önce kız sonra erkek dediler .. bir tuhafım :(

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
üçüncü ayda gittiğim doktor kıza benziyor eteklerini gördüm ben dedi fakat dört ay dolunca gittiğim doktor yüzde yüz erkek dedi şoktayım çocuğumu aylarca kızım diye sevdim şimdi oğlum demek bir garip geliyor .. allahtan kıyafet almamıştım hiç şimdi heyecanla oğluşumuzu beklıoruz :)

üçüncü ayda gittiğim doktor kıza benziyor eteklerini gördüm ben dedi fakat dört ay dolunca gittiğim doktor yüzde yüz erkek dedi şoktayım çocuğumu aylarca kızım diye sevdim şimdi oğlum demek bir garip geliyor .. allahtan kıyafet almamıştım hiç şimdi heyecanla oğluşumuzu beklıoruz :)

Benim bir kizim var ondan oncede kizdi normal dogumla kaybettik onu.ucuncu gebelik ikisiyle ayni olunca belirtiler dok.dememesine ragmen kizim diyodum.4ay kiz diye sevdim milletede kesin kiz demistim ve supriz dok.erkek dedi.inanmadim ayrintiliya girdim pipisini gorunce tamam dedim artik.alistimda 2ay surdu:))

Çok kötü bişey ya, bana doktorum bak kız cinsel organı şeklini görüyor musun dedi.Bunu demesine rağmen yanılma payı olur mu? Ayrıca cinsiyetinde yanılan arkadaşlar,renkli ultrasona girmiş miydiniz?O zaman daha net olurdu gibi geldi bana?

Bana son 2 kontrolümde de doktor yüzde yüz kız dedi,çok alıştım kız fikrine. Hayırlısı olsun tabi ama sonuçta amsraf falan da yapılıyor elbise eşya vs alınıyor. Korktum şimdi :)

Benim 14 haftada % 70 kız dendi 17 haftada kesin kız dendi alışverişe başladım bile ama bende korktum sşimdi benim 2 ayrı farklı doktor dedi insan genede emin olamıyor

Hamileliğimin başından itibaren eşimle kız olarak hissettik ve hep öyle düşündük. İkili testimi yapan doktor ise yüksek ihtimal erkek dedi. Kendi doktorum popişi dönük göremiyorum ama ben kıza benzettim 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi. Dün akşam iş çıkışı hastanedeki başka bir doktora gittik ve oda kız dedi. Yahu bu doktorlar neden emin olmadan yorum yapıyor anlamıyorum. Hep o ikili testteki doktor yanılttı bizi :KK48:

aranıza yeni katıldım 18 haftalık gebeyim ve bugün dr kıza benziyo tam göstermemiş kendini rabbim bağışlarsa 2 kızım var bu hamileliğim diğerlerinden farklı ve erkek hissettim rüyalarımda erkek gördüm

dün doktora gittim. 9+4. günde bu bebek erkek gibi dedi. daha çok erken değil mi deyince. 16. haftada cinsiyet tahminin de bulunurum dedi. çevremdeki sağlıkçılara danıştım. bu haftada tahmin etmek imkansız gibi bir şey dediler. neyseki bu doktor benim doktorum değil. kanamam var diye bebeği görmek için gitmiştim.

dün doktora gittim. 9+4. günde bu bebek erkek gibi dedi. daha çok erken değil mi deyince. 16. haftada cinsiyet tahminin de bulunurum dedi. çevremdeki sağlıkçılara danıştım. bu haftada tahmin etmek imkansız gibi bir şey dediler. neyseki bu doktor benim doktorum değil. kanamam var diye bebeği görmek için gitmiştim.
Can'ım sen ikili teste girdin mi

Valla 6+2 de hamilelik netleşti benim 4 hafta sonra gel dedi haftaya salı yada Çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım Can'ım tarama testi yapmasada bi muayene olmuş olurum

Bana da 12.haftada yerleşimi kıza benziyo denildi 15.haftada kız kesin denildi 16.HF da başka Dr erkek olduğunu penis gördüğünü söyledi. Alıştım artik olgusuma şükürler olsun

Bana da 12.haftada yerleşimi kıza benziyo denildi 15.haftada kız kesin denildi 16.HF da başka Dr erkek olduğunu penis gördüğünü söyledi. Alıştım artik olgusuma şükürler olsun
Hayırlı olsun kızlar benim sorum başka bişey ben iki hafta önce 6.haftamdaydim geçen hafta bebisim yine 6.haftadaymis na si oluyo sat göre 8 haftalık olmamız lazım böyle olan varmı

Bugün kahverengi leke geldi doktora gittim 8 haftalikmisiz iyiymiş bebeğim çok şükür erkek bebekler erken canlanır kızlarda geç canlairmis dogru mu siz ne zaman öğrendiniz cinsiyetini :KK45:
Gozun aydin dikkat et dnlen. On ikinci HF da kız gibi yerleşimi dediler ama 16.HF da erkek olduğu anlaşıldı.

X