ondan daha erkekmişim:(( lafa bak..

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
653
436
133
40
merhaba kızlar..
yıllardır sinirim bozuldukça burdan bişiler okur derdime derman bulmaya çalışırım..
ama bu sefer kendiminkine benzer bi sorun bulamadım :))

erkek arkadaşım bugün bana tavrımın hareketlerimin erkek gibi olduğunu ilişkide kim erkek anlamadığını söyledi geçenlerde de huylarımın kabuklaşmış olduğunu ve değişemeyeceğimi söylemişti.. tabi ki bu olanlara çok kırıldım.. mizacım biraz serttir haklı olduğum konularda sıkı tartışırım ama aslında içimde ilgi bekleyen küçük bi kız çocuğu var.. belki yetiştirilme tarzımdandır diye düşündüm ama abarttığı kadar erkek olsam tlfda zırıl zırıl ağlamazdım herhalde..

1 yıllık bir ilişkimiz var.. ben 27 o 26 yaşında.. işimiz sebebiyle yoğun olduğumzdan uzun zamandır ciddi konularda konuşamıyorduk ve bu konuşmaları tatil dönemine saklamıştık.. ama daha tatil girmeden bana sinyalleri verdi beyimiz.. şöyle anlatayım:

o-- canım sen çok sert mizaçlısın ben gelemiyorum buna kendimi ilişkide erkek gibi hissedemiyorum
ben--- canım ben değişmedim hep böyleydim 1 yıl sonra mı farkettin?
o--- düzelirsin diye düşündüm ama biraz düzelsen sonra yine aynı oluyosun..
ben-- ne yani şimdiye kadar bana katlandın yani sadece değişirim diye öyle mi?
o-- bi anlamda.. ama bu şekilde ilerde mutlu olma imkanımız pek yok..ayrıca benim çok fazla sorumluluğum var(işiyle ilgili)
ben-- canım aynı işi yapıyoruz benim de sorumluluklarım var.. ayrıca yanımda gayet mutlusun.. sarılırken öperken gezerken sorun yok.. rol mu yapıyodun?
o-- hayır ama bazen katlanamıyorum bazı tavırlarına...
vs. vs.

yani arkadaşlar 1 yıl geçti ne elinde bi çiçek gördüm geçenlerde tanışmamızın 1. yılıydı elimde hediyemle gittim daha ilk 5 dkda benle kavga etti zaten hediye fln hak getire..
akıttığım gözyaşının haddi hesabı yok.. seviyorum diye o kadar taviz vermişim ki bende ben kalmamış artık yazık..
tutamadım kendimi dedim artık sen yeterince erkek olsaydın benim erkek olmama gerek kalmazdı belki diye..
3 ay peşimde koştu tavlamak için.. rüya gibi yaşadık hakkaten bişeyleri.. ama şimdi bakıyorum da beni gözden çıkarmış resmen..
ve farkettiğim şu ki.. ben ne zaman ona değer vermeye başladıysam o zaman kendi değerimden kaybetmeye başladım..
son 3 ayda 30 defa bırakmaya çalıştı beni ben de hep engel oldum.. sevmiyor olduğunu bilsem zaten hiç uğraşmam ama kadınlar hisseder bilirsiniz seviyor biliyorum..
fakat sanki bize inanmıyor.. ciddi anlamda benim altımda ezildiğini düşünüyorum.. geçenlerde araba aldım inanın sanki sevinmedi onun yok diye..
1 yıldır tek bir şey istedim şu tlflarını duy arayınca aç.. yok arkadaş daha demin tartıştık yine bi de bana çemkiriyo ne kadar abartıyosun diye..
bana katlanamıyomuş çok bunaltıyomuşum..
neyse işte hepsini anlatsam sabaha kdr yazarım zaten:))
anlayacağınız kendimi batırdım kızlar.. ama bana hep böyle oluyo.. ilişkinin başında sultan oluyorum 1 yıldan sonra böle yerlerdeyim..
değer verip ihya ediyorum adamları.. nasıl giyinecek nasıl davranacak öğretiyorum.. adam ediyorum kısaca.. azıcık gözleri açılınca ilk yaptıkları beni beğenmemmek oluyo:)) paket yapıp gönderiyorum diğer kızlara yani:))
mal gibi hediyelere boğuyorum falan bi de utanmasam çiçek alıp gitcem töbee.. bi de bana demez mi liseli gibiymişim.. sen bu devirde seni lisedeki gibi saf sevecek kızı buluyosun da daha ne istiyosun dedim.. biliyorum ki yeter deyip bitirsem geri gelcek çünkü hep böyle oldu bana.. ama içimdeki ateşi söndürdükten sonra ne fayda? eski tadı vermez ki..
2 satır yazayım dedim baya olmuş.. daldan dala yazmış olabilirim kızlar kusura bakmayın kafam çok dolu..
bi de lütfen yorumları insaflı yapalım lütfen kırmadan.. yaptıklarımın hepsini çok sevdiğim için yaptım pişman değilim.. adam gibi hakkaten erkek gibi delikanlı gibi sevdim ben böyle seviyorum yapcak bişi yok:))
içten içe beni kaybetmekten korktuğunu biliyorum.. şimdiye dek taktik fln bilmedim.. ama artık kaybetmekten aptal yerine koyulmaktan bıktım..
o yüzden bilenlere soruyorum.. bu durumdan nasıl kurtulurum? bitecekse de böyle yerlerdeyken bitirmek istemiyorum sultanlığımı tekrar elime alıp başım dik bitirmek istiyorum.. ha yola gelip devam etmek isterse o ayrı hayırlı olsun derim.. seviyorum hala çünkü hem de çok.. fakat yapılan haksızlıklar özsaygımı zedelemeye başladı..
çok konuştum .. lütfen yardım:))
ha bi de şu erkeksi konuşmalarımı nasıl yenerim:))

