• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle selam biliyorum cokk kötü birsey yaptim

Arkadaslar esimin kuzeni dün benden hoslandigini söyledi bende bi panikle onu aradim ve ne konusuyordu ne zamandir benden hoslaniyorsun niye önceden söylemedin bendede bi kipirdama oldu ama cok çok pismanim ve Suan agliyorum korkuyorum ya sesimi kayd ettiyse diye ama bi tarafdanda etmez diye düsünüyorum cünki kendine düsman kazanir yani 1 tek esim deyil kendi ailesi bile düsman olur ona lütfen bi akil verin ve yaptigim sey çok yalnis keske konusmasaydim
İnşallah kaydetmiştir ve kocana söyler. Hatta umarım kocan yanındadır o an kuzeninin. Çünkü sizin yaptığınız ahlaksızlık .

kim bilir adamla nasıl konuştunuz ki kayıt almasından korkmuşsunuz. ihanet etmediniz ama adamı terslemediniz de. ilgisi hoşuna gitmiş siz de sormak bahanesiyle bunu kullanmış ve karşılık vermişsiniz…

sizde kıpırdanma olduğunu adama söylediniz mi söylemediniz mi o kısmı anlayamadım?

ayrıca bu kuzen nasıl bir yüzsüzlükle gelip böyle diyebiliyor durup dururken olamaz demek ki yan yanayken bi kıvılcım bi bakışlar bi şeyler olmuş bence. çünkü ben asla sanmıyorum ki eşimin alakasız bi kuzeni beni arayıp böyle desin. ki böyle durumda cevap bile vermeden eşime direkt anlatırdım. ama siz bu yolu seçmemişsiniz yaptığınız kocanıza haksızlık.

Back
X