Günaydın hanımlarrrr... İyi pazarlarrrrr

Oğluna maşallah cnm daha çok minikler ne konuşması 5 aylık çocukta.kendi kendine sesler çıkarıyorsa, sesli şekilde gülüyorsa bu ay için gelişimi gayet güzel kelimeleri sölemes için çok erken
Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorumBugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.

iyi geceler
benim oğluşum 5 ay 8 günlük 78 cm boyu 9.300 de kilosu maşallah gelişimi cok iyi biberonunu kendisi tutabiliyor,cok rahat dönebiliyor sesini kesfetti cıglıklar atıyor aynada kendine gülüyor istedigi herseyi uzanıp alıyor hatta bazen yürütece koyuyorum yemek yapabilmek için bütün evi turluyor (cok faydalı olmadıgını biliyorum ama mecburen oglum cok harekerli kendi basına yatmayı sevmiyor ve cok aglıyor ) ama mama baba dede hiçbirini söylemiyor hergün en az yarım saat tekrar ettirmeye calışıyorum yapmıyor geç mi konusacak cok takıyorum kafama
Oğluna maşallah cnm daha çok minikler ne konuşması 5 aylık çocukta.kendi kendine sesler çıkarıyorsa, sesli şekilde gülüyorsa bu ay için gelişimi gayet güzel kelimeleri sölemes için çok erken