Erkeksi konuşmalarım derken biraz açar mısın ?
Konuşmalarım haricinde normalde ben de herşeyi kendim yapan bir insanım normalde.
Bir erkeğin yapabileceği çoğu şeyi kendim halledebilirim.
Ama gerçekten erkekler hoşlanıyor kendilerini güçlü hissetmekten ben de biraz ona göre davranıyorum ve inan öyle davrandıkça o da içimdeki o küçük kız çocuğunu o kadar mutlu ediyor ki ..
Ufak örnekler vereyim.
NOrmalde ne köpekten korkarım ne karanlıktan ne gök gürültüsünden.
Onun yanında her hangi biriyle mi karşılaştım hemen sokulurum sen olmasan korkardım şimdi diye.
Basit bir su şişesini mi açacağım.
Aşkım bu çok sıkı sen gülüsün ya ben açamadım sen açar mısın der masum masum bakarım :1:
Kardeşim olur bazen yanımızda bana bir şey sorar hemen otorite yanımda ona sor derim, oysa ağzımın içine bakar ama olmazz :1:Bisiklete bindik bugün, zinciri attı normalde hemen iner yaparım elim yağlanır falan, ne yapsak ki diye baktım hemen yaptı ben de teşekkür ederim diye öptüm ondan erkeği yoktu.
Ufak şeyler sadece ama gerçekten etkili ..

tartışırken sert davranıyorum falan onları kastediyor.. ben de çok güçlü bi kızımdır böyle yetiştirildim her işimi kendim hallederim.. son zamanlarda dediğin gibi şeyler yapmaya çalıştım ama fayda etmemiş işte.. ben bayanmışım suscakmışım.. alttan alcakmışım.. haklıysam niye susayım yaa?? gerçi konuşuyorum da noluyo da :))
o istiyo diye aylardır etek tayt giymiyorum ama yine de yaranamadım..

