- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 28
- Konu Sahibi bir hayaldi
Iki gun once bizim eve gelen birini cok begendim annem de numarasi var sizce ona bunu soylemem dogrumu ama ilk defa gordugum biri ve hic tanimiyorum ziyarete gelmisti bize oda beni cok az gordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalga mı geçiyorsun???Iki gun once bizim eve gelen birini cok begendim annem de numarasi var sizce ona bunu soylemem dogrumu ama ilk defa gordugum biri ve hic tanimiyorum ziyarete gelmisti bize oda beni cok az gordu
muhtemelen öyledirdalga mı geçiyorsun???
başka konusunda evlenmek istiyorum ama ailem karşı çıkıyor diyordu şimdi annesinden numara alıp arasam mı diyor enteresan konular dönüyor bugünmuhtemelen öyledir
Zorla hafiyelik yaptiriyolar.başka konusunda evlenmek istiyorum ama ailem karşı çıkıyor diyordu şimdi annesinden numara alıp arasam mı diyor enteresan konular dönüyor bugün
Buraya da bisey anlatilmiyor birz halden anlayin izmirlikiz senin yaziklarina hic bakmiyorum cunku cok yersiz ve gereksiz anca insanlarin piskljiisni bozarsin bnce cok gereksiz sin
iltifat ettin sağol cicimBuraya da bisey anlatilmiyor birz halden anlayin izmirlikiz senin yaziklarina hic bakmiyorum cunku cok yersiz ve gereksiz anca insanlarin piskljiisni bozarsin bnce cok gereksiz sin