağım..anlasın ciddiyetimi..
bazen yumuşaklıktan, kibarlıktan, merhametten maraz doğuyor gerçekten.:99:

:42::42: çok teşekkür ederimm...

aslında yemek konusunda haklısın aynı şeyi kv yapsa hiç anlayışla karşılamam
.. ki zaten cesaret edemez ..ama benim kv den bahsetmiştim pek
normal standartlarda değiliz seninkiyle kıyaslanmaz yanii ... oğlşum çok istedi masadaki şeyleri bende
tattırdım biraz.eşim duysa şaşırır normalde hiçç yapmamm..hatta aşırısına karşıyımdır amaa

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr ...
özledim sizi mağlumm pazar kimsecikler yok benim kocam yine calısıyor onun için paşamla yatıştayız bugun yemek ve temızlık yok oğlumla ebeeeeeeeeee oynuyoruz ebe deyip yanagına vuruyorum kahkaha atıyor aşkım oğlumm

hangi doktora gidiyorsun ben gop.da denizyıldızına gidiyorum orası da çok kalabalık oluyor ama çok az bekliyoruz diyebilirim sen de ist.daydın sanırım merak ettim hangi hastane olduğunu herşeyin yolun

Herkese gunaydin kizlar born bendr deniz yildiza gidiyorum.kime gidyrsun orada yusuf doktara gidyorz ..bide.medical de dogum yapmisin hangisinde bende son.ana kadarbfatihe gittim sonra.doktorum tatile.gitti ve ben ani bi.kararla.nisada yaptim;)

hangi doktora gidiyorsun ben gop.da denizyıldızına gidiyorum orası da çok kalabalık oluyor ama çok az bekliyoruz diyebilirim sen de ist.daydın sanırım merak ettim hangi hastane olduğunu herşeyin yolun

Herkese gunaydin kizlar born bendr deniz yildiza gidiyorum.kime gidyrsun orada yusuf doktara gidyorz ..bide.medical de dogum yapmisin hangisinde bende son.ana kadarbfatihe gittim sonra.doktorum tatile.gitti ve ben ani bi.kararla.nisada yaptim;)

bu kadar olur ya ben de medical park fatihte ayşegül hanıma gittim o da tatile gitmişti ama benim bebiş gelmesini bekledi en başlarda ben de nisaya gitmiştim ama mürüvvet denen o doktor bana saçma sapan şeyler söyleyince daha ilk haftalarda hemen ayşegül hanıma transfer olduk hastaneyi hiç sevmedim ama ebeler çok iyiydi ayşegül hanım da tatlı insandır vesselam :) çocuk doktorumuz da evet yusuf büyükpınarbaşılı muayeneden bahsedince hemen anladım yusuf bey olduğunu çok kalabalık ama saolsun çok iyi bir doktor

Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorum:19:

Oğluna maşallah cnm daha çok minikler ne konuşması 5 aylık çocukta.kendi kendine sesler çıkarıyorsa, sesli şekilde gülüyorsa bu ay için gelişimi gayet güzel kelimeleri sölemes için çok erken

cok teşekkür ederim bi kaç yerde artık baba mama"diyebilmesi i gerekiyor die okudum bebeği olan bi kaç arkadasım öyle söyleyince telaşlandım sadece içim rahatladı sağol

günaydııın..
bakam bakim napıyonuz ?

canıım, öncelikle şunu söyleyeyim..
seni yargılamak, eleştirmek değildi niyetim.. öyle anlaşıldıysa özür dilerim..:25:
biliyosun seni nasıl severimm:43:

öte yandan zor bi doğum geçirdin, öyleki ikinci çocuk lafı bile etmiyorsun..:100:
lohusalıkta yatmadım dedin.. onun da etkisi vardır, ama üzerinden 5 ay geçmiş
hala devam eden problemler varsa,, kasık ağrıları falan..
doğumda zorlanan ve yıpranan rahimden kaynaklanıyor olabilir.. :44:
doğum sonrası verilen ilaçları içtin di mi?..
madem böyle şikayetlerin var, bence kronikleşmeden biliyorum bezdin bıktın ama..
doktora görünmelisin.. sürekli bununla yaşanır mı, canına yazık..