ya güzelim sen ne takıyosun ki? yok senin yanında kendini erkek gibi hissedemiyomuş. sadece güçlü görünmek erkek gibi olmak anlamına mı geliyo? bu toplumda erkekler niye güçlü kadınları kaldıramıyo illa altında ezebilceği ondan daha yüksek durabilceği kadınları isteme merakı ne? sen sakın kendini değiştirme niye biri için kendini değiştiresin ki seni seven olduğu gibi sevsin. senin başarını şimdiden kıskanıyo ondan ileri olmanı çekemiyosa ozaman ilerde senin başarılı işler yapmanı engeller hep onun arkasında ezik durmanı ister. ha şimdi sakın deme bekara boşamak kolaydır diye benim de 3 yıllık bi ilişkim var beni ailem hep ayaklarım üstünde durabilceğim şekilde yetiştirdi kimseye boğun eğmem hakkımı savunurum bu yüzden benim sevgilimde yeri geliyo benim yanımda arka planda kalıyo ama kesinlikle bana neden bölesin demiyo çünkü bu benim karakterim ben güçlü ve ayakları üstünde durabilen biriyim. sakın kendinden taviz verme kendinden taviz verdikçe onun yanında yardımcısı gibi olursun kendi hayatını yaşayamazsın. kadınlar da güçlü olmalı ve güçlü olmak sadece erkeklere has bi özellik değil kadınlar da güçlüdür ve sırf güçlü duruyolar diye erkek gibi benzetmesi çok yanlış. senin yapman gereken bişi yok davranışların için böle devam et aferin. ve bi süre ilgi gösterme belki ilgisizlikten aklı başına gelir

tartışırken sert davranıyorum falan onları kastediyor.. ben de çok güçlü bi kızımdır böyle yetiştirildim her işimi kendim hallederim.. son zamanlarda dediğin gibi şeyler yapmaya çalıştım ama fayda etmemiş işte.. ben bayanmışım suscakmışım.. alttan alcakmışım.. haklıysam niye susayım yaa?? gerçi konuşuyorum da noluyo da :))
o istiyo diye aylardır etek tayt giymiyorum ama yine de yaranamadım..

Oldu canım erkek diye susacakmışsın ..
Ben acaba argo kelimeler çıkıyor ağzından ondan mı diye sordum.
O kendine rahatça ezeceği birini arıyor seni de zayıf noktadan vurmaya çalışıyor ..

Ya seni çok iyi anlıyorum.Ben de senin gibiyim.Hep erkek kuzenlerimle büyüdüm tavırlarım erkeksi işve cilveden hiç anlamam:27: Güzel sözler söylemeyi beceremem bir kere sevgilime şarkı filan söylemişliğim yok o da benim tersim çok romantik duygusal.Bir sene filan oldu bizim de bu durum çok problem yaratıyor.Aynı lafı ben de işittim bikaç ay önce bana hangimiz erkeğiz anlayamıyorum demişti.Şimdilik gözüne batmıyor bu kadar ama eminim onunda gözüne batıcak bir süre sonra bu durum.Keşke kursları filan olsa bunun kız gibi davranabilsem.Çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum ne kadar rahat mutlular imreniyorum onlara.Bense gerçekten odunum.Düzeltemiyorum kendimi.Yapmacık oluyor kız gibi davrandığımda.Çözümü nedir bunun bilmiyorum.Bol bol aşk filmi izlemeye karar verdim ama aşk romanları da okuyabilirim belki tiyo kaparım

Oldu canım erkek diye susacakmışsın ..
Ben acaba argo kelimeler çıkıyor ağzından ondan mı diye sordum.
O kendine rahatça ezeceği birini arıyor seni de zayıf noktadan vurmaya çalışıyor ..

yok canım öyle argo falan yok denecek kadar azdır.. oturuşumla kalkışımla kıyafetimle normal bi bayanım işte..
o benim kendime güvenerek kendimi savunmama dayanamıyor.. çok konuşuyormuşum.. kadın dediğin susarmış falan işte.. ya tamam ben susayım da sen de sus bi lafımdan da eksik kalmıyor.. şimdiki erkeklerde hep gözlemliyorum çençen konuşuyolar hiç ağırlık falan yok.. kusura bakma da sen erkek gibi adabınla otursan belki ben de susarım..
beyfendi tlfnunda bakmaktan aciz.. hatasını da kabul etmez.. bi de üste çıkmaya çalışır... oooof oooff...

