Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizde evdeydik bugün ailecene ...
ama şimdi yalnızız oğluşumla eşim arkadaşlarına gittiii :19:
ben de ayıptır söylemesi dondurucuda duran kullanmadığımız etleri kavurma yapıyorum.
bakalım nasıl olacak:42: bal kuşum yerde yuvarlanıyo bi o yana bi bu yana :8:
biraz önce baktım parkeye kadar gelmiş yaa hasta olacak diye korkuyorum :50:
artık battaniyenin dışına çıkmaya başladı sürekli....
bugün çok kimse yok anlaşılann herkes gezmede galibaa biz ev kuşu:6:

sen daha zeki sin o zaman tebrik ederim

hanimefendi bi soru sormussunuz arkadasta cevap vermis . belli ki siz bizim.tppikten degilsiniz cunku bir asla bu sekilde konusmayiz birbirimizle.Allah evladinizi size.bagislasin masallah gelisimide iyiymis .nazar degmesin .cevaplar hosunuza gitmiyorsa lutfen buraya yazmayin ve arkadasimla.bir daha lutfen boyle konusmayin .. simdideen tskler !!

canikooo seni gören cennetlik ben iyiyim sen nasılsın yağmur nasıl ??? gec vakitlerde takılıyorsun bazen yazdığında görmüyorum inan bana darılma

çok şükür ikimiz de iyiyiz. annem geldi yol yorgunu uyuyor. yagmur babasında çok özlemiş.işim bitince giriyorum biraz oyun oynuyorum .canım niye darılayım olur mu hiç.

Alyaa çok geçmiş olsun kizina üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm yavrum o unutmustur bile ama senin bu olayi unutman bikac gununu alacak sende oguzel bebegin için biran once topla kendini senin stresini kuzun hissetmesin rabbim korumuş bunla geçmiş olsun...zeynep sanada katılıyorum kendini bilmezin biri abuk sabuk konusuyo iste..biz burda birbirimize destek oluyoruz sıkıntılarimizi paylaşıyoruz.zaten bana anlattiklari çok abarti geldi.bide konuşmuyor diye dertleniyor.

çok şükür ikimiz de iyiyiz. annem geldi yol yorgunu uyuyor. yagmur babasında çok özlemiş.işim bitince giriyorum biraz oyun oynuyorum .canım niye darılayım olur mu hiç.
bebegim benim annene kavustun ha sonunda gözün aydınnn :16: bende özledim annişkomu valla
kandırmaya çalısıyorum onu karne tatılınden sonra gel ama nafile ben istanbula gelmem diyor .. en son metroya bindiğinde sinir krizi geçirip adamın birini ona sürtündü diye dövüyordu da :9:

Alyaa çok geçmiş olsun kizina üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm yavrum o unutmustur bile ama senin bu olayi unutman bikac gununu alacak sende oguzel bebegin için biran once topla kendini senin stresini kuzun hissetmesin rabbim korumuş bunla geçmiş olsun...zeynep sanada katılıyorum kendini bilmezin biri abuk sabuk konusuyo iste..biz burda birbirimize destek oluyoruz sıkıntılarimizi paylaşıyoruz.zaten bana anlattiklari çok abarti geldi.bide konuşmuyor diye dertleniyor.
kuzum söylediği abartı yada değil .. umrumda olmaz ama arkadaş ona gayet sakin bi cevap veriyor onun tavrına bak
sanal alemde 2-3 olayla karsı karsıya geldim o zaman susmuştum simdik agzıma mukayet olamıyorumm buda klavyeme yansıyor ..... neyse sana bi müjde ömür bugün 4-5 defa döndü koca poposunu kaldırıpp teyzesiiiiiii:1:

sen daha zeki sin o zaman tebrik ederim

evet zeynebe katılıyorum.. arkadaşımızla bu şekilde konuşmandan rahatsız olduk:19:

Benimki erkek cnm ama bi kızım olsun isterdim neyazikki ikinciyi düşünmüyorum Allah bunlari bize bağışlasın..hamak olayini biliorum yazmistin burda oda bi cozum cnm..ama benimkide yarim saatle 40 dk arasi uyuyo

neden 2.yi düşünmüyosun yaa, böyle bilinçli ,sevgi dolu anneler bence daha çok çocuk yapmalı
rica ederim canım herşeyi sorabilirsin . milletr sprialle adet oluyor ben olamıyorum :60:
bende çok kötü geçen hamilemiyim diye dolaştım öldüm çok şükür yokmuş ertesi gün hapı içemedim kızımı aç bırakamadım
sprialle hamile kalan çok kaymadan hemde.

ben hiç çarpışmıyorum kanka olduk :27::27::27:

ben hap kullancam yasmin kısmet olursa kullancam 1 ay sonra

pşşşt ben hiç korunmuyorum :32: gelsin bebelerrr

60 tl tatlım ama değdi onu solıyım.anne karnındakı rahıme gıden kanın sesıne benzedıgı için uyurmus bebekler.

evet canım ilk 6 ay anne sütü çook onemlı 6.ayı bı bıtırsek anne sutunun onemı saymakla bıtmıyo bagısıklıkları ıcın cokkkk onemlı ılerıkı yaşlarında bıle bellı oluyo anne sutu alan bebekler.bunun için çok savaş verıcem hayatımdaki 1 yılı anne sütü için çabalıycam

ben de bu zürafanın kuzucuk olanını görmüştüm. almayı hala düşünüyorum fırsat olmadı gitmeye.. alcam inşallah

hemen çıkma boy kilo yaş meslek nerdensin nerelisin :9::9:

