2023te Kayseri Özel Erciyes hastanesinde doktor Fatih Bingöle rinoplasti ameliyatı oldum. Resmen kandırıldım. Ameliyat öncesi istediğim burnu kesinlikle yapacağını söyledi hatta beraber kendi hastalarının fotoğraflarından bakarak seçtik ben düz ve doğal bir burun istedim tamam yaparım dedim güven verdi. Şimdi kavisli ucu asla doğal olmayan bir görüntüye sahibim. Kontrole gittim bana eski fotolarimi göstererek bu burun zaten düz dedi yani bunun nesini düz yapicaz kavisli olur anca demeye getirdi. Madem öyle beceremeyecektin neden aynı bu sözleri ameliyat öncesi söylemedin. Parasini alıp geçecek çünkü derdi yapamayacagim değil para. İstediğim burnu yapamayacağını zaten baştan biliyormuş anlayacağiniz. Üstelik kavisli burnuma güzel zaten herkes böyle istiyor deyip beni manipüle etmeye çalışması da cabası. Aman sakın Kayseri'de o doktora gitmeyin estetik bilgisi gerçekten sıfır. burada mağduriyetimi paylaşıyorum ki başkaları yaşamasın. Çok iyi araştırıp öyle estetik olun. Çünkü bi ömür hayatiniza mâl oluyor ve psikoloji diye bişey kalmıyor. Berbat bir duygu.