fatoşşş gerçekten zor durum biryandan aşk diğer yandan gurur aynı şeyleri yaşayan biri olarak diyorum ki kendini ezdirme sen zaten 1 sene boyunca aşkın için elinden geleni yapmışsın bundan sonra bu kadar çaba sarf etme...
erkeksi tavırların olduğunu söylemiş daha önce hiç farketmemişte şimdi fark ediyor beyimiz biraz kendini geri çek arama sorma kaçan balık kovalanır hesabı peşinden koşar yine

Ya seni çok iyi anlıyorum.Ben de senin gibiyim.Hep erkek kuzenlerimle büyüdüm tavırlarım erkeksi işve cilveden hiç anlamam:27: Güzel sözler söylemeyi beceremem bir kere sevgilime şarkı filan söylemişliğim yok o da benim tersim çok romantik duygusal.Bir sene filan oldu bizim de bu durum çok problem yaratıyor.Aynı lafı ben de işittim bikaç ay önce bana hangimiz erkeğiz anlayamıyorum demişti.Şimdilik gözüne batmıyor bu kadar ama eminim onunda gözüne batıcak bir süre sonra bu durum.Keşke kursları filan olsa bunun kız gibi davranabilsem.Çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum ne kadar rahat mutlular imreniyorum onlara.Bense gerçekten odunum.Düzeltemiyorum kendimi.Yapmacık oluyor kız gibi davrandığımda.Çözümü nedir bunun bilmiyorum.Bol bol aşk filmi izlemeye karar verdim ama aşk romanları da okuyabilirim belki tiyo kaparım

Ayy çok tatlı anlatmışsın ..
Aman ben de nasıldım görecektin sonradan olmaz derler bu işler ama şimdi bir şey olunca arkadaşlarım sen ona cilveyle söyler halledersin diyorlar, hiç bilerek de yaptığım yok :1:

yok canım öyle argo falan yok denecek kadar azdır.. oturuşumla kalkışımla kıyafetimle normal bi bayanım işte..
o benim kendime güvenerek kendimi savunmama dayanamıyor.. çok konuşuyormuşum.. kadın dediğin susarmış falan işte.. ya tamam ben susayım da sen de sus bi lafımdan da eksik kalmıyor.. şimdiki erkeklerde hep gözlemliyorum çençen konuşuyolar hiç ağırlık falan yok.. kusura bakma da sen erkek gibi adabınla otursan belki ben de susarım..
beyfendi tlfnunda bakmaktan aciz.. hatasını da kabul etmez.. bi de üste çıkmaya çalışır... oooof oooff...

Dışarıdan bir gözle bence senin hatan yok.
Onun bahsettiği kadınlar milattan öncesindeymiş.
Sevdiğin insanla fikirlerini tartışamayacaksan ne anlamı var ki ?
Bence eğer susarsan bu suskunlukların içinde kalacağını ve sevgini etkileyebileceğini o yüzden susmadığını güzel bir dille anlatabilirsin.

Çok zor bir durum ama gerçekten ya başıma geldiğinden.İlişki kitapları filan aldım bir ton daha etkisini göremedim ama:9: Bizi beğenen böyle beğensin dicem ama erkek milleti ilgi şefkat bekliyorlar kedi gibiler malesef:9:

fatoşşş gerçekten zor durum biryandan aşk diğer yandan gurur aynı şeyleri yaşayan biri olarak diyorum ki kendini ezdirme sen zaten 1 sene boyunca aşkın için elinden geleni yapmışsın bundan sonra bu kadar çaba sarf etme...
erkeksi tavırların olduğunu söylemiş daha önce hiç farketmemişte şimdi fark ediyor beyimiz biraz kendini geri çek arama sorma kaçan balık kovalanır hesabı peşinden koşar yine

kendime o kadar güvenimi yitirmişim ki.. onun benim peşimden koşması fikrini aklım almıyor.. kendimi bu duruma soktuğum için kendime çok kızıyorum..
geçen yine bitirmek istedi.. ben de dedim ki en azından benden sonraki kız arkadaşına bi çiçeği çok görme de benim gibi her çiçek gördüğünde içi cız etmesin dedim..
hemen bakıyorum da ayrılığı kabullendin hemen demeye başladı.. sonra deneyelim demeye başladı biz buna değermişiz falan.. hissettim korktuğunu.. birazcık güçlendiğimi hissetse hemen sevgimi kullanıyo ne yazık.. resmen güçsüzlüğümden besleniyor.. bu kadar güzel duygular nasıl böyle kötü düşünceler barındıryor anlamış değilim ama bunlara çok şahit oluyorum hem kendi ilişkimde hem de çevremde.. sanki insanlar ilişki yaşamıyor da pcde strateji oyunu oynuyor.. ve en acısı da sanırım yüreğini dikenden sakınmayanların değil de onların kazanıp mutlu olması..

