• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle selam biliyorum cokk kötü birsey yaptim

Nastiya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
99
24
3
Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin bendede bi kipirdama oldu ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum ya sesimi kayd ettiyse diye ama bi tarafdanda etmez diye düsünüyorum cünki kendine düsman kazanir yani 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim

lütfen ben zaten kötü bir is yaptigimin farkindayim 😢😢😢

Kendimimi öldürsem diye düsünceye girdim yani ben böyle yalnisa nasil yol veririm

Amaaaan eşlerinizden konusurken korkmuyorsunuz ortaya çıkar düzeniniz bozulur diye korkuyorsunuz.
Umarım çıkar.
Bi oku sonra yargila ben asktan konusmadim kimseyle sadece o bana neden ilgi duyuyor diye sordum

Amaaaan eşlerinizden konusurken korkmuyorsunuz ortaya çıkar düzeniniz bozulur diye korkuyorsunuz.
Umarım çıkar.
Bu arada dogru soyluyorsun bende kendimi suclu buluyorum
Bende de bir kıpırdanma oldu diye dediniz mi adama?
Sizin aklınız yok mu yahu. Mesaj mı attı ne yaptı bilmiyorum ama hemen eşinize anlatın
cok haklisin canim eve Heldin anlatacagim ve ne olursa olsun ben kuzenler aralar bozulmasin diye dedim

Hemen eşinize anlatın ki yanlış anlaşılmanın önüne geçin konuşmada karşılık vermeseniz bile bunu saklamanız onda ümit oluşturabilir.

Aynisini kocan senin kuzeninle yapsa ne dusunurdun? Umarim ortaya cikar da ikiniz de rezil olursunuz.
Haklisin ama ben ona sevgi felan söylemedimki
Hemen eşinize anlatın ki yanlış anlaşılmanın önüne geçin konuşmada karşılık vermeseniz bile bunu saklamanız onda ümit oluşturabilir.
tamam anlatacagim bugun geldin bi eve ama gercekten ben ihanet felan etmedim zaten bi kere bile olsa nasil konusurum diye kendimi sucluyorum

Kendimimi öldürsem diye düsünceye girdim yani ben böyle yalnisa nasil yol veririm
Kendinizi öldürür müsünüz bilmem,ama be mübarek hazır olsa mı bekliyordunuz? Yani biri böyle bişey diyecek hele hele eşimin bir akrabası aile içi iğrenç bir durum ya. Anında eşime söylerim beni böyle insanlarla bir daha aynı ortama sokmasın diye.

Kendinizi öldürür müsünüz bilmem,ama be mübarek hazır olsa mı bekliyordunuz? Yani biri böyle bişey diyecek hele hele eşimin bir akrabası aile içi iğrenç bir durum ya. Anında eşime söylerim beni böyle insanlarla bir daha aynı ortama sokmasın diye.
Çok haklisin

Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin bendede bi kipirdama oldu ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum ya sesimi kayd ettiyse diye ama bi tarafdanda etmez diye düsünüyorum cünki kendine düsman kazanir yani 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Ay ben hiç birşey anlamadım. Karışık olmuş. Anladığım şu, tabii doğru ise; Eşinizin kuzeni sizden hoşlanıyormuş ve bunu size söylemiş, siz de onu arayıp, sizden ne zamandan beri hoşlandığını, neden daha önce söylemediğini sormuşsunuz adama, bu arada adama karşı içiniz bir kıpır kıpır olmuş. Ama siz evlisiniz ve sizden hoşlanan adam acaba telefon konuşmasını kayda aldı mı, eşimin kulağına gider diye panik mi oldunuz?

Tepki vereceğin yerde sen de içimde kıpırdama mi oldu diyorsun bide senin bu yaptığın kocanı aldatmaktan başka bisey değil bence sesimi kaydeder mi diyorsun bide Allah akıl fikir versin gerçekten Müge anlıya daki olaylara dönmese iyidir başlangıcı yapmışsin

Yok artık yaa... Eşinin kuzeninin sana bunları söylemesi ayrı bir pslik senin bunun üzerine adamla konuşman ayrı bir pslik. İkiniz de zihniyeti bozuk insanlarsınız belli , çünkü senin de sanki bi egon okşanmış gibi geldi bana .
Böyle birşey olsa agzına yüzne ederim adamın .
Bari anlat da kocanı aptal yerine koymayın . üzüldüm kocana :(

Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Sizin bu adama bir ilginiz veya bir beğeniniz var mıydı? Hemen telefonla aradığınız için soruyorum. Bu adam sizden hoşlandığını mesaj çekerek mi söyledi? Bu arada yaşlarınız kaç

Sizin bu adama bir ilginiz veya bir beğeniniz var mıydı? Hemen telefonla aradığınız için soruyorum. Bu adam sizden hoşlandığını mesaj çekerek mi söyledi? Bu arada yaşlarınız kaç
Hayir ilgim yok herkes bi düsdü üstüne derdimi anlatamadim bende soruyorum esime anlatayimmi yoksa yok diye

Back
X