Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:9::9::9: sen şimdiden başla daha yolumuz çokkk uzun çokkk . ay bende uykusuz yorgunum diyorum oğlan uyuduğunda pc ye öyle bir koşuyorum kiiii görsen gülmekten kırılırsın bazen ömür huysuzlanıyor telefonu alıyom onu sallıyorum uyuyunca kosa kosa pcden bakıyorummm :9:

:9: 6. ay aşılarımız varya korkuyorum cok. bız ne zaman aşı vurulsak 1 hafta mızıklaması gecmıyor benım oğlanın anası gibi çok narin ama kendım ettım kendım buldum Allah carptı . hamileyken ömür tekme atsa Ahmet yetiş ben doğuruyorum derdım çığlıgı basardım Aha da böyle oldu

benim kızda aynı yanlışlıkla elim hafifçe çarpsa yüzüne çığlığı basıyor benim kızım hem çok gülüyor hemde çok ağlıyor :)) 4. ay aşımız sonrası 1hafta 10 gün çok huysuzdu 6. ay aşısı daha fazla inşallah onu daha kolay atlatırız

bu kadar olur ya ben de medical park fatihte ayşegül hanıma gittim o da tatile gitmişti ama benim bebiş gelmesini bekledi en başlarda ben de nisaya gitmiştim ama mürüvvet denen o doktor bana saçma sapan şeyler söyleyince daha ilk haftalarda hemen ayşegül hanıma transfer olduk hastaneyi hiç sevmedim ama ebeler çok iyiydi ayşegül hanım da tatlı insandır vesselam :) çocuk doktorumuz da evet yusuf büyükpınarbaşılı muayeneden bahsedince hemen anladım yusuf bey olduğunu çok kalabalık ama saolsun çok iyi bir doktor

Bende aysegul hanimdaydim bu kadar olur iste;)sonra tatilde oldugu icin beni baskasina borakto oda suyumun azaldigini.soledi.doguma girmen lazim dedi ama onunda kolu.krkti baskasi girecekti doguma Aysegulu hmn aradin beklmmi dicektm cumaydi pazt donecekti kapaliydi teli ulasamadm:( nisa 15 saat suni sanci 9 cm acilmaya doguramadin hala.icim aciyo bahsedrken:( hastne ebe hemsireler iyidi saolsunlar he bu arada hem.nor.al.dogum hem sezeryan.parasi odedik sukurRabbimize r saglikliyz ikmzde tabi gece gece kotu oldum yine:( temmuz.kac senin hangi.semtesin sen bakalim belki karsilastk yusufta;)ocakta kacinda.gidicen;)

Oyy yerim ömür u ben poposuna sağlık aferin kuzuma.bizimkide kic büyütüyor anca:) dun yemekteyken mudurun kizi bi yasinda zayif bayagi ama cok hareketli bizimkiyle ayni kilo düşünün.cok tatli bi kiz bicir bicir.mudur bey bizimkini sevio yürümez direk yuvarlanir diyo:) galiba öyle olacak tembel oglum anca kic büyütüyor;) ben 2. Yi düşünmüyorum amq Allah verirse o ayri tabii.büyük sorumluluk

benim kızda aynı yanlışlıkla elim hafifçe çarpsa yüzüne çığlığı basıyor benim kızım hem çok gülüyor hemde çok ağlıyor :)) 4. ay aşımız sonrası 1hafta 10 gün çok huysuzdu 6. ay aşısı daha fazla inşallah onu daha kolay atlatırız
senın kızda 10 temmuz dogumlu mu???* cızelgende 5 ay 3 hafta yazıyor da benımkkı de aynı

Bende aysegul hanimdaydim bu kadar olur iste;)sonra tatilde oldugu icin beni baskasina borakto oda suyumun azaldigini.soledi.doguma girmen lazim dedi ama onunda kolu.krkti baskasi girecekti doguma Aysegulu hmn aradin beklmmi dicektm cumaydi pazt donecekti kapaliydi teli ulasamadm:( nisa 15 saat suni sanci 9 cm acilmaya doguramadin hala.icim aciyo bahsedrken:( hastne ebe hemsireler iyidi saolsunlar he bu arada hem.nor.al.dogum hem sezeryan.parasi odedik sukurRabbimize r saglikliyz ikmzde tabi gece gece kotu oldum yine:( temmuz.kac senin hangi.semtesin sen bakalim belki karsilastk yusufta;)ocakta kacinda.gidicen;)

kesin bi yerlerde görmüş olmalıyız birbirimizi nst odasında veya ayşegül hanımın uzun bekleşmelerinde ben 24 temmuzda doğum yaptım ayşegül hanım geldikten sonraydı ben de o gelmeden bebiş gelseydi başka alternatif bir hastane düşüncektim artık nasipmiş ama suni sancı denince benim bile hala içim feci oluyor sancı çekip doğuramadım yazmışsın daha da üzüldüm ama ikiniz de sağlıklısınız ya daha ne olsun Rabbime şükürler olsun bizim 6. ay aşımız 24 ocakta yusuf beye de 24 veya 25 inde gideceğiz siz ne zaman gidiyorsunuz ayrıca 4. leventte oturuyorum sen nerdesin ?

