Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nedense canım çok çok çooook sıkkın

ilk kez bu kadar kötü hisediyorum ve bu halim oğluma yansır diyede çok korkuyorum :43::43::43::43:

Son düzenleme:
Hanımlar Günaydın,

Benim minişim kabız ya 4 gündür yapamıyor yavrum daha önce elma püresi vermiştim hemencecik yapmıştı bende ona yordum ama tesadüfmüş demek bu kez bir işe yaramadı doktor fitil verdi ama canını yaktığına değmedi genede yapamadı oğlum annemde illede sabun koyalım deyip duruyor canımı sıktı sabah sabah :50::50::50:

sizin bildiğiniz bir yöntem varmı doktorun ilaçlarıda kar etmedi yavruma sabah uykuda bile zorlanıyordu içim acıdı öyle görünce napıcağımı şaşırdım dün akşamda ayyyy der gibi bağırıyordu sancıdan öyle uyuyakaldı kuzum gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapamıyor :43::43::43:

elma değilde ben armut un iyi geldiğini biliyorum canım

sırtınada yaptım karnınada masaj yaptım ama sanırım benim hatam elma suyu oldu elma kabızlık yaprmış bende aksine elma bağırsaklarını çalıştırıyor sanıp suyunu verdim zaten yapamıyordu hiç yapamadı

bende ilaçtan yana değilim ama sabun veripte cannı yakmakta istemiyorum olmazsa bide son çare armut püresi vercem bikaç saate evde olurum bi deniyim baktım olmadı nöbetçi eczaneden şurup alır veririm bugün halletmem lazım 4 gün oldu zaten bir gün daha çekmesin o sancıyı

tatlım benim kızım 3 gün kakasını yapamayınca ben kulak çubuğuna zeytınyağ sürüyorum ve poposuna ucunu biraz sokuyorum ve ayaklarını bir kaç kez karnına çekip bırakıyorum hemen yapıyor.canıda hiç acımıyor yüzüme bakıp gülüyor

Hanımlar Günaydın,

Benim minişim kabız ya 4 gündür yapamıyor yavrum daha önce elma püresi vermiştim hemencecik yapmıştı bende ona yordum ama tesadüfmüş demek bu kez bir işe yaramadı doktor fitil verdi ama canını yaktığına değmedi genede yapamadı oğlum annemde illede sabun koyalım deyip duruyor canımı sıktı sabah sabah :50::50::50:

sizin bildiğiniz bir yöntem varmı doktorun ilaçlarıda kar etmedi yavruma sabah uykuda bile zorlanıyordu içim acıdı öyle görünce napıcağımı şaşırdım dün akşamda ayyyy der gibi bağırıyordu sancıdan öyle uyuyakaldı kuzum gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapamıyor :43::43::43:

canım bnm oğluş doğduğundan beri hiç bir zmn her gün yapmadı hatta 2 3 günde bile değil 5 7 10 günde bir düşün çocuğun ve bnm halimi ben aklına gelebilecek her türlü yöntemi denedim ama anladım ki bebekten bebeğe değişiyor durum şimdi çok zorlandığı zaman bezini açıp bir süre bekliyorum sonra ayaklarını çekmek yerine büyük insan gb çömeltiyorum o kendi kendine ıkınıp duruyor bu ara bu şekilde yapıyor bugün 6. günümüz çok sıkıntılı ... bir de yazmışlar zaten kayısıdan çok fayda görmüştüm bir de ıspanak ama denk mi geldi bilmiyorum bnmki hala anne sütü aldığı için ben yedim tabi bunları Rabbim acil şifa versin

