onceki konumun devami..

elifcegunluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
75
19
Arkadaslar nisanlimla bugun konustum yuzyuze butun delileri carptim yuzune birden agresiflesti bagirdi kizdi bana nasil boyle bisey gelir aklina diye bende sakince ve soguk konusmama devam ettim oteli soyledim o tarihte ne isin vardi diye kendisi hamama giderdi normaldede arkaslarla gittik otelin hamamina saunasina gidiyoduk zaten hatta grupanyadan aliyodum ilkten ama otelde calisan kisi komisyon oduyoruz surekli geliyosunuz zaten burdan odeme yapin demis ozaman neden 165 tl internet sitesindenbaktim iki kisilik oda fiyati benim aklima aldatmandan baska bisey gelmjyor bu soylediklerinede inanmiyorum dedim 3 kisi gittik odemeleri ben yaptim onlar bana nakit verdi dedi sonra o gittigi kisileri aradi ulasamafi baska bir arkadasini aradi gittiklerini bilen hoparlore aldi dogru soyluor hamama gittiler yanlis bisey yok dedi.kiz telefon numaralarini sordum arkadaslar benden istiyodu kontoru falan olmayinca ariyolar mesaj atiyolardi benimle bir alakasi yok dedi numarami bide bu yuzden degistirdim aramasin etmesinler yanlis anlama diye hemde surekli beni sorguluyodun skldim degistirdim dedi bende vermeseydin telefonunu madem benle karsi karsiya gelceksin dedim herseye bisey buldun ama inanmiyorum dedim oyle tartistik ve bitirmeye karar verdim cunku benim aklimda hala soru isaretleri var ve icim rahat degil..

Arkadaslar nisanlimla bugun konustum yuzyuze butun delileri carptim yuzune birden agresiflesti bagirdi kizdi bana nasil boyle bisey gelir aklina diye bende sakince ve soguk konusmama devam ettim oteli soyledim o tarihte ne isin vardi diye kendisi hamama giderdi normaldede arkaslarla gittik otelin hamamina saunasina gidiyoduk zaten hatta grupanyadan aliyodum ilkten ama otelde calisan kisi komisyon oduyoruz surekli geliyosunuz zaten burdan odeme yapin demis ozaman neden 165 tl internet sitesindenbaktim iki kisilik oda fiyati benim aklima aldatmandan baska bisey gelmjyor bu soylediklerinede inanmiyorum dedim 3 kisi gittik odemeleri ben yaptim onlar bana nakit verdi dedi sonra o gittigi kisileri aradi ulasamafi baska bir arkadasini aradi gittiklerini bilen hoparlore aldi dogru soyluor hamama gittiler yanlis bisey yok dedi.kiz telefon numaralarini sordum arkadaslar benden istiyodu kontoru falan olmayinca ariyolar mesaj atiyolardi benimle bir alakasi yok dedi numarami bide bu yuzden degistirdim aramasin etmesinler yanlis anlama diye hemde surekli beni sorguluyodun skldim degistirdim dedi bende vermeseydin telefonunu madem benle karsi karsiya gelceksin dedim herseye bisey buldun ama inanmiyorum dedim oyle tartistik ve bitirmeye karar verdim cunku benim aklimda hala soru isaretleri var ve icim rahat degil..

oteli arayın 3 kişi hamama ya da saunaya geleceğiz ücret ne kadar tutar diye sorun

erkekler birbirinin yalanına hemen uyar hoprlolde de olsa anlamıştır yanında sizin olduğunuzu ona göre konuşmuştur arkadaşı bence bi iş var bu işin içinde

benim anlamadığım otele gittiğnde kaldığında falan hiç konuşmadınızmı yani ben bugün hamama geldim falan demedimi? ne bileyim biz nişanlıyken sürekli konuşurduk her yaptığından haberim olurdu.madem dışardaydı sizi arayabilirdi..

erkekler birbirinin yalanına hemen uyar hoprlolde de olsa anlamıştır yanında sizin olduğunuzu ona göre konuşmuştur arkadaşı bence bi iş var bu işin içinde

Aynen oyle cok sacma yani inanasim gelmiyor aldattigina eminim otelde o kisiyleydi o numaralarda ona ait ama bide ben suclu oldum simdi

benim anlamadığım otele gittiğnde kaldığında falan hiç konuşmadınızmı yani ben bugün hamama geldim falan demedimi? ne bileyim biz nişanlıyken sürekli konuşurduk her yaptığından haberim olurdu.madem dışardaydı sizi arayabilirdi..

Tabiki konusuyoduk oncedende soylerdi ama iste hatirlamiyorum o gun ne konustuk bana ne dedi keske gozjmle gorseydimde butun bu supheler kafamdan gitseydi herseye bi yalan uydurdu iste.

BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz...

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X