Ooof Şu Düğünler ....

Yagmur-Suu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
133
90
Malum yaz geldi düğünler başladı. Şuanda da bir düğüne hazirlaniyorim ama hic gitmek istemiyorum cok gereksiz konusan ordusu uzerlerine vazife olmayan şeyleri dinleyip durucam şimdi oof off. Evleneli ne kadar oldu neden cocuk yok. Bi sorun mu var . Sende mi esinde mi doktora gidin o doktor olmaz başka doktorada gidin Alllahhiimmm annemlerin tek gidebilecegi bi yer olsa kendileri giderdi uzak bi yerde biz gitmezsek onlarda gidemicek ve bi ablamda off bende gitmek istemiyorum gercekten yau off. Allah bu aksam bana cidden DENGESIZ TÜM insanCiklara katlanmak icin sabir versin insallahhhhhhh :KK43:((

Ben hiç bir düğüne gitmiyorum. Alıştılar artık çağırmıyorlar. İstemiyorsanız siz de gitmemeye çalışın. Sonra evlerinde tebrik edersiniz.

Ben hiç bir düğüne gitmiyorum. Alıştılar artık çağırmıyorlar. İstemiyorsanız siz de gitmemeye çalışın. Sonra evlerinde tebrik edersiniz.
Anneme iki uc kez dedim anne gitmeyelim bisey olmaz diye. Annemde ayip olur kizim vs dedi annem olmasa zaten gitmem . Ama inşallah birgun onlarda Utanir..bu patavatsz düşüncesiz davranislarindan

Bana da hep soruyorlar. Hatta bi düğüne gitmistim arkamdan Bilgece hamile diye cikarmislar. ( disari ciktigimda gobegim siser) Kaynanam da yok degil hamile demis. Baska bir dugunde gormusler bu sefer de Bilgece düşük yapti da soylemiyorlar demisler. ( gobegim yoktu o zaman) Hey Allahim yaa.
Takmayin kafaniza, ben sadece güldüm gectim..

Bana da aynı durum iş konusunda oluyor.
Başta hep arıyorum bulamıyorum derdim, millet neden bulamıyorsun, o kadar okudun, ekmeğini eline alamadın diye abuk sabuk konuşmaya başlayınca, iş falan aramıyorum, kocamın parasını yemeye bayılıyorum demeye başladım hiç böyle bişey düşünmememe rağmen.. Hiç kimse diyecek laf bulamıyor, dese de umursamıyorum.

Bende bıktım :KK34:

Başkalarının açığını aramaktan :KK57:

kendi derdini göremeyen insanlar olmuş..:KK62:

Bana da aynı durum iş konusunda oluyor.
Başta hep arıyorum bulamıyorum derdim, millet neden bulamıyorsun, o kadar okudun, ekmeğini eline alamadın diye abuk sabuk konuşmaya başlayınca, iş falan aramıyorum, kocamın parasını yemeye bayılıyorum demeye başladım hiç böyle bişey düşünmememe rağmen.. Hiç kimse diyecek laf bulamıyor, dese de umursamıyorum.
Sanki onlardan evime bakın diosun da onlarda durumu irdeliyor gerizekalılar ya cok sinir oluyorum oyle insanlara bi arada öyle ugrasmislardi benimle simdide boyle aah ahhh.

Var ya ne düğün ne bayram ziyareti ne de diğer akraba ziyaretlerinden hoşlanıyorum. Sevmiyorum ya, benim tarzım değil işte, ama inatla küsenler var. Biri de halam, ben gitmemekten o da her defasında itinayla bana küsmekten bıkmadı. Bayramda da gelmiş pat küt konuşuyor yine, sitem ediyor. Ben de inadına pis pis gülüp mutfağa geçtim. Özür falan bekliyor herhalde ama anlasın artık. Ben konuşmaktan hoşlanmayan, içine kapanık izole biriyim. Bak ben de yaralıyım bu konuda, zorlayıp da gitsem çeneleri de durmuyor. Yok kilo almışsın, vermişsin, okul bitmedi mi, öğretmenler de atanamıyor bıdı bıdı. Bunalıma sokuyorlar beni, o yüzden gitmiyorum. Zamanınız kıymetli, işkence etmeyin kendinize gitmeyiverin...

Birilerinin acisi digerlerinin sohbet malzemesi oluyor iste eksik bir yanimiz olmayagorsun basliyor elalem vidividi konusmaya

Malum yaz geldi düğünler başladı. Şuanda da bir düğüne hazirlaniyorim ama hic gitmek istemiyorum cok gereksiz konusan ordusu uzerlerine vazife olmayan şeyleri dinleyip durucam şimdi oof off. Evleneli ne kadar oldu neden cocuk yok. Bi sorun mu var . Sende mi esinde mi doktora gidin o doktor olmaz başka doktorada gidin Alllahhiimmm annemlerin tek gidebilecegi bi yer olsa kendileri giderdi uzak bi yerde biz gitmezsek onlarda gidemicek ve bi ablamda off bende gitmek istemiyorum gercekten yau off. Allah bu aksam bana cidden DENGESIZ TÜM insanCiklara katlanmak icin sabir versin insallahhhhhhh :KK43:((
şekerim aynı soruları bende alıyorum girdiğim her ortamda rahat ol sen yaa takma ben henüz düşünmüyoruz biraz tadını çıkartalım şu evliliğin ne olduğumuzu anlayalım illaki bi gün yaparız diyorum :) ne takıyon yaaaa booşşşveerrrrrr çok istiyolarsa onlar yapıp sana versinler :KK70:gülümsemeye devam etttt:KK15:

bana da çocuk yapma diye diye bi hal oldu akrabalar bayram boyunca
sanki 10 tane var da artık yeter yapma der gibiler
takma hiç
düşünmüyoruz zamanını biliyoruz biz de geç madem

şekerim aynı soruları bende alıyorum girdiğim her ortamda rahat ol sen yaa takma ben henüz düşünmüyoruz biraz tadını çıkartalım şu evliliğin ne olduğumuzu anlayalım illaki bi gün yaparız diyorum :) ne takıyon yaaaa booşşşveerrrrrr çok istiyolarsa onlar yapıp sana versinler :KK70:gülümsemeye devam etttt:KK15:
Valla bugün canim sikkin zaten birine cok pis laf soylicem de bakalim sabir

Anlamiyorlar ki zaten insan olsalar off pouf sabahtab beri oflaya puflaya bi hal oldum yau.
bos ver o ınsanların lafı hıc bıtmez zaten ama sende fırsat verme onlar sorunca sende hemen huzne kapılma tadını cıkarıyoum de ben evlılıgımın 20, ayında hamıle kaldım once bız ısemedım sonra ben cok zor bır rahatsızlık gecırdım esımın sulalesı bılıyordu sımdı hamıleyım dedıgım halde kısırmısım ama Alah yuzume bakmısta vermıs dıyenler onu ıma edenler bıle oldu dusun yanı o yuzden onlarda laf bıtmez sadece kendını udugunle kalırsın ben doktor doktor sıfa araken kaynanam bıle hala cocuk soruyordu o yuzden salla gıtsın

Valla bugün canim sikkin zaten birine cok pis laf soylicem de bakalim sabir
bı arkadas dondu bı cocuk yapıpta ortaya cıkamadınız dedı ben ısın tadındayım anam sızın gıbı kapı arasında yapmıyorum ya bugunler bı daha ele gecmez bosver demıstım kendısının 2 cocugu vardı ama saglam bozulmustu :KK70::KK70:

X