- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
Ay nasil.okudum sonunu merakla ve resmi gordum agaldimmm. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin ortada ki 3. Pasa mi hani sonradan surprizle gelen. Cok cok op onlari annesi. Rabbim uzuntuyle her ay bekleyen anne adaylarina da versin bu mucizeleriEki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
Allah razi olsun canm rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin bi umutla bekleyen annelerin umutlarini bosa cikarmsain insallahAy nasil.okudum sonunu merakla ve resmi gordum agaldimmm. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin ortada ki 3. Pasa mi hani sonradan surprizle gelen. Cok cok op onlari annesi. Rabbim uzuntuyle her ay bekleyen anne adaylarina da versin bu mucizeleri
Masallah onlara. Rabbimin yeryuzundeki mucizesi onlar.Allah razi olsun canm rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin bi umutla bekleyen annelerin umutlarini bosa cikarmsain insallahevet ortdaki sarisin olan supriz yumurta
Aynn canim 7senedir hasretle bekliyorum rabbim nasip edicem buna eminimRabbimin gönlü cok bol hic uzme kendini vardir bi zamani sükür dua tevekkül gerisi Allahta zaten
Allahiiim ben onlari yerim yerim bitiririmEki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
maaşallah cok tatlılarEki Görüntüle 2604121
Bu sitede 4 uz hamile kalan biri vardi tup bebekti... Ve asiri mutluydu gebeliginin sonlarina dogru dikis atildi vs. Biraz sikintili oluyor ama cekilen sıkıntiya degiyor. Tup bebek yaptirmis biri olarak bebek yolu gozlemenin zorlugunu stresini siz iyi bilirsiniz. Ne mutlu size ki gordugunuz tedaviden verimli bir sonuc almissiniz. Calisip calisamayacaginizi paraya ihtiyaciniz oldugunu tup bebege baslamadan once bilmiyor muydunuz? Yada ikiz bebek isterken? Bir tane fazla bebek tum bu dururmlari etkilemez. Bence aldirmayin eger aldirirsaniz tum cekilen sıkıntılat cope gitmeyecek mi? Birdahaki tup bebekte tutacaginin garantisi var mi? Kalan omrunuzu yanlis tercihinize aglayarak gecirebilirsiniz ihtimalleri goz onunde bulundurun ve ilk degilsiniz bunun yapilamiycak bisey olmadigini hatirlatin kendinize
Allahiiim ben onlari yerim yerim bitiririm
Masallah subhanallah Allah bagislasin
Oyyy rabbim yardimcin olsun sana bol bol sabir versin insallahAynn canim 7senedir hasretle bekliyorum rabbim nasip edicem buna eminim
Aynen ole valla elhamdulillah cok.sukurMasallah onlara. Rabbimin yeryuzundeki mucizesi onlar.nasil da belli 3. Kuzunun o oldugu ama genel olarak ikizlere benziyor yinede
Insallah bitanem benimOyyy rabbim yardimcin olsun sana bol bol sabir versin insallah
Merhaba herkese.
Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun
Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?
Aglattiniz beni hikayenizi bastan sona duygulanarak okudum bu minikleride görünce gozyaslarima hakim olamadim allahim.bağışlasın size birbirinden yakisiklilar masallah allahim.esirgesin sizi ve yavrularınizi insallahEki Görüntüle 2604121
ALLAH bagislasin.Rabbim acilarini gostermesin Masallah bu arada ☺Eki Görüntüle 2604121
Yahhh yaradana kurban maşallahhEki Görüntüle 2604121
Yazını ağlaya ağlaya okudum benim imtihanım seninki kadar zor değilmiş Allah seni daha çok seviyor. Ne bebek kayıplarım oldu ne de şu an gebeliğim zor geçiyorEki Görüntüle 2604121
Aminn canm allah razi olsun insallah allah olmayanlarada nasip etsin tez zamanda sanada sagsalim kucagina almaj nasip etsinYazını ağlaya ağlaya okudum benim imtihanım seninki kadar zor değilmiş Allah seni daha çok seviyor. Ne bebek kayıplarım oldu ne de şu an gebeliğim zor geçiyoriki başarısız deneme sonrası üçüncü tedavimde ikizlere gebeyim. Yazdıklarını okuyunca kendi yaşadığım o 2 yıllık süreç bir hiç gibi geldi. Rabbim yavrularını sana bağışlasın benimkileri de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Yahhh yaradana kurban maşallahh
Aminnn allah razi olsun canm cumlemizin yavrusunu insallahALLAH bagislasin.Rabbim acilarini gostermesin Masallah bu arada ☺
Cok tskkur edrriz allah razi olsun rabbim cumlemizin yavrusuna saglik sihhat versin bahtlari guzel olsun insallahAglattiniz beni hikayenizi bastan sona duygulanarak okudum bu minikleride görünce gozyaslarima hakim olamadim allahim.bağışlasın size birbirinden yakisiklilar masallah allahim.esirgesin sizi ve yavrularınizi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?