- 8 Ağustos 2011
- 12.550
- 14.682
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğimin kaç aylık olduğunu belli eden linki nasıl oluşturabiliyorum kızlar
karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..
ben kaçanzii..![]()
ezan okunur şimdi, oruç açayım
eşim gelecek, hazırlanayım,
size de ara ara bakarım..
ben yokken çok kaynatmayın heee![]()
hmm.. :44:
sanırım öğün olarak vermeye başladın ek gıdayı.
neler veriyorsun?
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
linkinden oluşturdum ben canım doğum tarihini giriyrsun istediğin çizelgeyi seçiyorsun son sayfada verdiği linki kontrol panelinde profilimi düzenle de çizelge yazan satıra kopyala yapıştır
bende kaçayımkarakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..
ben kaçanzii..![]()
karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..
ben kaçanzii..![]()
canım burdanda yapabılırsın http://lilypie.com/Baby_and_Kids_Birthday.phpyapamıyorum ya ingilizce bir sayfa çıkıyor arka plan seçiyom bebek kafasını seçiyorum ama daha sonrasını seçemedim
bende numune istiyorum nasıl başvuruyorsunuz?
bu arada canım sen burda yazdığın gibi üye oldum ben ama çok geciktirdiler..
fitne çıkarmak istemiyorum ama çok kızdım şimdi kocana
hem söz vermiş, yapmıyor..
dahası başka bi grupla alternatif eğlenceye gidiyor..
hanım da evde çocuk baksın..
oh ne alaa
bence tavrını koy bacım.
isterse bu akşam eğlenceye gitsin.. kendi bilir..
ama acısı fena çıksın:113:
cena ve libyana olay aslında şöyle gelişti kısaca anlatayım,dün kv hasta yemekleri yaptım eşimle gönderdim.Hava cok güzeldi antalyada eşim geldiğinde aşkım seni gezdireyim biraz dedi ben de hemen tamam dedim nereye gidicez.Arkadaşlar deniz kenarında piknik yapıyorlarmış bizde gidelim dedi.Bende ben gezmekten vazgeçtim sen git nereye istersen dedim sinirle.(o gruptaki arkadaşlarının bir kısmı üniversiteden beri tanıgı arkadaşlar yani eşimin eski sevgilisiylede takılıyorlardı zamanında .Bana etik gelmiyo görüşmek istemiyorum pek.Kötü insanlar değil ama öyle işte).Eşimde sen gitmiyosan ben de gitmem dedi gönlümü fethettineyse ilk önce alışveriş için lcw ye gittik kızım için aradığımı bulamadım 10-15 dk kaldık.Sonra yeni açılan bir restaurant var çok güzel hadi sana yemek aşkım bana yemek ısmarlasana dedim ok dedi.Gittik.Neysse ben söyledim yemeğimi eşim ben akşama yicem aç değilim dedi.Ama oturdsuğumuz süre boyunca surat beş karış.Yedim ben yemeğimi .Hani insan oturur iki çift laf eder çay içer demi yok.Çocuk acıktı gibikalkalım dedi hemen.Hadi oanada bişey demedim.Evimizin önüne geldik ben bir ugrayayım arkadaşların yanına dedi nasıl sinir oldum beni acele acele gezdirdi güya
Çantayı yukarı çıkarayım dedi yok dedim elinden çektim ben çıkarım diye evde kızımla oturduk.3 saat sonra geldi,yemek yicekmisin dedim ben orda yedim dedi.Sonrada ağzımı bıcak açmadı o da anladı noldu diyo.Ebenin körü oldu dicektim
![]()
yok kız cuma anneme gitcem 40 gün kalcamBizde seni çok seviyoruz canımmm..Hayırdır bir yere mi gidiyorsun?:26:
karakııııız, napıyon?
sesin çıkmıyo..
ben kaçanzii..![]()
canım ben 2 sene istedim bebek,ancak oldu.. o yüzden korunmuyorum. sonra oğlum kardeş istediğinde,keşke korunmasaydım dememek için..nasılsa bir bebek beni eve hapsetti,ikinci de olsun çıksın bari..
