Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar Günaydın,
Benim minişim kabız ya 4 gündür yapamıyor yavrum daha önce elma püresi vermiştim hemencecik yapmıştı bende ona yordum ama tesadüfmüş demek bu kez bir işe yaramadı doktor fitil verdi ama canını yaktığına değmedi genede yapamadı oğlum annemde illede sabun koyalım deyip duruyor canımı sıktı sabah sabah
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı doktorun ilaçlarıda kar etmedi yavruma sabah uykuda bile zorlanıyordu içim acıdı öyle görünce napıcağımı şaşırdım dün akşamda ayyyy der gibi bağırıyordu sancıdan öyle uyuyakaldı kuzum gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapamıyor![]()
sırtınada yaptım karnınada masaj yaptım ama sanırım benim hatam elma suyu oldu elma kabızlık yaprmış bende aksine elma bağırsaklarını çalıştırıyor sanıp suyunu verdim zaten yapamıyordu hiç yapamadı
bende ilaçtan yana değilim ama sabun veripte cannı yakmakta istemiyorum olmazsa bide son çare armut püresi vercem bikaç saate evde olurum bi deniyim baktım olmadı nöbetçi eczaneden şurup alır veririm bugün halletmem lazım 4 gün oldu zaten bir gün daha çekmesin o sancıyı
elifnaz evi tuttuk demişsin ya ben yeni farkettim hadi hayırlı uğurlu olsun komşu olduk desene herhangi bir konuda yardım istersen her zaman yardımcı olurum
ne kadara tuttunuz hangi siteden
Hanımlar Günaydın,
Benim minişim kabız ya 4 gündür yapamıyor yavrum daha önce elma püresi vermiştim hemencecik yapmıştı bende ona yordum ama tesadüfmüş demek bu kez bir işe yaramadı doktor fitil verdi ama canını yaktığına değmedi genede yapamadı oğlum annemde illede sabun koyalım deyip duruyor canımı sıktı sabah sabah
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı doktorun ilaçlarıda kar etmedi yavruma sabah uykuda bile zorlanıyordu içim acıdı öyle görünce napıcağımı şaşırdım dün akşamda ayyyy der gibi bağırıyordu sancıdan öyle uyuyakaldı kuzum gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapamıyor![]()
çok sağol canım villaparts tan tuttuk 850.. arakat ı kaçırdık 1. kattan tuttuk mecburen
çok sağol canım villaparts tan tuttuk 850.. Arakat ı kaçırdık 1. Kattan tuttuk mecburen
tatlım benim kızım 3 gün kakasını yapamayınca ben kulak çubuğuna zeytınyağ sürüyorum ve poposuna ucunu biraz sokuyorum ve ayaklarını bir kaç kez karnına çekip bırakıyorum hemen yapıyor.canıda hiç acımıyor yüzüme bakıp gülüyor
sırtınada yaptım karnınada masaj yaptım ama sanırım benim hatam elma suyu oldu elma kabızlık yaprmış bende aksine elma bağırsaklarını çalıştırıyor sanıp suyunu verdim zaten yapamıyordu hiç yapamadı
bende ilaçtan yana değilim ama sabun veripte cannı yakmakta istemiyorum olmazsa bide son çare armut püresi vercem bikaç saate evde olurum bi deniyim baktım olmadı nöbetçi eczaneden şurup alır veririm bugün halletmem lazım 4 gün oldu zaten bir gün daha çekmesin o sancıyı
Günaydın hanımlarrrr... İyi pazarlarrrrr
Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorum
Yaa ne olursa olsun isterse ağlasın ama sakın on koltuğa koyma Allah korusun ağlaması canından önemli degil. Gerekirse çekersin sağ a sakinleştirirsin. Bı tane de ayna tak dikiz aynasından izlersin. Ben arka koltuğun orta kısmına bağlıyorum ters sekilde. Ayna ile izliyorum. Onceden korkuyordum tek cikmaya bu ay basladim artik rahat rahat cikiyorum. Hic sorun yasamadim.Arabada bebişler genelde sakin oluyor. Uyku vakti çıkarırsın bı de guzelce uyur. Emzik alıyorsa emzikde baya sakinleştirici oluyor