kendime o kadar güvenimi yitirmişim ki.. onun benim peşimden koşması fikrini aklım almıyor.. kendimi bu duruma soktuğum için kendime çok kızıyorum..
geçen yine bitirmek istedi.. ben de dedim ki en azından benden sonraki kız arkadaşına bi çiçeği çok görme de benim gibi her çiçek gördüğünde içi cız etmesin dedim..
hemen bakıyorum da ayrılığı kabullendin hemen demeye başladı.. sonra deneyelim demeye başladı biz buna değermişiz falan.. hissettim korktuğunu.. birazcık güçlendiğimi hissetse hemen sevgimi kullanıyo ne yazık.. resmen güçsüzlüğümden besleniyor.. bu kadar güzel duygular nasıl böyle kötü düşünceler barındıryor anlamış değilim ama bunlara çok şahit oluyorum hem kendi ilişkimde hem de çevremde.. sanki insanlar ilişki yaşamıyor da pcde strateji oyunu oynuyor.. ve en acısı da sanırım yüreğini dikenden sakınmayanların değil de onların kazanıp mutlu olması..

Gerçekten üzülüyorum bazı erkeklerin kadınları uzak ilgisiz davranmak zorunda bıraktığına.
Oysa herkes ilgisini özgürce gösterse daha mutlu olunsa ne güzel ama sanırım kendini çekmekten başka çaren yok ..

Çok zor bir durum ama gerçekten ya başıma geldiğinden.İlişki kitapları filan aldım bir ton daha etkisini göremedim ama:9: Bizi beğenen böyle beğensin dicem ama erkek milleti ilgi şefkat bekliyorlar kedi gibiler malesef:9:

meliscim ben ona şefkatin alasını gösterdi.. çoğu zaman içim cız etmiştir bu kadarını acaba aileme göstermiş miyimdir diye.. ama karşı taraf bencilse doymak bilmiyor..
insan doğası gereği önce ben der bu kadarı bencillik değildir bence.. önemli olan bi ben bi sen diyebilmek.. ama karşı taraf hep ben diyorsa.. 9 aydır dişimle tırnağımla uğraşıyorum yaranamadım.. bunların peşinde de değilim ama bana bu konuşmanın içinde geleceğe dair hayal kurma iması yaptı ya bu çok canımı acıttı.. hayalleri de olmasa nedir ki insan.. hayallerime bile ambargo yani...

meliscim ben ona şefkatin alasını gösterdi.. çoğu zaman içim cız etmiştir bu kadarını acaba aileme göstermiş miyimdir diye.. ama karşı taraf bencilse doymak bilmiyor..
insan doğası gereği önce ben der bu kadarı bencillik değildir bence.. önemli olan bi ben bi sen diyebilmek.. ama karşı taraf hep ben diyorsa.. 9 aydır dişimle tırnağımla uğraşıyorum yaranamadım.. bunların peşinde de değilim ama bana bu konuşmanın içinde geleceğe dair hayal kurma iması yaptı ya bu çok canımı acıttı.. hayalleri de olmasa nedir ki insan.. hayallerime bile ambargo yani...