3 sene sonra tam özgürleşmeye başlayacakken tekrar eve kapanmak, başa dönmek daha zor geliyor bana...şu an hemen bebek olsun istemem ama olursa da başım gözüm üstüne..hayırlısı olsun.. eşimle de çok rahatız böylekorunma derdimiz yok
yöntem şu: "bebek istemek"
çünkü istedikçe olmaz, istemedikçe olur
evetttttt
ayşeciğin eşyaları çok güzel güle güle kullansın
biz de bugun beşikten yatağa terfi ettirdik oğlumu ,az önce getirip kurdularçok güzel oldu
busmaicim bence tamda büyütülecek bir konu.. Çünkü eski sevgili olayı bile var işin içinde.. Bence evli bir erkeğin öyle kızlı erkekli bir ortamda olması hiç uygun değil.. hele ki o adam artık bir babaysa.. İsterse 100 kişilik bir grup olsun ben eşimin kadın erkek karışık bir yere gitmesini istemem.. Diyelim ki gitti bu olayı susarak karşılamam.. Bende genelde senin yaptığın gibi yapıyorum.. " ya ben aynı şeyi yapsam" diyorum bu sefer ben erkeğim ayağına yatmaya çalışıyor.. hadi ordan diyorum sen haram işleyeceksin kadın erkek karışık ortamda eğleneceksin.. sonrada ben erkeğim hakkın diyeceksin.. Ahirette verirsin hesabını der kapatırım...gulumsercim
galiba eşin kıskanç biri değil ,yoksa neye kızdığını anlardı
burda kıskançlık kokusu alıyorum..ben de çokk kıskancım,ki eşim de kıskançtır hemen "ya ben aynı şeyi yapsam.." derim ve olay çözülür.
arkadaşlarına merhaba demiştir o arada gel sen de ye demişlerdir ve yemek zorunda kalmıştır bunda kızacak birşey yok ,dediğim gibi kızmana tek sebep kıskançlık, ki bence bu haklı bir neden..ama çok büyütülecek gibi değil kalabalık bir grupmuş sonuçta ve herkes eşinin evli mutlu çocuklu olduğunu biliyor..![]()
napcaz kız biz sensiz..yok kız cuma anneme gitcem 40 gün kalcam
canım çocuk tükürüyor dövüyor çok huysuz bırakmıyor valla kaldır beni diyor çok bunalımdayım çok![]()
uyku arkadaşımızı çokkk sevdik mışıl mışıl uyuyoruz sayesınde.
tavsiye ederımmmmmmmEki Görüntüle 592487 Eki Görüntüle 592489
busmaicim bence tamda büyütülecek bir konu.. Çünkü eski sevgili olayı bile var işin içinde.. Bence evli bir erkeğin öyle kızlı erkekli bir ortamda olması hiç uygun değil.. hele ki o adam artık bir babaysa.. İsterse 100 kişilik bir grup olsun ben eşimin kadın erkek karışık bir yere gitmesini istemem.. Diyelim ki gitti bu olayı susarak karşılamam.. Bende genelde senin yaptığın gibi yapıyorum.. " ya ben aynı şeyi yapsam" diyorum bu sefer ben erkeğim ayağına yatmaya çalışıyor.. hadi ordan diyorum sen haram işleyeceksin kadın erkek karışık ortamda eğleneceksin.. sonrada ben erkeğim hakkın diyeceksin.. Ahirette verirsin hesabını der kapatırım...
belki de abartıyorum ama ben böyleyim arkadaş..kocam böyle yerlere gidip günaha girecekse hiç eve gelmesin daha iyi.. Allah böylelerine hidayet nasip etsin...
napcaz kız biz sensiz..
kız kocanı bırakıp mı gitcen? :26:
anladım canım Allah yardımcın olsun..ben inşsllah Allah izin verirse polis okuluna gidersem 500 erkek 130 kız var 1 yıl aynı yerde kalıyor aynı yerde yerde yemek yiyorlar :104:
canım ocak şubat sınavlarım var arada bi 10 gün uğrarım eve . girerim inşallah ben görmeden duramam sizi![]()