çok sağol canım villaparts tan tuttuk 850.. Arakat ı kaçırdık 1. Kattan tuttuk mecburen

benim favorimdir orası çok sevindim hem uygunda olmuş güle güle otur canım tanışmak isterim birgün kısmetse kuzular biraz büyüsün buluştururuz inş yanlış hatırlamıyorsam sen yine bebek bekliyordun değilmi

tatlım benim kızım 3 gün kakasını yapamayınca ben kulak çubuğuna zeytınyağ sürüyorum ve poposuna ucunu biraz sokuyorum ve ayaklarını bir kaç kez karnına çekip bırakıyorum hemen yapıyor.canıda hiç acımıyor yüzüme bakıp gülüyor

sağol canım bikaç arkadaşta sağolsunlar benzer şeyler söylediler akşam yapıcam inş işe yarar güzel haberi verrrim çok tşk ilginiz için

sırtınada yaptım karnınada masaj yaptım ama sanırım benim hatam elma suyu oldu elma kabızlık yaprmış bende aksine elma bağırsaklarını çalıştırıyor sanıp suyunu verdim zaten yapamıyordu hiç yapamadı

bende ilaçtan yana değilim ama sabun veripte cannı yakmakta istemiyorum olmazsa bide son çare armut püresi vercem bikaç saate evde olurum bi deniyim baktım olmadı nöbetçi eczaneden şurup alır veririm bugün halletmem lazım 4 gün oldu zaten bir gün daha çekmesin o sancıyı

Bencede zeytinyagi sabah ve aksam bi cay kasigi bizim tanidik çocuk dr u demişti hem kakasini rahat yapar hem gelisimine iyi demisti.madem bebeginde sıkıntı var duzelene kadar bence ver bide kurutulmus kayisi haslayip rondadan cekebilirsin suyunu içilebilirsin.cok gecmis olsun.sabun okadar acittiyda poposunda catlak anal fetus olabilir o daha cok acitir canini onun için zor durumda kalmadıkca poposundan müdahale etme bence.cok geçmiş olsun ishal olsa dert kabiz olsa dert ahh bu çocuklar

Günaydın hanımlarrrr... İyi pazarlarrrrr

Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorum:19:
Yaa ne olursa olsun isterse ağlasın ama sakın on koltuğa koyma Allah korusun ağlaması canından önemli degil. Gerekirse çekersin sağ a sakinleştirirsin. Bı tane de ayna tak dikiz aynasından izlersin. Ben arka koltuğun orta kısmına bağlıyorum ters sekilde. Ayna ile izliyorum. Onceden korkuyordum tek cikmaya bu ay basladim artik rahat rahat cikiyorum. Hic sorun yasamadim.Arabada bebişler genelde sakin oluyor. Uyku vakti çıkarırsın bı de guzelce uyur. Emzik alıyorsa emzikde baya sakinleştirici oluyor

canım benim oğlum da doğduğundan beri yapamıyor.bir ara hep fitille yaptırdık.sonra 3. ayından itibaren bir anda günde 1 defa yapmaya başladı.ek gıdaya geçince bir de sanırım demir damlasının etkisiyle yine zorlanıyor yavrum.bir kere kuru inciri kaynatıp tülbentten geçirdim ve posasını verdim 1-2 çay kaşığı kadar. 1 saate kadar yapıverdi.kuru kayısı da yaptım.o da aynı şekilde yaptırıyor.

2012 hayatımın en sıkıntılı ama en güzel yılıydı.2013'te de yavrularımızla beraber sağlıklı ve huzurlu günler geçirelim inşalahhh

00*17 de uyudu yarım saatte bir agladi uykusunda biz yoğurt da vermedik
en sonund yanıma yatirdim da aglamayi kesti 7 9 11 12 aglama nasıl olur gördüm bir daha çocuk doğuranin taa dedim Allah korusun zaten bu sprial yüzünden kan kaybindan gitcem

