Öncelikle selam biliyorum cokk kötü birsey yaptim

Sana güzel bir sey yazarim da neyse S***** G** (Defol)

Varya herkes yargilamayi biliyor insan hata yapa bilir ben bu hatami anlamis biriyim ve ihanet etmedim
Hata değil ki bu.Adam söyler o şokla kalakalırsınız,konuşamazsınız anlarız.Adamı arayıp ne zaman hoşlandın,niye daha önce söylemedin??? denmez ,eğer bu sorgulama içinizde kıpırdanmayla birlikte yapılıyorsa karşılıklı his var demektir. Kocanıza ihanet etmeye meyletmiş ,birinin sizden hoşlanması hoşunuza gitmiş demektir.Önce duygularınızı netleştirin olmuyorsa boşanın kocanıza bunu yapmayın......

Haklisin

Kız eşinden korkan hep korkar, sizin kendinize ve eşinize ve hatta evliliğinize saygınız yok, aklınız fikriniz farklı yerlerde, lütfen dendinize bir meşgale edinin aklınız farklı çalışmasın. Bu arada çocuğunuz falan var mı? Yoksa sakın düşünmeyin

Adam bunu size yuzyuze soylediyse sizde adami sonradan aradiysaniz kendini kurtarmak icin sizi atar ortaya artik,bak o beni aradi senin esin benim pesimde der cikar isin icinden siz yakalanma korkusundan pismansiniz

he fırçalaman gerekirken soru sorup saçmalamışsın olabilir bır daha kı adımın bu şekilde olmasın, tersle eşine de söyle çıkarsa çıksın kavga amann sende

Gerçekten cesaretinize hayran oluyorum. Bu kuyruk sallamak değil de ne ? İçi kıpır kıpırmışda ne zaman hoşlanmaya başlamışta. Ben böyle bişeyle karşılaşsam kuzeni aramayı aklımdan geçirmem hemen eşime bak sakin ol durum bu. Hayatımızdan çıkartalım başımızı belaya sokmayalım derim.
Sizin tercihiniz adamı arayıp ne zaman hoşlandın demek bu bizim sözlükte bende bişeyler hissediyorum demekti yanlış mı hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…