Onu mu kendimi mi kandiriyorum?

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
Meraba umarım sıkılmadan okursunuz.benim 2011de baslayip 2013de son bulan yaklaşık 3yila yakın bi ilskm oldu.aradan 2yil geçti onun hayatına birileri girdi bnmkinede ama baglantimiz hiç kopmadı.taki ben yorulduğumu anlayıp yeni bir ilişkiye başlayip bu sefer ciddi bi şekilde olmalı ve asla hayatima eski sevgilimi katmamaliyim diyene kadar.öylede yaptım.şimdi erkek arkadasm evlenme tklifi etti ve 1aya nisanlaniyoruz.nisanlaniyoruz nisanlanmasinada ben hala eski sevgilimi unutamadım.kesinlikle barışma ihtimalimiz yok!bazen ondan nfret ediyrm bazense ozluyorm bazende hiç sevmedigimi düşünüyorum..sağda solda beni seviyor o die konusuyormus hala.beni aricagini söylemiş 1ay önce arkadaslarma ama aramadi.sırf onla olamadgm için başkasıyla nisanlancagimi dusunuo yanlış sayılmaz aslında..şimdiki erkek arkadaşıma gelncede çok düzgün iyi bir meslek sahibi herşeyden önce bana cok değer verio.fakat eski sevgilimi aklimdan cikaramiyrm.hatta gece yatarken eskiyi unut bak seni seven adam var ona ada kendini mutlu olmaya bak diorum.snra kendimi nisanlanacagm adamı sevdgmi inandırmaya clisiyrm.hatta inandimki nisan tarihi vs.herşey hazır.erkek arkadasmlayken mutluyum güzel vakit geciyrz fakat gecmisde aşık olduğum adamı unutamiyorm napcam ben şimdi?

valla işin zor
hala ötekine aşıksın
bu durumda nişan işini ertelesen ya da iptal etsen iyi olur
göz göre göre şimdiki çocuğu kandırmaya hakkın yok

Kendinize de karşınızdakine de yapmayın bunu.. sevmiyorsanız, aklınız kalbiniz başkasndaysa nişanlanmayın-evlenmeyin..! Efendi, iyi insanları sevmek yerine haketmeyenleri sevin hatta onlarla evlenin milleti de üzmeyin..

Aşk yarası aşkla iyileşir demiş mevlana bence de çivi çiviyi söker lakin her çivi değil daha güçlü daha baskın olmalı, sizinkisi vida sanki. Sökecek olan doğru çiviyi bulun bu o değil.

Bence eskiyi unutamama sebebin suanki iliskinde eksikliklerin olmasından kaynaklanıyor ben inanmiyorum suandaki erkek arkadasinin mukkemmel olduguna ya kendisini begenmemissindir yada anlattigin kadar el pençe divan degildir ki buyuzden bosluğa dusuyorsun ve eskisi kendini hatırlatiyor :)) Anlattigın olaya baya sahit oldum cunku biliyorum hatta evlenmeden önce bende birini coook sevmistim yok yere bitmisti ve eşimle tanistim burdan sonra eskisi baya peşime dustu ama aklim hicte karismadi cunku cok ((( mutluydum ))) ve cok kisacik surede evlendik :)

ben çevremdeki çoğu kişinin çok mutlu olanlar dahil liseli aşıklar gibi tutkuyla bağlı olarak evlendiğini görmedim... bir yaşdan sonra ancak eskide kalıyor o tutku o aşk evliliği eşi harika gibi olan 3 arkadaşımda eski sevgilisini severek evlendi ama zamanla hayat koşuşturması unuttum diyorlar...eşleri aileleri çok iyiydi en büyük artıları bunlardı

Meraba umarım sıkılmadan okursunuz.benim 2011de baslayip 2013de son bulan yaklaşık 3yila yakın bi ilskm oldu.aradan 2yil geçti onun hayatına birileri girdi bnmkinede ama baglantimiz hiç kopmadı.taki ben yorulduğumu anlayıp yeni bir ilişkiye başlayip bu sefer ciddi bi şekilde olmalı ve asla hayatima eski sevgilimi katmamaliyim diyene kadar.öylede yaptım.şimdi erkek arkadasm evlenme tklifi etti ve 1aya nisanlaniyoruz.nisanlaniyoruz nisanlanmasinada ben hala eski sevgilimi unutamadım.kesinlikle barışma ihtimalimiz yok!bazen ondan nfret ediyrm bazense ozluyorm bazende hiç sevmedigimi düşünüyorum..sağda solda beni seviyor o die konusuyormus hala.beni aricagini söylemiş 1ay önce arkadaslarma ama aramadi.sırf onla olamadgm için başkasıyla nisanlancagimi dusunuo yanlış sayılmaz aslında..şimdiki erkek arkadaşıma gelncede çok düzgün iyi bir meslek sahibi herşeyden önce bana cok değer verio.fakat eski sevgilimi aklimdan cikaramiyrm.hatta gece yatarken eskiyi unut bak seni seven adam var ona ada kendini mutlu olmaya bak diorum.snra kendimi nisanlanacagm adamı sevdgmi inandırmaya clisiyrm.hatta inandimki nisan tarihi vs.herşey hazır.erkek arkadasmlayken mutluyum güzel vakit geciyrz fakat gecmisde aşık olduğum adamı unutamiyorm napcam ben şimdi?