Gerçekten üzülüyorum bazı erkeklerin kadınları uzak ilgisiz davranmak zorunda bıraktığına.
Oysa herkes ilgisini özgürce gösterse daha mutlu olunsa ne güzel ama sanırım kendini çekmekten başka çaren yok ..
keşke canım keşke..
evet kendimi çekicem mecbur..
Allahım hayırlı değilse sevgisini yüreğimden al diye dua ettim kandil diye.. sonra pişman oldum kıyamadım sevgimin içimden gitmesine sanki.. ne garip:))

Haklısın canım insanın aldıkça alması doğasında var.Göz doymuyor.Üzüldüm senin adına inşallah düzelir durumun

Ayy çok tatlı anlatmışsın ..
Aman ben de nasıldım görecektin sonradan olmaz derler bu işler ama şimdi bir şey olunca arkadaşlarım sen ona cilveyle söyler halledersin diyorlar, hiç bilerek de yaptığım yok :1:

Dışarıdan bir gözle bence senin hatan yok.
Onun bahsettiği kadınlar milattan öncesindeymiş.
Sevdiğin insanla fikirlerini tartışamayacaksan ne anlamı var ki ?
Bence eğer susarsan bu suskunlukların içinde kalacağını ve sevgini etkileyebileceğini o yüzden susmadığını güzel bir dille anlatabilirsin.

Eski eşim beni tam d abu sebepten terkeetti,annesi gibi içine atan birini ,çok konuşmayan(ben ona iletişim diyordum),ben bilmez beyim bilir diyen bir kadın istiyormuş..nasıl da anlayamamışız evlenmeden önce birbirimizi..hep onun suskun sinsiliği yüzünden..,iletişimsizliği yüzünden ben onu tanıyamadım..Boşver konuşsun,konuşan erkek konuşmayana göre iyidir..ama aradaki bu pürüz önemli aslında..

Eski eşim beni tam d abu sebepten terkeetti,annesi gibi içine atan birini ,çok konuşmayan(ben ona iletişim diyordum),ben bilmez beyim bilir diyen bir kadın istiyormuş..nasıl da anlayamamışız evlenmeden önce birbirimizi..hep onun suskun sinsiliği yüzünden..,iletişimsizliği yüzünden ben onu tanıyamadım..Boşver konuşsun,konuşan erkek konuşmayana göre iyidir..ama aradaki bu pürüz önemli aslında..

canım konuştu ama 1 yıl kadar beni idare ettiğini söylemek için açtı ağzını:(( yani benim mutlu ve uyumlu olduğumuzu düşündüğüm anlarda o bana tahammül ediyormuş.. buna inanmak dahi gelmiyor içimden çok acı..

taaa fatıhsultan soyundan gelen beyımız 1 sene sonra mı anlamış erkeksı hareketlerını
yada değişecegını dusunurken 26 yasındakı sultan soylu arkadas can cıkıp huyun cıkamayacagını bılememıs mı??
tatlım sen boylesın tamam mı...
begenen boyle begenecek...
senın sınırların bellı o sınırların dısına cıkamazsın ..ki başkası ıcın cıkmamalısında...
benım nısanlımda bana bu kadar sıcakkanlı olma dese yapamam..
benım yapım bu kı kendımı soguk bırı yapamam...
kusura bakmada 1 senesını vermıs bayana boyle hıtaplarda bulunan adamdan adam olmaz dıyorum ben..
sevdıgın sevıldıgın kadına nasıl sana boyle zor katlanıyorum dıyebılır....
sevgılıyken kullanıyor bırde bu cumlelerı...
katlanamıyorsan yolun acık olsun paşazadee... ben boyle mutluyum boyle yetıstırıldım boyle gıder...
kullanacagın tek kelıme bu olmalı ama ıste seven kadın susuyor...
hakkında hayırlısı olsun dıyorum tatlım...

canım konuştu ama 1 yıl kadar beni idare ettiğini söylemek için açtı ağzını:(( yani benim mutlu ve uyumlu olduğumuzu düşündüğüm anlarda o bana tahammül ediyormuş.. buna inanmak dahi gelmiyor içimden çok acı..

Aynen bizde de bu olmuştu.Beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı ..Durmuş durmuş birgün birden kinini kusuvermişti sinsi yılan..

Yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum.insanlar birbiri için değişebilir.O benim değişmeme fırsat bile vermeden,değişmezsin deyip attırıvermişti..İletişim lazım oysaki..uzlaşma lazım..Ben birgün uzlaşacağımızı,evlilikte ilk yılların bunların olacağını düşünüyordum oysaki..
Ben böyleyim deyip çıkamayız,evliysek tabi..evlilik yoksa zararın neresindne dönülse kardır..

Son düzenleme:
Back
X