Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ikinci doğumum olucak nasipse normal yapıyorum zaten orda bir sıkıntı yok merak ettiğim şey doğum esnasındaki ortam nedir sancı çekerken doğum yapmayı bekleyen kadınlarla bir aradamı tutuluyorsunuz yoksa kendi odanızdamı sancılarınızı çekiyorsunuz doğumhanenin önünde erkekler bekliyormu sesimiz dışarıdan duyulabilicek bir ortamdamı doğum yaptınız ben çünkü doğum yaptığım hastanede bütün çığlıklarımı kayınpederim babam kaynım hepsi duymuştu bunu istemiyorum emseyde bu söz konusumu ve gider gitmez doğal yolla açılmayı beklemeden hemen suni sancı veriyorlarmı açıkçası herşeyi merak ediyorum çünkü ilk doğumumdan pskolojik olarak çook etkilenmiştim saniye başı çatala çıkarıyolardı açılma varmı yokmu diye kapı kapatılmıyodu orda doğum yapıcak kadınlar beni muayne esnasında görebiliyorlardı mahremiyet ne derece korunuyor normal doğum 2000 yazmış bir bayan siz kaça yaptınız başınızı şişiriyorum ama lütfen yardımcı olun bana gidip görme bilgi alma gibi bir fırsatım yok şuan burdan öğrenmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldığı içinde tedirginimBen yaptim normal doğum emsey çok iyi bir hastane Dr personel son derece ilgili gülcan hanimdi Dr doğumunda ki sorunda bütün doğum Dr basima toplandi hastalarini birakip ilgilendi allah razi olsun bütün ekip çok mükemmel simdi hamile olsam yine tercihidir izmit ten gitmistik her ay hic pişman olmazsin ellerinden geldiği kadar normal doğum için ugrasiyorlar sezeryan son müdahale
evet katılıyorum size asıl araştırılması gereken konular bunlar benim zaten normal bir aksilik olurda sezeryan derlerse illada normal diye tutturmam zaten şöylede bir durum var ilk durumumda makatta çatlak oluştu bunun için doğumdan 3 ay sonra tekrar bir ameliyat oldum bunun için doktorum bana ikinciyi sezeryan yap normal yaparsan yine aynısı olucak dedi emseydeki pınar hanımla görüştüm oda herkeste olabilicek birşey ameliyatınızı yapan dr la görüşürüz bir sakınca yok derse sezeryana gerek yok dedi dk dan dr a fark ediyoTek soru
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı
Doğumda çocuk doktoru var mı
Bırakın normali sezeryanı lohusa şerbetini olumsuz bir durum olursa müdahale güçlerini değerlendirin
Bir sıkıntı olunca sizi sevk edeceğiz deyip uygun yer arayışına mı giriyorlar anında müdahale ediyorlar mı bunu araştırın
Doktor iyi davrandı hemşire iyi idi bunlar insan unsuru kişiler değişir hatta aynı kişinin bile Eşref saati olur ya da olmaz herkesin kendince sorunu olur ilgisi değişir o nedenle kurumun fiziki kapasitesini öncelikle değerlendirin
Sağlıklı doğumlar
benim normal yapmak için bir sıkıntım yok birinci çocuğum normaldiYanliz haberlerde dinledim her kadin normal doguma uygun olmayabiliyormus. Illa sezeryan istemiyorum diye diretmeyin lutfen. Sozum direk size degilde genel anne adaylarina
Hayir kendi odanizda bekliyorsunuz sanciniza acilmaniza odanizda bakiyorlar catala yanlizca dogumhanede aliyorlar doğumdan sonra eşime sordum disariya ses geldiği diye hagir dedi mahremiyete önem veriyorlar zaten o yüzden tercih ettim hamile değilim ama sadece bu yüzden tercihimdir hala gider gitmez suni sanci vermiyorlar hatta ben hic almadim bebek doğunca giyinme odasina goturuyorlar ve babası erkek olarak yanlizca yapilan herşeyi izliyor babami almamislar düşünün Esim oğlumu annem ve kv izin vermişler tesetturlu bir bayanim odamdamda cikarken ve girerken hemşire disarida koridorda gormesinlerdiye kendi kapatti sacimi üzeri mi odada muayene esnasinda bile Esim.dahi disari cikti annem bile akliniza takilan varsa cevaplaha bilirim bildiğim olcudebenim ikinci doğumum olucakmal yapıyorum zaten orda bir sıkıntı yok merak ettiğim şey doğum esnasındaki ortam nedir sancı çekerken doğum yapmayı bekleyen kadınlarla bir aradamı tutuluyorsunuz yoksa kendi odanızdamı sancılarınızı çekiyorsunuz doğumhanenin önünde erkekler bekliyormu sesimiz dışarıdan duyulabilicek bir ortamdamı doğum yaptınız ben çünkü doğum yaptığım hastanede bütün çığlıklarımı kayınpederim babam kaynım hepsi duymuştu bunu istemiyorum emseyde bu söz konusumu ve gider gitmez doğal yolla açılmayı beklemeden hemen suni sancı veriyorlarmı açıkçası herşeyi merak ediyorum çünkü ilk doğumumdan pskolojik olarak çook etkilenmiştim saniye başı çatala çıkarıyolardı açılma varmı yokmu diye kapı kapatılmıyodu orda doğum yapıcak kadınlar beni muayne esnasında görebiliyorlardı mahremiyet ne derece korunuyor normal doğum 2000 yazmış bir bayan siz kaça yaptınız başınızı şişiriyorum ama lütfen yardımcı olun bana gidip görme bilgi alma gibi bir fırsatım yok şuan burdan öğrenmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldığı içinde tedirginim
içim ferahladı Allah razı olsunHayir kendi odanizda bekliyorsunuz sanciniza acilmaniza odanizda bakiyorlar catala yanlizca dogumhanede aliyorlar doğumdan sonra eşime sordum disariya ses geldiği diye hagir dedi mahremiyete önem veriyorlar zaten o yüzden tercih ettim hamile değilim ama sadece bu yüzden tercihimdir hala gider gitmez suni sanci vermiyorlar hatta ben hic almadim bebek doğunca giyinme odasina goturuyorlar ve babası erkek olarak yanlizca yapilan herşeyi izliyor babami almamislar düşünün Esim oğlumu annem ve kv izin vermişler tesetturlu bir bayanim odamdamda cikarken ve girerken hemşire disarida koridorda gormesinlerdiye kendi kapatti sacimi üzeri mi odada muayene esnasinda bile Esim.dahi disari cikti annem bile akliniza takilan varsa cevaplaha bilirim bildiğim olcude
500 mü ya bazı kadınlar 1.500 2.ooo diyorlar normal doğum için siz ne zamn yaptınız doğumunuzuSSK liyim Esim 500 TL ödemis
Canim iki yil oldu dun esimede sordum 500-550 falandi dedi birde biz demerkand dergisi abonesiydik ozaman semerkand dergisi aboneleri yüzde yirmi indirim yapiyorlardi hastane de ha indirim olmadan da olsun olsun 700-750 olsun Dr la veya muayeneye gittiğinizde danismaya sorun bi ayrintili anlatırlar size500 mü ya bazı kadınlar 1.500 2.ooo diyorlar normal doğum için siz ne zamn yaptınız doğumunuzu