- 18 Mayıs 2015
- 7
- 0
- 32
- Konu Sahibi eslemdemir
Arkadaşlar çek kesildiği zaman karşı taraftan fatura alınmadıgında çek tutarı kadar zararı sadece bana oluyor değil mi kdv sini ödüyorum sadece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabıkıde yaratır,bunlar denetlenıyor bılmıyormusunuz her ay sonu mutabakat olayları oluyor Ayrıca 22 bın tl lık faturayı karsı taraftan alamıyorum dıye bırsey olabılır mı ya bu durumda kdv oranı olmaması ıcınmı fatura kesmek ıstemedıler sıze anlamadım.söyle ki 22.000 tllik kestiğim çekin faturasını karsı taraftan alamıyorum baska fırmadan 22.000 tllik fatura tahsıl etsem sıkıntı yaratır mı
Daha onceden bır borcu olmalı yada , 22 bın tl para verıp karsılıgında onlara o tutar degerınde ıs yaptıracak olmalı sanırım sende sor ozaman açık açık anlamadım dıye zaten su muhasebe kadar ıgrenc bır ıs yoktur sanırım..Arkadaslar buraya yenı basladım ve onmuhasebede cok bı deneyımı yok 22.000 liralık bı cek kestı sahibi ve karsıdan mal alımı yok bende anlayamadım dediğiniz gibi çekin kesildiği isim firma belli ama faturayı baska yerden tamamlarız dedı of kafam karıstı ıyıcce