Sana güzel bir sey yazarim da neyse S***** G** (Defol)Emin olsan sen de karşılık vereceksin, şu an korkunun tek sebebi eşinin bir şekilde başka birinden duyması. Yeme bizi burda. İçinde kıpırdanma olmuşmuşmuş. Eşin umarım duyar da görürsün kıpırdanmayı.
Hata değil ki bu.Adam söyler o şokla kalakalırsınız,konuşamazsınız anlarız.Adamı arayıp ne zaman hoşlandın,niye daha önce söylemedin??? denmez ,eğer bu sorgulama içinizde kıpırdanmayla birlikte yapılıyorsa karşılıklı his var demektir. Kocanıza ihanet etmeye meyletmiş ,birinin sizden hoşlanması hoşunuza gitmiş demektir.Önce duygularınızı netleştirin olmuyorsa boşanın kocanıza bunu yapmayın......Varya herkes yargilamayi biliyor insan hata yapa bilir ben bu hatami anlamis biriyim ve ihanet etmedim
HaklisinHata değil ki bu.Adam söyler o şokla kalakalırsınız,konuşamazsınız anlarız.Adamı arayıp ne zaman hoşlandın,niye daha önce söylemedin??? denmez ,eğer bu sorgulama içinizde kıpırdanmayla birlikte yapılıyorsa karşılıklı his var demektir. Kocanıza ihanet etmeye meyletmiş ,birinin sizden hoşlanması hoşunuza gitmiş demektir.Önce duygularınızı netleştirin olmuyorsa boşanın kocanıza bunu yapmayın......
Bi oku sonra yargila ben asktan konusmadim kimseyle sadece o bana neden ilgi duyuyor diye sordum
Esra'daki tipler bunlar işte.Sana güzel bir sey yazarim da neyse S*** G (Defol)
Kız eşinden korkan hep korkar, sizin kendinize ve eşinize ve hatta evliliğinize saygınız yok, aklınız fikriniz farklı yerlerde, lütfen dendinize bir meşgale edinin aklınız farklı çalışmasın. Bu arada çocuğunuz falan var mı? Yoksa sakın düşünmeyinArkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Bu kadar mı ilgiye, alakaya açsınız?ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin
Sana güzel bir sey yazarim da neyse S*** G (Defol)
he fırçalaman gerekirken soru sorup saçmalamışsın olabilir bır daha kı adımın bu şekilde olmasın, tersle eşine de söyle çıkarsa çıksın kavga amann sendeArkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Kimsenin üstüne düştüğü yok insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Kıpırdanma oldu gibi diye dersiniz kocanıza da anlatırkenHayir ilgim yok herkes bi düsdü üstüne derdimi anlatamadim bende soruyorum esime anlatayimmi yoksa yok diye
Birazdan Ban yiyiceksin güle guleSana güzel bir sey yazarim da neyse S*** G (Defol)
Banlanacak biri için nefesini tüketme arkadasimMune nasıl insanlar türedi bu nasıl bir konuşmadır. Yıllardır bu sayfadayım son zamanlardaki insan profili
Kesinlikle katılıyorum!! Saygı çerçevesinde konuşmayı beceremiyorlarMune nasıl insanlar türedi bu nasıl bir konuşmadır. Yıllardır bu sayfadayım son zamanlardaki insan profili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?