• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onda benim hesabım gözükmüyor mudur acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prla

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
242
-72
11
Kızlar selam fake hesap açtım başka bi mail adresle eskisini ekledim Ordan o fake hesabı engelledi. Ama ana hesabımda da gözükmüyor Ordan dan engellenmiş nasıl bunu çözeceğim aynı mail adrese kayıtlı değil fake hesabı da kapattım ama hala ana hesabımda gözükmüyor onda benim hesabım gözüküyormudur acaba ?

Konuyla ilgili bir bilgim yok ama umarım o fake hesabı eski eşiniz için açmamışsınızdır.

Son düzenleme:
Kızlar selam fake hesap açtım başka bi mail adresle eskisini ekledim Ordan o fake hesabı engelledi. Ama ana hesabımda da gözükmüyor Ordan dan engellenmiş nasıl bunu çözeceğim aynı mail adrese kayıtlı değil fake hesabı da kapattım ama hala ana hesabımda gözükmüyor onda benim hesabım gözüküyormudur acaba ?
Instagramda birini engellediğinizde o kişinin aynı cihazdan girdiği tüm hesaplar engelleniyor. Farklı mail adresi olması bir şeyi değiştirmiyor. Siz de fake hesabınız ve ana hesabınıza aynı telefondan girdiğinizden ikisi de engellenmiş. Başka hesap açarsanız o da otomatikman engelli olucak. Yapabileceğiniz bir şey yok.

Çözemezsin. Bu hesabın açtığı diğer hesapları da engelle demiş engellerken. Aynı mail ya da telefon olması fark etmiyor aynı cihazdan açtığın için senin hesap da engellenmiş oldu otomatik. Bundan sonra aynı cihazdan açacağın bütün hesaplar da engellenmiş olacak geçmiş olsun

Back
X