Önerilerinize ihtiyacım var KK hatunları

advers

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
3.003
3.391
Eki Görüntüle 1484804 ,
Kızlar bir tanıdığımızın düğününde kardeşim ve ben bu kıyafetleri giyeceğiz.
Sizce bu elbiselerin altına ne renk hangi model ayakkabı giymeliyiz?
Siyah olanını ben giyeceğim, internetten baktım hep siyah ayakkabı giymişler ama ben simsiyah olmak istemiyorum. Ama üst kısımda payet olduğu için de çok abartılı renkte bir ayakkabı da giymek istemiyorum önerilerniz nelerdir?

Son düzenleme:
stiletto.jpg
Siz böyle bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. O elbisenin altına renkli ayakkabı olmaz.
Diğer elbisenin altına da kesinlikle ten rengi ayakkabı derim ben.

Elbisenin payet kısmı zaten dikkat çekici, bir de altına gold- dore çok rüküş olmaz mı?
mat renklileri kastediyorum hem dorenin mat olanı hem gümüş olanın mat olanı. takılarda da sorun çıkmaz en azından

Elbisenin payet kısmı zaten dikkat çekici, bir de altına gold/dore giyersem çok rüküş olmaz mı?
Sanmam olmaz siyahta olur ama fuşyanın alt tul kısmı beyaz gozukuyor bence beyaz giysin ...platform olmasın sakın..gold dediysem sıyah gold karışım olabilir mesela ayakabısı siyah topuğu gold gibi abartmadan...

farklı olsun istiyorsanız siyah olanın altına tam teninizin renginde stiletto giyebilirsiniz. yada sanırım üstünde füme taşlar var, o füme taşlarla kaplı bir platformda olabilir.

diğer elbise zor bir renk belki mint yeşili bir ayakkabıyla kontrast yaratabilir ama eminde olamadım.yada tamamen şeffaf üzeri taşlı topuklulardan olabilir bulabilirseniz.
tasli-seffaf-ayakkabi-modelleri.jpg

farklı olsun istiyorsanız siyah olanın altına tam teninizin renginde stiletto giyebilirsiniz. yada sanırım üstünde füme taşlar var, o füme taşlarla kaplı bir platformda olabilir.

diğer elbise zor bir renk belki mint yeşili bir ayakkabıyla kontrast yaratabilir ama eminde olamadım.yada tamamen şeffaf üzeri taşlı topuklulardan olabilir bulabilirseniz.
tasli-seffaf-ayakkabi-modelleri.jpg

Bu bana göre çok iddialı bir ayakkabı :) Bulmak da kolay olmaz zaten böyle birşeyi.

Çok şık bir ayakkabı paylaşmışsınız ama benim bileklerim kalın olduğu için bilekten bağlı giymem mümkün değil, çok kötü duruyor :KK43:

Bağcıksız modeller de var :)
Kokoş değilseniz ayakkabıyı siyah alın çantayı patlatın :)
Mor elbisenin altına da ten renginde ısrarcıyım :KK66:

Bağcıksız modeller de var :)
Kokoş değilseniz ayakkabıyı siyah alın çantayı patlatın :)
Mor elbisenin altına da ten renginde ısrarcıyım :KK66:

Mor elbise altına ten rengi bence de en uygun olur.
Siyahın altına da mecburen siyah giyeceğim gibi duruyor şimdilik.

X