Cenaaa Libyanaaa nerelerdesinizzzz Rüyamda sizi gördümm :1:
selamun aleyküm dostlar !!:3:
hayırdır, nasıl gördün bacım, hele anlat:1:

babası ayşecike yeni ciciler aldı.. :124:
$Görüntü2553.webp$Görüntü2560.webp$Görüntü2563.webp
siz bunlara bakın, ben de bi geçmişe:9:

canım bnm oğluş doğduğundan beri hiç bir zmn her gün yapmadı hatta 2 3 günde bile değil 5 7 10 günde bir düşün çocuğun ve bnm halimi ben aklına gelebilecek her türlü yöntemi denedim ama anladım ki bebekten bebeğe değişiyor durum şimdi çok zorlandığı zaman bezini açıp bir süre bekliyorum sonra ayaklarını çekmek yerine büyük insan gb çömeltiyorum o kendi kendine ıkınıp duruyor bu ara bu şekilde yapıyor bugün 6. günümüz çok sıkıntılı ... bir de yazmışlar zaten kayısıdan çok fayda görmüştüm bir de ıspanak ama denk mi geldi bilmiyorum bnmki hala anne sütü aldığı için ben yedim tabi bunları Rabbim acil şifa versin

çok tşk bakalım bende önce kayısı sonra armutu deniycem akşam bizimde 4. günümüz eskiden olmazdı hiç son 1 aydır başladı nolduysa doktor ek gıdaya başlayınca geçer dedi bakalım inş

elma değilde ben armut un iyi geldiğini biliyorum canım

öyleymiş acemilik işte ben tadını sevdi diye elma verdim hemencecik kaka yaptı bende elmaya yordum armutu hiç denememiştim

Bencede zeytinyagi sabah ve aksam bi cay kasigi bizim tanidik çocuk dr u demişti hem kakasini rahat yapar hem gelisimine iyi demisti.madem bebeginde sıkıntı var duzelene kadar bence ver bide kurutulmus kayisi haslayip rondadan cekebilirsin suyunu içilebilirsin.cok gecmis olsun.sabun okadar acittiyda poposunda catlak anal fetus olabilir o daha cok acitir canini onun için zor durumda kalmadıkca poposundan müdahale etme bence.cok geçmiş olsun ishal olsa dert kabiz olsa dert ahh bu çocuklar

canım zeytinyağı veriyorum fayda etmiyor sabun çok acıttı evet bende denemek istemiyorum 1 kez yaptık mahvoldu yavrum pişiğide yok ama çok yandı canı gıda yoluyla çözmeliyim bakalım kayısıyla armutu deniycem inş işe yarar aynen dediğin gibi dert hiç bitmiyor şükür bunada rabbim beterini vermesin

canım benim oğlum da doğduğundan beri yapamıyor.bir ara hep fitille yaptırdık.sonra 3. ayından itibaren bir anda günde 1 defa yapmaya başladı.ek gıdaya geçince bir de sanırım demir damlasının etkisiyle yine zorlanıyor yavrum.bir kere kuru inciri kaynatıp tülbentten geçirdim ve posasını verdim 1-2 çay kaşığı kadar. 1 saate kadar yapıverdi.kuru kayısı da yaptım.o da aynı şekilde yaptırıyor.

benimki rahattı ya günde 6 kez yapıyordu başta sonra 3 e düştü doktor çok iyi diyordu nolduysa 4. aydan sonra oldu son 1 aydır kabızlığımız var fitilde fayda etmedi kayısıyıda bugün deniycem inş işe yarar

en sonund yanıma yatirdim da aglamayi kesti 7 9 11 12 aglama nasıl olur gördüm bir daha çocuk doğuranin taa dedim Allah korusun zaten bu sprial yüzünden kan kaybindan gitcem

canım aynısını geçen ay ben yaşadım uykuda ağlıyor uyanıyordu bir hafta yanımda yatırdım düzeldi uykusu bu kezde babamız dışarda kaldı bende çareyi beşiği burnumun ucuna çekmekte buldum şimdi kokumu alınca sakinleşiyor uyanmıyor ama belki seninkinin sıkıntısı vardır dişleri yüzünden huzursuz olabilir mi?

