- 8 Ağustos 2011
- 12.549
- 14.672
- 498
fitne çıkarmak istemiyorum ama çok kızdım şimdi kocanaWalla gönlümü alması lazım pazar pazar soz verdigi halde bana arkadaşlarını tercih etti (kizli erkekli grup)

hem söz vermiş, yapmıyor..
dahası başka bi grupla alternatif eğlenceye gidiyor..
hanım da evde çocuk baksın..

oh ne alaa

bence tavrını koy bacım.
isterse bu akşam eğlenceye gitsin.. kendi bilir..
ama acısı fena çıksın:113:
hay maşallah sana.. Allah kabul etsin.. dualarına bizi de ekle olur muu?bu yıl ilk kez yeni yıl benim için özel bir anlam içeriyor bu yıl oğlumla ilk yeni yılımız olacak eşim şehir dışında bizimle olamayacak bu yüzden içimde tarifsiz bir sıkıntı varama yine de oğlumla bugünü özel kılmak istiyorum bizde ailemle geçiricez bu akşamı :13:
ben yine her yılbaşı akşamı olduğu gibi önce bir yasin-i şerif okuyup yuvamın sevdiklerimin huzuru için 2 rekat namaz kılmak istiyorum rabbim izin verirse ardından oğluşumuda alıp kapı komşumu bir ziyaret edicem ( kendisinin 3 aylık kızı beşik kertmemiz olur)
sonrada artık annemlerle erken kalkma derdi olmadan sohmet muhabbet otururuz birde bu akşam için tiramisu yapmayı planlıyorum ksımetse afiyetle yeriz
eee hanımlar sizler özel birşeyler yapıyormusunuz bu akşam
bu arada barbarino bahar dı sanırım yazmıyor 2 gündür merak ettim
eskidimde hesap sormaya bilem başladımbak yokluğunuzu farkeder oldum iyi takipçiyim demekki
![]()

bizim için özel bi akşam değil bu gece..
bakalım yarın gezmeye götürecek eşim bizi.. yani inş,,:97:
barbarinoyu ben de merak ediyorum, iki üç gündür görünmüyor.. iyilerdir inş.. :93:
aktif üyeler, bir gün bile girmese merak ediyoruz..
o yüzden öncesinde haber versek iyi olcek

senin nezdinde iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz..çok güzel güle güle kullan sın ayşemmmmmmmmmmm :
çok çok öpüyorum kızlar sizi hepinizi çok seviyorum![]()

tüm temmuz topiğine selamlar, sevgiler..