Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Walla gönlümü alması lazım pazar pazar soz verdigi halde bana arkadaşlarını tercih etti (kizli erkekli grup)
fitne çıkarmak istemiyorum ama çok kızdım şimdi kocana:20:
hem söz vermiş, yapmıyor..
dahası başka bi grupla alternatif eğlenceye gidiyor..
hanım da evde çocuk baksın..:47:
oh ne alaa:kkk:

bence tavrını koy bacım.
isterse bu akşam eğlenceye gitsin.. kendi bilir..
ama acısı fena çıksın:113:

bu yıl ilk kez yeni yıl benim için özel bir anlam içeriyor bu yıl oğlumla ilk yeni yılımız olacak eşim şehir dışında bizimle olamayacak bu yüzden içimde tarifsiz bir sıkıntı var :5: ama yine de oğlumla bugünü özel kılmak istiyorum bizde ailemle geçiricez bu akşamı :13:
ben yine her yılbaşı akşamı olduğu gibi önce bir yasin-i şerif okuyup yuvamın sevdiklerimin huzuru için 2 rekat namaz kılmak istiyorum rabbim izin verirse ardından oğluşumuda alıp kapı komşumu bir ziyaret edicem ( kendisinin 3 aylık kızı beşik kertmemiz olur :9::9::9: )
sonrada artık annemlerle erken kalkma derdi olmadan sohmet muhabbet otururuz birde bu akşam için tiramisu yapmayı planlıyorum ksımetse afiyetle yeriz
eee hanımlar sizler özel birşeyler yapıyormusunuz bu akşam
bu arada barbarino bahar dı sanırım yazmıyor 2 gündür merak ettim :14::14:
eskidimde hesap sormaya bilem başladım :16::16::16: bak yokluğunuzu farkeder oldum iyi takipçiyim demekki :51::51::51:
hay maşallah sana.. Allah kabul etsin.. dualarına bizi de ekle olur muu?:17:
bizim için özel bi akşam değil bu gece..
bakalım yarın gezmeye götürecek eşim bizi.. yani inş,,:97:
barbarinoyu ben de merak ediyorum, iki üç gündür görünmüyor.. iyilerdir inş.. :93:
aktif üyeler, bir gün bile girmese merak ediyoruz..
o yüzden öncesinde haber versek iyi olcek :17:

çok güzel güle güle kullan sın ayşemmmmmmmmmmm ::54:

çok çok öpüyorum kızlar sizi hepinizi çok seviyorum :16::16::54::54:
senin nezdinde iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.. :54:
tüm temmuz topiğine selamlar, sevgiler..:16:

bende üye oldum canım bana gelmedı maılde gelmedı libyana demıstı uyelık kısmına gırılıyo maıl gelıyo dıye ama ben oraya uye olalı uzun zaman oldu maıl de yok

sanırım gülümser dedikten sonra bir iki gün içinde hepimiz üye olduk..
belki bi karışıklık oldu..
tekrar üye ol bence. ve takip et bakalım, üye oldunuz, numune talebiniz alınmıştır maili gelecek mi.. :44:

bu yıl ilk kez yeni yıl benim için özel bir anlam içeriyor bu yıl oğlumla ilk yeni yılımız olacak eşim şehir dışında bizimle olamayacak bu yüzden içimde tarifsiz bir sıkıntı var :5: ama yine de oğlumla bugünü özel kılmak istiyorum bizde ailemle geçiricez bu akşamı :13:

ben yine her yılbaşı akşamı olduğu gibi önce bir yasin-i şerif okuyup yuvamın sevdiklerimin huzuru için 2 rekat namaz kılmak istiyorum rabbim izin verirse ardından oğluşumuda alıp kapı komşumu bir ziyaret edicem ( kendisinin 3 aylık kızı beşik kertmemiz olur :9::9::9: )

sonrada artık annemlerle erken kalkma derdi olmadan sohmet muhabbet otururuz birde bu akşam için tiramisu yapmayı planlıyorum ksımetse afiyetle yeriz

eee hanımlar sizler özel birşeyler yapıyormusunuz bu akşam

bu arada barbarino bahar dı sanırım yazmıyor 2 gündür merak ettim :14::14:

eskidimde hesap sormaya bilem başladım :16::16::16: bak yokluğunuzu farkeder oldum iyi takipçiyim demekki :51::51::51:
kuzummm akşama kayınvalıdeye gıdıcez oğlan orda mızıldanmasın dıye yıkadım uyutttum akşama kvye götürmek ıcın kolaya kaçıp :) dr oetker köstebek pasta yaptım anca gelebıldım
kv annemlerıde çağırdı akşama annemde elımız boş gıtmeyelım hedıye alalım bırer tane dedı ıstemeyerek aldım
çünkü kendısı bıze gelırken çağana bır gün bısey almıs degıldır hep elı boş gelır
annemı kıramadım aldık işte PAŞABAHÇE 6'LI İSTANBUL KULPLU BARDAK P55671 MK GittiGidiyor'da 60998631 bunu aldım :)))
canım benım ıcınde çok ozel bugun oğluşumla güzel güzel geçircez inşallahh