benim tavsiyemle kuzenim de orada doğum yaptı.. önceden alman hastanesine gidiyormuş..
ben de bizim hastaneye gel, doktorum da çok iyi dedim. zaten sezaryen olacaktı yüksek tansiyon sebebiyle..
1600e, süit odada yaptı doğumunu. ben de aynı şekilde, ki biz daha az bile verdik, muhasebe müdürü tanıdıktı:1:
yenidoğan hemşireleri çok cana yakın, ilgili.. odam lüks sayılacak kadar iyiydi.. yani memnun kaldık centralden.. :31:
ama hastaneler böyle işte.. özelleştikçe, hastaya müşteri gibi bakmaya başladılar.. neyse.. Allah düşürmesin..:19:

kv konusunda da ne olduysa oldu.. pişman olmuşsun.. o da bunu anlamıştır.. inş bundan sonra böyle bi şey yaşanmaz..
niyetin temiz senin, huzursuzluk da olsun istemiyorsun.. o da takılmaz, unutur gider.. üzülme böylee

alıntı yapacakken yazımın sonunda köşeli parantez içinde /QUOTE] ifadesi var..
onu sildiğin için tam alıntı yapılamamış..
yazının başında da
yani üyenin ismi ve mesaj no yazmalı..
yoksa alıntı tam çıkmaz..:34:
hmm, doğru biz 13ünde yaptık:1:

kardeşim sen kendine dert mi arıyorsun..:20:
maşallah tosun gibi oğlun var..
neler neler de yapıyormuş..:55:
illa konuşsun da istiyorsun belli, ama henüz erken.
her ay yapabilecekleri şeyler malum.. bu heceleri bir araya getirmesi için bir iki ay gerek..
bence aceleci olma, böyle şeyler için de o güzel canını da sıkma.. :34:

[acemilik diyelim ne derlerse onu biliyorum

günaydııın..
bakam bakim napıyonuz ?

kv konusunda da ne olduysa oldu.. pişman olmuşsun.. o da bunu anlamıştır.. inş bundan sonra böyle bi şey yaşanmaz..
niyetin temiz senin, huzursuzluk da olsun istemiyorsun.. o da takılmaz, unutur gider.. üzülme böylee

yazının başında da
yani üyenin ismi ve mesaj no yazmalı..
yoksa alıntı tam çıkmaz..:34:
bakalım şimdik olacak mı :) sana da günaydın öncelikle ve iyi pazarlar ben demin de yazdığım gibi fatihte yaptım ve normal bir doğum için bir kamyon para ödedim yazık ama oğluş sağlıkla geldi ya geçti gittii..biz erdem için çok iyi şeyler duymuştuk da ondan sordum ama senin hastane de aklımın bi köşesinde dursun bakalım 2. ne zaman gelirse deriiin bir araştırma yaparım ben :) kv konusunda da haklısın tekrarı olmadığı sürece hatalar insanlar için umarım düzelir çok saol...

Günaydın hatunlar ve onların tatlı bebekleri:46: biz uyandık, kahvaltimizi yaptık, aysecigide doyurdum uyuttum:emir_bebek: neyse Kv hasta baya tavuk suyuna çorba, yemek pilav yaptım eşimle ona gönderdim.şimdi kocisi bekliyorum, ayşe uyanınca yemeğimizi yiyip gezmeye gidicez:4::10: antalyada hava bahar havası evde oturani dovuyorlarmis:1:

kızlar ben ne zaman ağda yaptırsam o bölge sivilce oluyor hep ama küçül değil büyük büyük svilce sizce neden oluyor bilen var mı​

yazının başında da
bakalım şimdik olacak mı :) sana da günaydın öncelikle ve iyi pazarlar ben demin de yazdığım gibi fatihte yaptım ve normal bir doğum için bir kamyon para ödedim yazık ama oğluş sağlıkla geldi ya geçti gittii..biz erdem için çok iyi şeyler duymuştuk da ondan sordum ama senin hastane de aklımın bi köşesinde dursun bakalım 2. ne zaman gelirse deriiin bir araştırma yaparım ben :) kv konusunda da haklısın tekrarı olmadığı sürece hatalar insanlar için umarım düzelir çok saol...[/QUOTE]

