• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle selam biliyorum cokk kötü birsey yaptim

IMG_20251119_115038.webp

Kimsenin üstüne düştüğü yok insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Kıpırdanma oldu gibi diye dersiniz kocanıza da anlatırken
Sanki biz sende kıpırdanma oldu diye suçluyoruz, kendileri yazıp sonra dediklerini yalanliyorlar. Tabii ki hoşuna gitti ama korkudan geri vites yaptı. Kuzenin karısına ilgi duymak ne demek, bu nasıl bir sapıklık!

Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin bendede bi kipirdama oldu ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum ya sesimi kayd ettiyse diye ama bi tarafdanda etmez diye düsünüyorum cünki kendine düsman kazanir yani 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Sen bu avuntularla kendini kandırırsın üyelik iptali gelmiş ama okuduğuna eminim şu an düşman kazanının da aileden şutlanacak olanın da kendin olduğuna adın kadar emin olduğun için gtün yanıyor böyle heyecandan yazamamışsın bile ulan adama demezler mi sapık değilse kim kuzeninin eşine çat diye selam meraba senden hoşlanıyorum der sen eşinin kuzeniyle bu samimiyete nasıl geldin neler konuştun vallahi iki yuhlarlar üç sene sonra öpüşür barışır kadın kuyruk sallamasaydı derler geçerler bence zaten sende de var bir şey hemen koşa koşa adamı arayıp neden daha önce söylemedin ne demek napcaktın daha önce söylese ne değişcekti senin için bence sen zaten ortada olan bir şeyi duymuşsun sonra başına gelceklerden korkup paniklemişsin

Eşinizin kuzeni size bunu soylemeye nasil cesaret etti ben onu merak ettim
İki seçecek var
Bir ya ben kuzen olarak sapığımdır bunu söylerim ki yıllarca sapıklığımı ortaya çıkarmak için kuzenin karısını beklemem
İki karşımdakinin bunu kimseye söylemeyeceğini bilirim o cesaretle söylerim bunu bilmek için de karşıdan alırım o cesareti

Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin bendede bi kipirdama oldu ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum ya sesimi kayd ettiyse diye ama bi tarafdanda etmez diye düsünüyorum cünki kendine düsman kazanir yani 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
Öğrenilse bile kuzen ailesiyle düşman olmaz,kadın bilmem neymiş derler..olan size olur,rezil olduğunuzla kalırsınız,işler daha ileri giderse kocanız sizi boşar,yasal haklarınızdan da olursunuz..aklını başına al ve hiçbir ortamda bu kuzenle karşılaşma,uzak dur..belli ki bi boşluğa düşmüşsün ..kocana anlatsan nolacak,karşı taraf da diyecek ki karın beni aradı..sen de bu kuzene yüz vermişsin ki seninle böyle konuşmaya yüz bulmuş..kendi davranışlarını da sorgula..

Şimdi kuzenin kayit etmesinden korkuyor, etmediğini öğrenince adamada yeşil ışık açtığı icin ikisine bir rahatlama gelecek, bulundukları ortamda birbirlerini süzüp sonraki asamada aski memnu ya geçecekler.

Adam nasil bunu size söylebilir bu cesareti nereden aliyor. Ağzına etseydin bak bakalim yanina yaklasabilir miydi?

Hoşunuza gitmiş sorular sormuşsunuz orda durun artik. Nasil,ne zaman sorularını sormanız saçma birde

İki seçecek var
Bir ya ben kuzen olarak sapığımdır bunu söylerim ki yıllarca sapıklığımı ortaya çıkarmak için kuzenin karısını beklemem
İki karşımdakinin bunu kimseye söylemeyeceğini bilirim o cesaretle söylerim bunu bilmek için de karşıdan alırım o cesareti
Tabiki o cesareti konu sahibinden almasa söylemeye cesareti olabilirmiydi

Tabiki o cesareti konu sahibinden almasa söylemeye cesareti olabilirmiydi
Hahaha bi de diyo ki herkes ona düşman olur kendi aklı olmadığı ve düşünemediği için kendi aklından baz alarak kimse düşünmez sanıyor yani siz ne alaka bu sohbeti itirafları yapacak yere geldiniz demek kimsenin aklına hiç gelmeyecek konu sahibinin rüyalar hdjdj

Umarım tüm aileniz öğrenir de onlar da siz 2 ahlaksızı kıpırdatırlar. Mideniz nasıl alıyor bu muhabbetleri

Sana güzel bir sey yazarim da neyse S*** G (Defol)
Arkadaşlar bişey soracam bu s.... g.. parantez ici defol yazıyorlar ya bunu bir cok kişinin konusunda gördüm bu kalip mi sg nin anlami bilmiyorum. Ben s..... G.. yazsam defol yazmak aklima gelmez bunun kullanimi bu şekilde mi?

Varya herkes yargilamayi biliyor insan hata yapa bilir ben bu hatami anlamis biriyim ve ihanet etmedim
İhanet etmedin ama olma ihtimali var. Bı kıpırdanma oldu yazmışsın. Sinirlenmen, bu bana ne diyor.Allah belanı versin dicegine .Yani eşinize üzüldüm

Arkadaşlar bişey soracam bu s.... g.. parantez ici defol yazıyorlar ya bunu bir cok kişinin konusunda gördüm bu kalip mi sg nin anlami bilmiyorum. Ben s..... G.. yazsam defol yazmak aklima gelmez bunun kullanimi bu şekilde mi?
Küfrü yazınca otomatik öyle yazıp sansürlüyor e zaten o küfrün anlamı defol gibi bişi

derdini seveyim kfjfjf onlar sansürlü değil açım yazıyor. site de onu bu sekilde düzenliyor. 😂 otomarik yani

Back
X