valla ne diyim ya kötü seviliyor, nişanlınız sizden soğusa uzaklaşsa ilgisini azaltsa bu sefer ona adapte olup ondan başkasını düşünmüceksiniz, elinizdekinin değerini bilin, nişanlınız iyi biriymiş değer bilmicekseniz ona güzel değeri veren kesin çıkar, düzgün birini havada kaparlar,ve mutlu olurlar

ilk sevgiliniz miydi. eğer öyleyse biraz zor unutuluyor.ne kadar kızgın kırılmış olsak ta unutulmuyor işte ama ama bu nişanlını sevmediğin anlamına gelmiyor. bence mantığını kullan canm. kalbimizden geçen çok olur...

ben çevremdeki çoğu kişinin çok mutlu olanlar dahil liseli aşıklar gibi tutkuyla bağlı olarak evlendiğini görmedim... bir yaşdan sonra ancak eskide kalıyor o tutku o aşk evliliği eşi harika gibi olan 3 arkadaşımda eski sevgilisini severek evlendi ama zamanla hayat koşuşturması unuttum diyorlar...eşleri aileleri çok iyiydi en büyük artıları bunlardı

Benim annemin arkadasi var oyle eski askini kac senedir anıyormus hala ve evli ,o bence saplantili rahatsiz bir hal adına aşk diyemiyorum
Bir cok kisinin lise aşkı vardir ,olmustur bunların hepsi aslinda hala lise askina asıkta farkinda degiller demek olmuyor yada mantik evliligi ysptilar demek degil

Benimde vardi lise askim ama cocuktuk ve herseyimiz aşırı derece zitti tabi ozamanlar farketmiyorsun o kafevsenin bu kafe senin haftasonlari dolaşiyorsun daha yeni birseyleri kesfederken ömür gecirebileceğın insanı doğru secemessin o yaşta karakter bile oturmuyor :))

Benim 16li yaslarimla suanki halim bir degil olaki evlenmis olsaydim cok buyuk hata ederdim mutlu olamazdim

eski sevgiliniz kendisinden nefret ettirecek şeyler yaptıysa onu unutmaya bakın zaten onla olmayacak....şuanki sevgilinizide sevmediğinizi düşünüyosanız baştan bitirin nişan yapmayın...ama sebebiniz eski sevgili değil, yeni sevgilinizi sevmemeniz olsun..eski mazide kaldı

yanında biri kalbinde biri böyle olabilir mi :KK43:
ya eski sevgilini unutacaksın bir şekilde bu tamamen sana kalmış çünkü kalp işi bu ya da o çocuğa yol vereceksin onada yazık kendini onun yerine koy böyle birşey yaşamak istermiydin :KK66:

Nisanlanmayi kesinlikle erteleyin. Kendinizden emin olana kadar da dusunmeyin. İleride de aynı sorunu yasamayacaginizin garantisi var mi? Karşınızdaki insanı da mutsuzluğa ssürükleme hakkınız yok bile bile lades olur.

Şunu da söylemeliyim ki eskiyi unutmaya bakın. Arasa çoktan arardi, gerçekten sevse hele ki nisanlanacaginizi duyunca hemen arardi kaybetmekten korkardi. Nisanlanacaginizi duyup sağda solda
beni hala seviyor demesi bence terbiyesizlik, ego tatmini. Yine de çok seviyorum diyorsanız bilemem

inşallah sevgilim/nişanlım/kocam böyle biri olmaz. bi başkasını unutturmak için seçilmiş olmak çok acı olsa gerek.
K
aileside çok iyi.sevgilim de çok değer
ilk sevgiliniz miydi. eğer öyleyse biraz zor unutuluyor.ne kadar kızgın kırılmış olsak ta unutulmuyor işte ama ama bu nişanlını sevmediğin anlamına gelmiyor. bence mantığını kullan canm. kalbimizden geçen çok olur...
Evet ilk aşık oluşum ilk sevisim deli divane. Çok acımasızca yorumlar yapılmış .ben kimseyi aldatmiyorum neden olmucak bi adam için beni sewen bnmde tavirlarindan ve ilgisinden hoslandgm adamı elimin tersiyle itiyim.

inşallah sevgilim/nişanlım/kocam böyle biri olmaz. bi başkasını unutturmak için seçilmiş olmak çok acı olsa gerek.
Acımasız bi yorum..bn aldatmiyorum kimseyi.aklımdan çıkartmak istedgmi zaten belrttim.başkasını unutturmak için onu secmedim.hayatıma aniden girdi.emin olki sevgilimi uzmemek için elimden gelenn fazlasını yapiyrm.

X