iyi geceler
benim oğluşum 5 ay 8 günlük 78 cm boyu 9.300 de kilosu maşallah gelişimi cok iyi biberonunu kendisi tutabiliyor,cok rahat dönebiliyor sesini kesfetti cıglıklar atıyor aynada kendine gülüyor istedigi herseyi uzanıp alıyor hatta bazen yürütece koyuyorum yemek yapabilmek için bütün evi turluyor (cok faydalı olmadıgını biliyorum ama mecburen oglum cok harekerli kendi basına yatmayı sevmiyor ve cok aglıyor ) ama mama baba dede hiçbirini söylemiyor hergün en az yarım saat tekrar ettirmeye calışıyorum yapmıyor geç mi konusacak cok takıyorum kafama
şaka yapıyor olmalısın 5 aylık çocuk için bunca şeyi yapabilmesi mucize bence şükretmelisin benim oğlumda 5. ayını yeni doldurdu kilosu 9 kg ama boyumuz 67 cm sizinkine göre çok kısa üstelik biberonunu tutamıyor dönmelerimiz falan iyi şükür ama yürüteçe oymayı hiç denemedim denesydimde yürüyebileceğini hiç sanmıyorum en fazla bikaç adım atabiliyor destekle yani ayına göre tüm bunları yapıyor olabilmesi çok güzel ama konuşması için çok çok erken çok acele ediyorsun bence biraz sabır en fazla mama der bence bu ayda ben 5 ayda konuşmaya başlayan çocuğu hiç duymadım yanılıyor olabilirim tabiki