Massimo Ricco Combo Salla bebek Yürüteçi GittiGidiyor'da 64859242 benimki bundan senin dediğin sanırım :9:

senin iyi canm yaa benm evlenmeden önceki halim diyim evlendm bi 6kilo aldım doğumda desen 20kiloya yakın aldım düşün halimi benm daha 10kilo vermem lazım alahım bi formülü olsada hemencik gtse yaa

evet canım tanışma dökül sende öle 2şey yazıp kaçma:9:
heheeee fena yakalandım hade yazayım bişeyler adım büşra. samsundayım aslen trabzonluyum.
mühendisim ama çalışmıyorum, evimin kadını çocuklarımın anası olmayı tercih ettim:1: bu arada evden ilahiyat okuyorum uzaktan eğitimle..
boy kilo cena ile aynı ,162 cm 67 kiloydum şimdi 65 e indim çok şükür cena gel beraber diyet yapalım

Hanımlar bana müsade..:10: Kocişim gelmek üzere gideyim çay suyu koyayım.. Süsleneyim..:12::12: Sizde çok kaynatmayın oku oku canım çıkıyor..:9::9:

off aynen oku oku bitiremedimmmm:1: nasılsın canım

ohhh maşallah kızlar topiğimiz kalabalıkkk :nazar::nazar:kahveler benden pastalar busmaiden feyzabilal sende bebekleri uyut temam mı :9::)

Son düzenleme:
bebegim benim annene kavustun ha sonunda gözün aydınnn :16: bende özledim annişkomu valla
kandırmaya çalısıyorum onu karne tatılınden sonra gel ama nafile ben istanbula gelmem diyor .. en son metroya bindiğinde sinir krizi geçirip adamın birini ona sürtündü diye dövüyordu da :9:

kuzum söylediği abartı yada değil .. umrumda olmaz ama arkadaş ona gayet sakin bi cevap veriyor onun tavrına bak
sanal alemde 2-3 olayla karsı karsıya geldim o zaman susmuştum simdik agzıma mukayet olamıyorumm buda klavyeme yansıyor ..... neyse sana bi müjde ömür bugün 4-5 defa döndü koca poposunu kaldırıpp teyzesiiiiiii:1:

sag ol canım darısı başına inş. annen kısa süre de gelir.bayan sallıyor bence. kafaya takmayın uğraşacak birini arıyor gereksiz münasebetsiz insan.

iyi geceler
benim oğluşum 5 ay 8 günlük 78 cm boyu 9.300 de kilosu maşallah gelişimi cok iyi biberonunu kendisi tutabiliyor,cok rahat dönebiliyor sesini kesfetti cıglıklar atıyor aynada kendine gülüyor istedigi herseyi uzanıp alıyor hatta bazen yürütece koyuyorum yemek yapabilmek için bütün evi turluyor (cok faydalı olmadıgını biliyorum ama mecburen oglum cok harekerli kendi basına yatmayı sevmiyor ve cok aglıyor ) ama mama baba dede hiçbirini söylemiyor hergün en az yarım saat tekrar ettirmeye calışıyorum yapmıyor geç mi konusacak cok takıyorum kafama

ben senin yazdıklarını okuyunca bizimle kafa buluyor dedim güldüm geçtim ama arkadaşlar ciddi ciddi cevap yazmışlar onada şaşırdım galiba ben yanılıyorum dedim ama sen tavrınla yanılmadığımı gösterdin :33::33::33:

ohhh maşallah kızlar topiğimiz kalabalıkkk :nazar::nazar:kahveler benden pastalar busmaiden feyzabilal sende bebekleri uyut temam mı :9::)

niye en zor görevi bana verdin aaaaa
çok yavaşımdır ben onları pişirene kadar bebeklerimiz büyür yeni topiklere yelken açarız:9:

niye en zor görevi bana verdin aaaaa
çok yavaşımdır ben onları pişirene kadar bebeklerimiz büyür yeni topiklere yelken açarız:9:
:9::9::9: sen şimdiden başla daha yolumuz çokkk uzun çokkk . ay bende uykusuz yorgunum diyorum oğlan uyuduğunda pc ye öyle bir koşuyorum kiiii görsen gülmekten kırılırsın bazen ömür huysuzlanıyor telefonu alıyom onu sallıyorum uyuyunca kosa kosa pcden bakıyorummm :9:

kapatalım zeynep hanım :16::16:
:9: 6. ay aşılarımız varya korkuyorum cok. bız ne zaman aşı vurulsak 1 hafta mızıklaması gecmıyor benım oğlanın anası gibi çok narin ama kendım ettım kendım buldum Allah carptı . hamileyken ömür tekme atsa Ahmet yetiş ben doğuruyorum derdım çığlıgı basardım Aha da böyle oldu

Kızlar bu arada 3-4 gün önce bebeğimin kokulu mukuslu kaka yaptığını söylemiştim gaita sonucu temiz çıktı. Bende 3 gündür ek gıda vermiyorum ( meyve suyu ve yoğurt birde demir ilacı) bebeğimin kakası düzeldi altın sarısı kokusuz ve mukussuz. Nasıl olcak bilmiyorum süte alerjisi var diycem ama meyve suyuna başlayınca kakası kötü olmuştu yine ek gıdaya başlıycam bakalım yine kötüleşecekmi

Back
X