Önerinize ihtiyacım var

heeyoo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
17
1
34
Selam kızlar..
Kendimi bir miktar çaresiz hissediyorum. Ve önerilerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım bana olan güvenini kaybettiğini ve yeniden kazanmami istediğini söylüyor. Güvenini kazanmam için beklenti içerisinde ve bu durum beni köşeye sıkıştırıyor. Çünkü ne yapmam gerektiğini, tam olarak ne görmek istediğini bilmiyorum. Bu problem her ikimizi de yıpratıyor. Ayrıca her olumsuzlukta her problem oluştuğunda sen benim ggüvenimi kazanamadığın sürece ben böyle davranırım diyip kenara çekiliyor sucluyken üste çıkıyor yani ve yeniden güven konusuna geri dönüyoruz.
Sizce güvenini kazanmak için ne yapmalıyım?

Fazla beklenti icerisine girmesin ..
Sizde ,size olan guvenin tekrar geri kazanmak icin fazla zorlamayin bence..

Ne iseniz o sekilde davranmaya yasamaya devam edin ..

Guvenirse guvenir , kırk takla atacak halin yok ya :)

Güven kaybı uzunca bi hikaye aslında ama kısaca verdirdigi sözü tutmadım ve kendini aldatılmış hissediyor diyebilirim

Verdirdigi söz kılık kıyafet makyaj vb. Mi. Ne demek bu resmen sizin üzerinizden egosunu tatmin ediyoru. Bu kadar taviz vermeyin. Şüphe güvensizlik ve sevgi bir arada olmaz.

Kılık, kıyafet gibi değil.. Bu tarz bişey olsa keşke sorunu çözmek daha kolay olurdu eminim. Ben biraz meraklı bi insanımdır, başıma bela oldu bu kez. Merak ettiğim, kafamda soru işaretlerine neden olan bir durum hakkında benden söz vermemi istedi fakat merakımı gidermek için elime fırsat geçince sözümü tutamadım malesef.. Zaten tutamam diye korktuğum için söz vermek istememiştim ve nihayetinde de öyle oldu ne yazık ki..

Selam kızlar..
Kendimi bir miktar çaresiz hissediyorum. Ve önerilerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım bana olan güvenini kaybettiğini ve yeniden kazanmami istediğini söylüyor. Güvenini kazanmam için beklenti içerisinde ve bu durum beni köşeye sıkıştırıyor. Çünkü ne yapmam gerektiğini, tam olarak ne görmek istediğini bilmiyorum. Bu problem her ikimizi de yıpratıyor. Ayrıca her olumsuzlukta her problem oluştuğunda sen benim ggüvenimi kazanamadığın sürece ben böyle davranırım diyip kenara çekiliyor sucluyken üste çıkıyor yani ve yeniden güven konusuna geri dönüyoruz.
guven oyle formulu olan bisey degilki sunu sunu yap diyebilelim. zamanla oluscak kendiliginden oluscak. sen nasilsan oyle olmaya devam et. ona kendini ispat etceksin diye zindan etme hayati kendine. yanlis bisey yapmadigin muddetce guvenmiyosa kendi problemi.

bana bu güven konusunu biraz koz olarak kullanıyor gibi geldi. yada seni cezalandırıyor böyle böyle.. güven zaten zamanla kazanılır. sorunsuz zaman geçtikçe başka olay yaşamadıkça düzelecektir.

Güven kazanıcam diye her dediğini yapıp kulu haline gelme de...
Aslında zorla söz almış senden. Tutmanı beklememesi lazım zorla olmuyormuş işte.

Selam kızlar..

kaybetme sebebi ne ki ?

Kılık, kıyafet gibi değil.. Bu tarz bişey olsa keşke sorunu çözmek daha kolay olurdu eminim. Ben biraz meraklı bi insanımdır, başıma bela oldu bu kez. Merak ettiğim, kafamda soru işaretlerine neden olan bir durum hakkında benden söz vermemi istedi fakat merakımı gidermek için elime fırsat geçince sözümü tutamadım malesef.. Zaten tutamam diye korktuğum için söz vermek istememiştim ve nihayetinde de öyle oldu ne yazık ki..

pardonnn simdi okudum yorumu cevabimi aldimm.
zaman gerek biraz bence tek hata buysa unutulur cok da alttan alma sinirlarini belirle bence..

Selam kızlar..
Önemli olan neden sana güvenmediği. Güven olmazsa ilişki de olmaz. Neden sana güvenmiyor?

Önemli olan neden sana güvenmediği. Güven olmazsa ilişki de olmaz. Neden sana güvenmiyor?

Keşke zamanla geçiyor olsa, üstünden 2,5-3 aya yakın zaman geçti ve sürekli bu sorun olarak aramızda duruyor.. Kendisi bi anda yyapılacak şeyler olabildiğiniddüşünüyor ve bana ne olduğunu söylemiyor, ne yapmamggerektiğini hiç bilmiyorum o nedenle..
pardonnn simdi okudum yorumu cevabimi aldimm.
zaman gerek biraz bence tek hata buysa unutulur cok da alttan alma sinirlarini belirle bence..

X