üzüldüm ama..
noldu böyle.. nazar mı değiyor?:43:

bizde bugün eşimle biraz tartıştık.. çok üzerime geldi.. ağlattı beni..:14::14: Elhamdulillah iyiyiz şuan.. galiba nazar değiyor..:26: ama gülümserin durumu çok farklı.. böyle kendini düşünen bencil adamlara sinir oluyorum... boğazlayasım geliyor..:41::41:

kuzummm akşama kayınvalıdeye gıdıcez oğlan orda mızıldanmasın dıye yıkadım uyutttum akşama kvye götürmek ıcın kolaya kaçıp :) dr oetker köstebek pasta yaptım anca gelebıldım
kv annemlerıde çağırdı akşama annemde elımız boş gıtmeyelım hedıye alalım bırer tane dedı ıstemeyerek aldım
çünkü kendısı bıze gelırken çağana bır gün bısey almıs degıldır hep elı boş gelır
annemı kıramadım aldık işte PAŞABAHÇE 6'LI İSTANBUL KULPLU BARDAK P55671 MK GittiGidiyor'da 60998631 bunu aldım :)))
canım benım ıcınde çok ozel bugun oğluşumla güzel güzel geçircez inşallahh

olsun iyi yapmışsın benimkide öyledir ama ben eşimin gönlü olsun diye hoş tutuyorum sana taş atana sen gül uzat diye bir söz vardır ya eşin görüyordur neyin ne olduğunu sen onun gözünde kendini yüceltirsin böyle düşün :38:

sen yine anneyle kayınvalideyi bir araya getirebiliyorsun benim kv öyle şeyler yaptıki annem değil yanyana gelmek sesini duymaya tahammülü yok düşün nasıl bir köprüyüm arada bi yıkılsam meydan muharebesi çıkacak :27::37:

ya üyelik adımı değiştiremiyor muyum face den ekleyenler oluyor hangi akla hizmet isim soy isim yazdım bilmem ki ben görünen ad olacağını düşünmemiştim kesin rahatsız etti beni bu durum değişebiliyormuyum bilginiz varmı

bizde bugün eşimle biraz tartıştık.. çok üzerime geldi.. ağlattı beni..:14::14: Elhamdulillah iyiyiz şuan.. galiba nazar değiyor..:26: ama gülümserin durumu çok farklı.. böyle kendini düşünen bencil adamlara sinir oluyorum... boğazlayasım geliyor..:41::41:
ağlattı mııı?:20:
noluyo bu erkeklere
geliyo oklava haaa:57:

ya üyelik adımı değiştiremiyor muyum face den ekleyenler oluyor hangi akla hizmet isim soy isim yazdım bilmem ki ben görünen ad olacağını düşünmemiştim kesin rahatsız etti beni bu durum değişebiliyormuyum bilginiz varmı
buradan duyup eklediklerini mi düşünüyorsun? :44:
ekleyip ne yapacaklarsa sanki :19:
burada konuşuyoruz ya..
töbee:63:

fitne çıkarmak istemiyorum ama çok kızdım şimdi kocana:20:
hem söz vermiş, yapmıyor..
dahası başka bi grupla alternatif eğlenceye gidiyor..
hanım da evde çocuk baksın..:47:
oh ne alaa:kkk:

bence tavrını koy bacım.
isterse bu akşam eğlenceye gitsin.. kendi bilir..
ama acısı fena çıksın:113:

hay maşallah sana.. Allah kabul etsin.. dualarına bizi de ekle olur muu?:17:
bizim için özel bi akşam değil bu gece..
bakalım yarın gezmeye götürecek eşim bizi.. yani inş,,:97:
barbarinoyu ben de merak ediyorum, iki üç gündür görünmüyor.. iyilerdir inş.. :93:
aktif üyeler, bir gün bile girmese merak ediyoruz..
o yüzden öncesinde haber versek iyi olcek :17:

senin nezdinde iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.. :54:
tüm temmuz topiğine selamlar, sevgiler..:16:
buralardayım canım okuyorum sizi sürekli ama yazamıyorum oğlan sureklı kucak ıstıyo yemek evı topla yorgunluktan bıtıyorum uyursa ancak ozaman gırebılıyorum ama hep aklımda burası sabah uyanınca ılk ısım bakıp okumak

olsun iyi yapmışsın benimkide öyledir ama ben eşimin gönlü olsun diye hoş tutuyorum sana taş atana sen gül uzat diye bir söz vardır ya eşin görüyordur neyin ne olduğunu sen onun gözünde kendini yüceltirsin böyle düşün :38:

sen yine anneyle kayınvalideyi bir araya getirebiliyorsun benim kv öyle şeyler yaptıki annem değil yanyana gelmek sesini duymaya tahammülü yok düşün nasıl bir köprüyüm arada bi yıkılsam meydan muharebesi çıkacak :27::37:
evet tatlış eşimde sevındı hedıye aldın pasta yaptın ıyı ne guzel dedı :) ama sölemek ıstemezdım bunu hıc haketmıyor..ilk torununu çağandan önde tutuyor hersey ona alıınıyor kıyafet oyuncaklar ama benım kuzuma mınık bı cıngırak almamaıstır ayırıyor yanı buna çook kırılıyorum eltimide çok severım aslında .ama eltımın oğlu baştacı onlara.annenede kımbılır neler yaptıkı kadın gormek ıstemıyor sevdıgımız adamların annesı olmasa neler yapardık

ağlattı mııı?:20:
noluyo bu erkeklere
geliyo oklava haaa:57:

buradan duyup eklediklerini mi düşünüyorsun? :44:
ekleyip ne yapacaklarsa sanki :19:
burada konuşuyoruz ya..
töbee:63:

ya satış yapan bikaç kişi ekledi sordum nerden buldun face mi diye kk den aldım diyo giysiler vs vs satıyo face den 3 kişi eklemeye kalktı şimdiye kadar hepsine mesaj attım burdan görüp eklemişler bakıyorlar bebeğim var biz buna bebek eşyası satarız diyorlar herhalde çokmu zengin druyorum ordan bakınca acep

ya satış yapan bikaç kişi ekledi sordum nerden buldun face mi diye kk den aldım diyo giysiler vs vs satıyo face den 3 kişi eklemeye kalktı şimdiye kadar hepsine mesaj attım burdan görüp eklemişler bakıyorlar bebeğim var biz buna bebek eşyası satarız diyorlar herhalde çokmu zengin druyorum ordan bakınca acep

ne gıcıklar yaa!!!:20:
herkese açık sayfanda yap tanıtımını, satışını..:19:
belki de bahane bunlar.. nerden bilicez..:63:

bana kalırsa hiiiç mesaj atıp soru bile sorma..
tanımıyorsan direkt reddet.:19:
bildiğim kadarıyla face'ten birine özel mesaj atınca bir ay süreyle senin profilini görebiliyor çünkü..:50:

''bu konuda hassasumm!! :47:''

Son düzenleme:
buralardayım canım okuyorum sizi sürekli ama yazamıyorum oğlan sureklı kucak ıstıyo yemek evı topla yorgunluktan bıtıyorum uyursa ancak ozaman gırebılıyorum ama hep aklımda burası sabah uyanınca ılk ısım bakıp okumak

evet tatlış eşimde sevındı hedıye aldın pasta yaptın ıyı ne guzel dedı :) ama sölemek ıstemezdım bunu hıc haketmıyor..ilk torununu çağandan önde tutuyor hersey ona alıınıyor kıyafet oyuncaklar ama benım kuzuma mınık bı cıngırak almamaıstır ayırıyor yanı buna çook kırılıyorum eltimide çok severım aslında .ama eltımın oğlu baştacı onlara.annenede kımbılır neler yaptıkı kadın gormek ıstemıyor sevdıgımız adamların annesı olmasa neler yapardık

kv deden bahsetmiştim ama vazgeçtim bahsedipte canımı sıkmıyım şimdi hehe

Son düzenleme:
ne gıcıklar yaa!!!:20:
herkese açık sayfanda yap tanıtımını, satışını..:19:
belki de bahane bunlar.. nerden bilicez..:63:

bana kalırsa hiiiç mesaj atıp soru bile sorma..
tanımıyorsan direkt reddet.:19:
bildiğim kadarıyla face'ten birine özel mesaj atınca bir ay süreyle senin profilini görebiliyor çünkü..:50:

''bu konuda hassasumm!! :47:''

ben bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin

çok kızıyorum zorla bişey satmaya çalışanlara bi bebek battaniyesi yapmış 300 tl inanabiliyormusun bu yaz birinde gördüm face te alıyım dedim el emeği amannn fiyatını duyunca şok oldum ben 1 haftada örerim be dedim inadına oturdum ördüm valla parayı yoldamı buluyoruz be

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
cena, pediastrum84, gulumser987, Bayarda, Libyana26+, cananatescoban, seker_portakali+,
tugceee3567+, pinkprinces+, feyzabilal, hatoza+, ecemcemcem:8:

ama önemli birini eksik yazmışlar :19:
şuan ayşecik annesinin kucağında laptop ekranına bakıyor..:31:
arada bir tuşlara basıyor..
annesinin ellerini tutmaya çalışıyor..
klavyeye salya akıtıyor:9:

niye benim kızımı yazmadın kk?:63:

Son düzenleme:
Back
X