- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- Konu Sahibi istanbullondra
Sadec yuvarlak taktiginu duydum, bu dogru mu, bilen var mi ya da ona damla taktiran var mi aranizda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmem ama maillere dönmüyor.
Kac gun sonra dondu?Benimkine dondu ama kendisi mi asistani mi bilemedim...bu ayrintiti sormamistim ama.
Ilk Mailimi gece yazmistim, sonraki gun oglen cevap geldi.Kac gun sonra dondu?
Randevu icin aradiysan ozaman sor asistana
Eger siz ille damla derseniz sizi kirmaz bence damla takar aslinda doktor neden israrla yuvarlak yada damla tercih ediyor bilemiyorum vucut yapisina gore karar verilmeli benceIlk Mailimi gece yazmistim, sonraki gun oglen cevap geldi.
Evet, en dogal goruntuyu yakalamak istiyorum. Aklimda damla vardi. Bir kac yuvarlak resimleri gordum bu gunler, kesin benim zevkim degil.Hasan bey damla protez i çok nadir durumlarda yani mecburi durumlarda tercih eder.. Yuvarlak protez uygun yöntemle birleştirdiği zaman zaten doğal sonuca ulaşıyor..
Siz damlamı istiyorsunuz?
Damlanın komplikasyonlarından dolayı vede seneler sonraki görüntüden dolayı pek tercih etmiyor.Ama göğsün damla protezlik bir yapısı varsa tabiki kullanıyor.. Gördügünüz fotolar ne kadar zamanlık bir süreçte acaba? İLk başta şekillerinin garip ve yapay olması normal olabilir. En az altı ay bir sene sonra gerçek duruşa ve doğallığa ulaşır ancak..Evet, en dogal goruntuyu yakalamak istiyorum. Aklimda damla vardi. Bir kac yuvarlak resimleri gordum bu gunler, kesin benim zevkim degil.
Geliyor canim, bana geliyor cevaplar. Ameliyat gunumu aldim. Sadece yuvarlak takiyormus diye duydum tuhaf oldum ... Hatta az once yine mail attim, sordum. Istedigim sonuc ta bir bayanin resimlerini gonderdim ve kendikilerimi uygunmuyum sordum. Yarin calisiyorlar mi bilmiyorum, cevabi sabirsizlikla bekliyorum. Yurt disindan gelicegim icin her sey net olsun icim rahat olsun ameliyat gunume kadar istiyorum. Son gunlerde cok stres oldum...Eger siz ille damla derseniz sizi kirmaz bence damla takar aslinda doktor neden israrla yuvarlak yada damla tercih ediyor bilemiyorum vucut yapisina gore karar verilmeli bence
Mail atigimda bana her zaman cevap geldi sen bir kontrol et spam kutuna gelmis olabilir
Canım eğer kas üstü yaptıracaksan bence damla daha mantıklı tabi göğüs dokun var mı bilemiyorum.Evet, en dogal goruntuyu yakalamak istiyorum. Aklimda damla vardi. Bir kac yuvarlak resimleri gordum bu gunler, kesin benim zevkim degil.
Tabi haklisin bende yurt disindan gittim ameliyat oldum kafanda hersey net olmasi daha iyiGeliyor canim, bana geliyor cevaplar. Ameliyat gunumu aldim. Sadece yuvarlak takiyormus diye duydum tuhaf oldum ... Hatta az once yine mail attim, sordum. Istedigim sonuc ta bir bayanin resimlerini gonderdim ve kendikilerimi uygunmuyum sordum. Yarin calisiyorlar mi bilmiyorum, cevabi sabirsizlikla bekliyorum. Yurt disindan gelicegim icin her sey net olsun icim rahat olsun ameliyat gunume kadar istiyorum. Son gunlerde cok stres oldum...
Hangi komplikasiyonlardan bahsediyorsun arzum? Insanlar boyle dersen korkmaz mi ? Eskiden di o komplikasiyonlar fransada hep damla tercih ediliyor ve kimsenin oyle komplikasiyonlar gormedim eger protezin cebi guzel acilirsa zaten sorun olmazDamlanın komplikasyonlarından dolayı vede seneler sonraki görüntüden dolayı pek tercih etmiyor.Ama göğsün damla protezlik bir yapısı varsa tabiki kullanıyor.. Gördügünüz fotolar ne kadar zamanlık bir süreçte acaba? İLk başta şekillerinin garip ve yapay olması normal olabilir. En az altı ay bir sene sonra gerçek duruşa ve doğallığa ulaşır ancak..
Evet canim senin ben yandan bakinca damla sandim gercekten :) simdi damlaninda ultra hight i da ayni yuvarlak gibi bende bunu arkadasimda gordum :)Canım bende damla görüntüsünü beğeniyordum ama dönme riski ve daha sert yapıda olması beni korkutuyordu.bu nedenle yuvarlak istedim.bana 325 moderate plus kas altı takıldı.doktorum zamanla damla şeklini alacaklar demişti ve gerçekten aldılar bana göre.gayet doğal durduklarını düşünüyorum.doktorun tekniği de çok önemli bence.daha önce yaptığı göğüslerin resimlerine bakabilirsen daha iyi karar verebilirsin.seni izlemeye alıyorum.fikir edinmek için resimlerime bakabilirsin.
Cok tesekkur ederim bana guvendigin icin.Yeni uye oldugum icin pek resim gosteren olmuyor. Burdan tanistigim konustugum bir arkadasim var onunkileri de zaman gectikce daha guzel ve dogal hal almis ama aklimdaki damla iste... Kas alti olacak benimki sanirim, daha cocugum olmadigi icin ilerde emzirebilmek istiyorum. Benim ameliyattan bir gun oncedi doktor beyle gorusmem olacak ama yine de kotu surprizlerle karsilasmamak icin bilgili olmak anaciyla soruyorum kafama takilanlari...Canım bende damla görüntüsünü beğeniyordum ama dönme riski ve daha sert yapıda olması beni korkutuyordu.bu nedenle yuvarlak istedim.bana 325 moderate plus kas altı takıldı.doktorum zamanla damla şeklini alacaklar demişti ve gerçekten aldılar bana göre.gayet doğal durduklarını düşünüyorum.doktorun tekniği de çok önemli bence.daha önce yaptığı göğüslerin resimlerine bakabilirsen daha iyi karar verebilirsin.seni izlemeye alıyorum.fikir edinmek için resimlerime bakabilirsin.