Son düzenleme:
kızlar bu saat oldu benim paşa daha yeni uyudu tekrar uyanmaz bilemiyorum umarım dalmıştır ben bir türlü öne çekemiyorum bu uyuma saatlerini önceden daha erken yatardı ama 15 gün memlekete gitmiştik döndükten sonra çocuk kurmalı saat gibi 12.30 1 den önce yatmıyo 1.30 u geçtiği bile ouyor şu uyutma konusunda başarılı olanlarınız varsa lütfen paylaşın yahuuu

kızlar bu saat oldu benim paşa daha yeni uyudu tekrar uyanmaz bilemiyorum umarım dalmıştır ben bir türlü öne çekemiyorum bu uyuma saatlerini önceden daha erken yatardı ama 15 gün memlekete gitmiştik döndükten sonra çocuk kurmalı saat gibi 12.30 1 den önce yatmıyo 1.30 u geçtiği bile ouyor şu uyutma konusunda başarılı olanlarınız varsa lütfen paylaşın yahuuu

Canm gündüz uykusunu kisa tutsan.oturma odasında tv acik uyutsan aksamki uykusuna odaya alip karanlıkta sessiz hep ayni saatte denesen.gündüzle geceyi ayırt etse belki başarılı olursun.gerci bi yerde okumustum 8 aylik olduktan sonra uykulari düzene giriyormus.bizde sık uyanioz nerdeyse saat basi eskiden en az 3 saat bazen 5 saat uyur emip tekrar uyurdu bende o hallerini iple arar oldum

canım aynı durumdayız en geç 11 de yatardı :43:
istanbula gittik 3-4 günlüğüne orda uçaktan dolayı uykusu aksadı ..
geldikten beri 1 den sonra yatıyo..
yavaş yavaş 10-15 dk geri çekmeye başladım inşallah eski haline döner
erken kaldırıyorum.. sabah geç kalkınca geç yatıyorlar bence. bir de akşam çok uyumamasını sağlamaya çalışıyorum.

canım aynı durumdayız en geç 11 de yatardı :43:
istanbula gittik 3-4 günlüğüne orda uçaktan dolayı uykusu aksadı ..
geldikten beri 1 den sonra yatıyo..
yavaş yavaş 10-15 dk geri çekmeye başladım inşallah eski haline döner
erken kaldırıyorum.. sabah geç kalkınca geç yatıyorlar bence. bir de akşam çok uyumamasını sağlamaya çalışıyorum.
demek sende de gidince düzen bozuldu ama burda da canım sıkılıyo yakında yine gitmek istiyorum sırf bu yüzden korkuyorum...akşamları eğer istediği an uyutmazsam ilgisini başka türlü hiç çekemiyorum basıyor çığlıyo gözlerini öyle bir ovuyor ki uyutmak zorunda kalıyorum belki biraz büyüse oyun kurar eğlendiririm ama yavaş yavaş çekme fikri olabilir denicem inşallah işe yarar çok saol canım...
Canm gündüz uykusunu kisa tutsan.oturma odasında tv acik uyutsan aksamki uykusuna odaya alip karanlıkta sessiz hep ayni saatte denesen.gündüzle geceyi ayırt etse belki başarılı olursun.gerci bi yerde okumustum 8 aylik olduktan sonra uykulari düzene giriyormus.bizde sık uyanioz nerdeyse saat basi eskiden en az 3 saat bazen 5 saat uyur emip tekrar uyurdu bende o hallerini iple arar oldum

sen de çok saol canım ben gece de gündüz de aynı odada uyutuyorum ama yarın gece yatak odasında karanlık yerde uyutayım bakayım işe yarayacak mı aktarırım umarım düzene girerler ...

sizleri de bebişleri de kocaman öpüyorum iyi cecelerrrr :54:

günaydınlar biz uyandık bile çoktan bu çocuğa ne oldu anlamıyorum o kadar geç yatmasına rağmen erkenden kalktı ama benim kafam kalkmıyor salladım biraz önce ama hiç uyuyacağa benzemiyor buraya bakayım ne var ne yok diye dedim hala en son benim yazdığım var uyanın annişlerrr biz uyandıkkk :55::6::8::64:

günaydınlar biz uyandık bile çoktan bu çocuğa ne oldu anlamıyorum o kadar geç yatmasına rağmen erkenden kalktı ama benim kafam kalkmıyor salladım biraz önce ama hiç uyuyacağa benzemiyor buraya bakayım ne var ne yok diye dedim hala en son benim yazdığım var uyanın annişlerrr biz uyandıkkk :55::6::8::64:

Gunaydin , senin bebis cok az uyudu bu gece,muhtemelen gunduz cok uyur bugun,bende oyle oluyo.benim kizim da sabaha kadar sanci cekti.yogurda basladim ama az az veriyodum,hatta 2 gun hic yapamaadim tasinma telasiyla.dun aksam anneme verdim yogurdu,3-4 kasik yeterli dedim.o da cok sevdi cok sevdi diye diye 9-10 kasik yedirdi.sonuc :husran! Hazmedemedi tabi ekin.sabaha kadar kac kez uyandi.kivranarak hem de :( emzirirken baya bi birtlamak suretiyle rahatliyo uyuyuo,sonra yine uyuyo.bi saate uyanir tahminim.rezene versem rahatlar heralde.canim kizim nasil inliyo anlatamam :(

Gunaydin , senin bebis cok az uyudu bu gece,muhtemelen gunduz cok uyur bugun,bende oyle oluyo.benim kizim da sabaha kadar sanci cekti.yogurda basladim ama az az veriyodum,hatta 2 gun hic yapamaadim tasinma telasiyla.dun aksam anneme verdim yogurdu,3-4 kasik yeterli dedim.o da cok sevdi cok sevdi diye diye 9-10 kasik yedirdi.sonuc :husran! Hazmedemedi tabi ekin.sabaha kadar kac kez uyandi.kivranarak hem de :( emzirirken baya bi birtlamak suretiyle rahatliyo uyuyuo,sonra yine uyuyo.bi saate uyanir tahminim.rezene versem rahatlar heralde.canim kizim nasil inliyo anlatamam :(

umarım dediğin gibi olur da gündüz biraz dinlenebilirim senin bebişe de çok üzüldüm içim gitti şimdi kıyamam ben ona ben birkaç gündür rezene veriyorum çok daha rahat ediyor bence de işe yarayabilir inşallah rahatlar fıstık :(

elifnaz evi tuttuk demişsin ya ben yeni farkettim hadi hayırlı uğurlu olsun komşu olduk desene herhangi bir konuda yardım istersen her zaman yardımcı olurum

ne kadara tuttunuz hangi siteden

Son düzenleme:
Cnm çok teşekkür ederim sana avent pompayı aldım ilk denemede tek göğüsten 80 cc çıktı şaşırdım uzun zamandır görmemiştim bu kadarını sanırım sütümün azalmasına sebep oldum dünde bügünde evdeydim ama yine de kızdan fırsat kaldıkta sağmaya çalışıyorum hiç değilse kahvaltı da yetecek kadar süt olsun diye öpüyorum seni ve yavrunu

çok sevindim hayırlı bir işe vesile oldum sayende :1: inşallah dahada artar ki eminim artacaktır sen düzenli sağmaya devam et hayırlısıyla kuzuna yarasın sütünde seninde için rahat etsin inş sütüm azaldı diyede üzülme benimde dönem dönem çok azaldığı olmuştu şimdi yerine geldi şükür sütüm yok diye düşünürsen olmuyor kafana takmamaya çalış başka şeylerle uğraş tecrübeyle sabittir geceleri uyanıp sağıyorum ben uyurken çok doluyor maşallah sende dene uykuda bir göğsüden emzirdiysen diğerini sağbak ne kadar süt çıkacak

bende seni ve prensesini öpüyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ikinizede zor bi gece olmus.işte gunleri gunlerini tutmuyo..kiyamam yavruna bi yoğurt sevdasına ne işkence cekmis ama öyleoöyle ogrenecek annesi...
Canim sizde az uyumusunuz ama bence bugun sana gündüz az uyutmak icin firsat aksam bi banyo yaptirip erkenden yatirirsin.bugun uykusunu alamiycagi icin huzursuz olur ama bigun idare et bence

aman ben öyle şeylere hiç takılmıyorum herkesin gelişimi farklıdır..
bana görümcem diyo ki bu 6.aya girdi artık bizi anlaması gerekmez mi .yok artık deve:1:

anlıyorda anlamamazlıktan geliyor tembihledim deseydin :21::21::21: seninki gene iyi kayınvalidem ayyy yavrum gelip gitmiyorsunuz bak bana tavır almış diyor :27::27::27:

Back
X