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))

yazının başında da
bakalım şimdik olacak mı :) sana da günaydın öncelikle ve iyi pazarlar ben demin de yazdığım gibi fatihte yaptım ve normal bir doğum için bir kamyon para ödedim yazık ama oğluş sağlıkla geldi ya geçti gittii..biz erdem için çok iyi şeyler duymuştuk da ondan sordum ama senin hastane de aklımın bi köşesinde dursun bakalım 2. ne zaman gelirse deriiin bir araştırma yaparım ben :) kv konusunda da haklısın tekrarı olmadığı sürece hatalar insanlar için umarım düzelir çok saol...

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))[/QUOTE]

vallahi ben de anlamadım bu işten bacım yaa babam böyle durumlarda bir de öğretmen olacaksın sonra öğrencilere birşey yapamayınca kızma der :52: evet seninki gayet yakında Allah iyi insanların eline düşürsün ve inş çok rahat geçer doğumun 3. nün cinsiyeti belli olmuşmuydu

kızlar ben ne zaman ağda yaptırsam o bölge sivilce oluyor hep ama küçül değil büyük büyük svilce sizce neden oluyor bilen var mı​

zeynepcim seni gördüğüme sevindim.artık eskisi kadar girmiyorsun gerci misafirden hastalıktan basını alamıyorsun ama.inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.bu arada cildin hassas olduğundan sivilce yapıyor olabilir ,hijyenik güvenilir bir yerde aldırmanda önemli.genelde sivilce kıl dönmesinden oluyor ama ağdada kıl dönmesi olmuyor kökünden aldığı için.

kimseciklerrrr yokkk nerdesınız eşim çalıyo bugun ve ben evdeyım :((( sesımı duyan olursa bısey sorcam emzıren anneler bebıslerınıze su verıyomusunz anne sutunden yeterlı su karsılanırmıs ama kararsız kaldım susuz kalmasında kuzum

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))

vallahi ben de anlamadım bu işten bacım yaa babam böyle durumlarda bir de öğretmen olacaksın sonra öğrencilere birşey yapamayınca kızma der :52: evet seninki gayet yakında Allah iyi insanların eline düşürsün ve inş çok rahat geçer doğumun 3. nün cinsiyeti belli olmuşmuydu[/QUOTE]

cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha kesin değil 10 gun sonra gideceğim

kimseciklerrrr yokkk nerdesınız eşim çalıyo bugun ve ben evdeyım :((( sesımı duyan olursa bısey sorcam emzıren anneler bebıslerınıze su verıyomusunz anne sutunden yeterlı su karsılanırmıs ama kararsız kaldım susuz kalmasında kuzum

birtek ben varım topik sessiz bugün ben de derin bir temizlik içindeyim eşim saolsun oğluşla ilgileniyor ben de evi altını üstüne getirdim misler gibi oldu çok iyi geldi su konusunda da ben 5. aya kadar hiç vermedim sdc emziriyorum ama 5. aydan sonra ferrum bebişi kabız yaptığı için ferromixin diye birşey verdi doktor toz olduğu için onu rezene ile veriyorum su almış oluyor mu bilmem ama birkaç gündür 3-4 çay kaşığı kadar ondan veriyorum

zeynepcim seni gördüğüme sevindim.artık eskisi kadar girmiyorsun gerci misafirden hastalıktan basını alamıyorsun ama.inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.bu arada cildin hassas olduğundan sivilce yapıyor olabilir ,hijyenik güvenilir bir yerde aldırmanda önemli.genelde sivilce kıl dönmesinden oluyor ama ağdada kıl dönmesi olmuyor kökünden aldığı için.
evet canım hem yaramaz oğlum hemde misafirlerimmm :9: beni sanal alemden kopardıı
Allaha sukur iyi oluyoruzz yavas yavas pasamın bronsıtı gececekk bn daha misafir kabul etmıorummm :9: ohh canıma degsın oturmayı özlemişim :47:evımıze gelıyor agdacı komple alıyor gıdıo kuaforde aldırınca olmuyordu o bayan almaya basladı bu durumu yasadımmmm . sende bebegınde ıyıdır inş :16: öpüyorumm sizii

Back
X