- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Meraba umarım sıkılmadan okursunuz.benim 2011de baslayip 2013de son bulan yaklaşık 3yila yakın bi ilskm oldu.aradan 2yil geçti onun hayatına birileri girdi bnmkinede ama baglantimiz hiç kopmadı.taki ben yorulduğumu anlayıp yeni bir ilişkiye başlayip bu sefer ciddi bi şekilde olmalı ve asla hayatima eski sevgilimi katmamaliyim diyene kadar.öylede yaptım.şimdi erkek arkadasm evlenme tklifi etti ve 1aya nisanlaniyoruz.nisanlaniyoruz nisanlanmasinada ben hala eski sevgilimi unutamadım.kesinlikle barışma ihtimalimiz yok!bazen ondan nfret ediyrm bazense ozluyorm bazende hiç sevmedigimi düşünüyorum..sağda solda beni seviyor o die konusuyormus hala.beni aricagini söylemiş 1ay önce arkadaslarma ama aramadi.sırf onla olamadgm için başkasıyla nisanlancagimi dusunuo yanlış sayılmaz aslında..şimdiki erkek arkadaşıma gelncede çok düzgün iyi bir meslek sahibi herşeyden önce bana cok değer verio.fakat eski sevgilimi aklimdan cikaramiyrm.hatta gece yatarken eskiyi unut bak seni seven adam var ona ada kendini mutlu olmaya bak diorum.snra kendimi nisanlanacagm adamı sevdgmi inandırmaya clisiyrm.hatta inandimki nisan tarihi vs.herşey hazır.erkek arkadasmlayken mutluyum güzel vakit geciyrz fakat gecmisde aşık olduğum adamı unutamiyorm napcam ben şimdi?