canım bnm oğluş doğduğundan beri hiç bir zmn her gün yapmadı hatta 2 3 günde bile değil 5 7 10 günde bir düşün çocuğun ve bnm halimi ben aklına gelebilecek her türlü yöntemi denedim ama anladım ki bebekten bebeğe değişiyor durum şimdi çok zorlandığı zaman bezini açıp bir süre bekliyorum sonra ayaklarını çekmek yerine büyük insan gb çömeltiyorum o kendi kendine ıkınıp duruyor bu ara bu şekilde yapıyor bugün 6. günümüz çok sıkıntılı ... bir de yazmışlar zaten kayısıdan çok fayda görmüştüm bir de ıspanak ama denk mi geldi bilmiyorum bnmki hala anne sütü aldığı için ben yedim tabi bunları Rabbim acil şifa versin
elma değilde ben armut un iyi geldiğini biliyorum canım
Bencede zeytinyagi sabah ve aksam bi cay kasigi bizim tanidik çocuk dr u demişti hem kakasini rahat yapar hem gelisimine iyi demisti.madem bebeginde sıkıntı var duzelene kadar bence ver bide kurutulmus kayisi haslayip rondadan cekebilirsin suyunu içilebilirsin.cok gecmis olsun.sabun okadar acittiyda poposunda catlak anal fetus olabilir o daha cok acitir canini onun için zor durumda kalmadıkca poposundan müdahale etme bence.cok geçmiş olsun ishal olsa dert kabiz olsa dert ahh bu çocuklar
canım benim oğlum da doğduğundan beri yapamıyor.bir ara hep fitille yaptırdık.sonra 3. ayından itibaren bir anda günde 1 defa yapmaya başladı.ek gıdaya geçince bir de sanırım demir damlasının etkisiyle yine zorlanıyor yavrum.bir kere kuru inciri kaynatıp tülbentten geçirdim ve posasını verdim 1-2 çay kaşığı kadar. 1 saate kadar yapıverdi.kuru kayısı da yaptım.o da aynı şekilde yaptırıyor.
00*17 de uyudu yarım saatte bir agladi uykusunda biz yoğurt da vermedik
en sonund yanıma yatirdim da aglamayi kesti 7 9 11 12 aglama nasıl olur gördüm bir daha çocuk doğuranin taa dedim Allah korusun zaten bu sprial yüzünden kan kaybindan gitcem
selamun aleyküm dostlar !!
hayırdır, nasıl gördün bacım, hele anlat
babası ayşecike yeni ciciler aldı.. :124:
Eki Görüntüle 592326 Eki Görüntüle 592327 Eki Görüntüle 592329
siz bunlara bakın, ben de bi geçmişe![]()
merhaba canım..kızlar ben de temmuz annesiyim bebişim 6. ayın içinde bu ara ek gıdaya başladık sütüm yetmemeye başladı mamayı günde bir en fazla iki kere yiyor o da iki üç kaşık. bu ara ağzında yaralar çıktı napsam bilemiyorumm
ismi iyice duyuldu ya,, bahane arıyorlar zam yapmaya..sağol canım simdi sıra tasinmada senin hastane fiyatlari hala aynimidirki ,dr kimdi ,sezeryanmi oldun? çok soru sordum
aaay,,,,,, ne heyecandı o zamanlar, cinsiyet öğrencez diye gece uyumuyorduk..cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha kesin değil 10 gun sonra gideceğim
ooh, külkedisi cindirella olarak davetten davete gider..Yemek süperdi oglum sahaneydi uslu usli durdu gece 12 de geldik eve cok iyi oldu ikimizede değişiklik oldu.
kııız, gerçekten korunmuyon muu?heheeee fena yakalandım hade yazayım bişeyler adım büşra. samsundayım aslen trabzonluyum.
mühendisim ama çalışmıyorum, evimin kadını çocuklarımın anası olmayı tercih ettimbu arada evden ilahiyat okuyorum uzaktan eğitimle..
boy kilo cena ile aynı ,162 cm 67 kiloydum şimdi 65 e indim çok şükür cena gel beraber diyet yapalım
ayşecik ve annesinin kurduğu ''gece kuşları'' grubuna hoşgeldiniz..kızlar bu saat oldu benim paşa daha yeni uyudu tekrar uyanmaz bilemiyorum umarım dalmıştır ben bir türlü öne çekemiyorum bu uyuma saatlerini önceden daha erken yatardı ama 15 gün memlekete gitmiştik döndükten sonra çocuk kurmalı saat gibi 12.30 1 den önce yatmıyo 1.30 u geçtiği bile ouyor şu uyutma konusunda başarılı olanlarınız varsa lütfen paylaşın yahuuu
ayşecik de bugün 5. gün yapmadı kakasını..Hanımlar Günaydın,
hala bu kadar kanaman olması normal mi yaa?!00*17 de uyudu yarım saatte bir agladi uykusunda biz yoğurt da vermedik
en sonund yanıma yatirdim da aglamayi kesti 7 9 11 12 aglama nasıl olur gördüm bir daha çocuk doğuranin taa dedim Allah korusun zaten bu sprial yüzünden kan kaybindan gitcem
babymax 150 civarıymış, 130a almış eşim.. saraçhanedencanım güle güle kullanın güzeller mama sandalyesini ne kadara aldınız