bizde şu sıra sık uyanıyoruz 3 saatte bir uyanan çocuk bu ay saat başı uyanıyor çözemedim uyumadan arı mama verdim acab acıkıyormu die ama faydası yok aynı napalım idare ediyorum inş uzun sürmez bu durum

kızlar ben de temmuz annesiyim bebişim 6. ayın içinde bu ara ek gıdaya başladık sütüm yetmemeye başladı mamayı günde bir en fazla iki kere yiyor o da iki üç kaşık. bu ara ağzında yaralar çıktı napsam bilemiyorumm
merhaba canım..
bebişine geçmiş olsun diyeyim..yaralar pamukçuk gibiyse karbonatlı temiz tülbentle sil..
sütün de yetmiyorsa, olabildiğince devam sütü vermeye çalış..
birkaç kaşık da olsa kardır... şifadır..
bizimkiler de bu ara emmemek için direniyor..
inş hasta olmazlar..:50:

sağol canım simdi sıra tasinmada senin hastane fiyatlari hala aynimidirki ,dr kimdi ,sezeryanmi oldun? çok soru sordum
ismi iyice duyuldu ya,, bahane arıyorlar zam yapmaya..
doktorum fatmanur hanım. çok iyi bi doktor ama çok yoğun..
doğumum da sezaryendi:40:

cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha kesin değil 10 gun sonra gideceğim
aaay,,,,,, ne heyecandı o zamanlar, cinsiyet öğrencez diye gece uyumuyorduk..:52:
Rabbim kız olsun erkek olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee:16:

Yemek süperdi oglum sahaneydi uslu usli durdu gece 12 de geldik eve cok iyi oldu ikimizede değişiklik oldu.
ooh, külkedisi cindirella olarak davetten davete gider.. :31:
hazır kavalyesi de yanındaa:1:

heheeee fena yakalandım hade yazayım bişeyler adım büşra. samsundayım aslen trabzonluyum.
mühendisim ama çalışmıyorum, evimin kadını çocuklarımın anası olmayı tercih ettim:1: bu arada evden ilahiyat okuyorum uzaktan eğitimle..
boy kilo cena ile aynı ,162 cm 67 kiloydum şimdi 65 e indim çok şükür cena gel beraber diyet yapalım
kııız, gerçekten korunmuyon muu?:53:
şakası bile şu aşamada tedirgin ediyo insanı.. :30:

boy kilo aynıymışız öyle mii?:7:
ben iki üç kilo bile versem süpper olacak..:25:
eşim koydu kafasına, spor salonuna gitcez diyoo:43:

kızlar bu saat oldu benim paşa daha yeni uyudu tekrar uyanmaz bilemiyorum umarım dalmıştır ben bir türlü öne çekemiyorum bu uyuma saatlerini önceden daha erken yatardı ama 15 gün memlekete gitmiştik döndükten sonra çocuk kurmalı saat gibi 12.30 1 den önce yatmıyo 1.30 u geçtiği bile ouyor şu uyutma konusunda başarılı olanlarınız varsa lütfen paylaşın yahuuu
ayşecik ve annesinin kurduğu ''gece kuşları'' grubuna hoşgeldiniz.. :24:
biz hep 1 de yatıyoz:27:

Hanımlar Günaydın,

ayşecik de bugün 5. gün yapmadı kakasını..
bilmiyorum neden, daha önce bu kadar olmamıştı..
şimdi uyuyor, kalkınca bi çay kaşığı zeytinyağı vericem..
akşama kadar yapar da rahatlar inş yavrumm:30:

hala bu kadar kanaman olması normal mi yaa?!
zaten doğumla birlikte kan kaybı oldu..
iyice kansız kalmayasın, kullanıyor musun bilmiyorum ama demir hapına devam etmen senin için iyi olacaktır..

canım güle güle kullanın güzeller mama sandalyesini ne kadara aldınız
babymax 150 civarıymış, 130a almış eşim.. saraçhaneden:31:
Baby Max Baby Max 290 Putty Lüks Mama Sandalyesi Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Back
X