op. dr ilker yiğit hocaya burun estetiği ameliyatı olan var mı ?öncesi ve sonrası foto lütfen !!!!

havin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
36
5
34
arkadaşlar op. dr. İlker YİĞİT hocaya burun estetiği ameliyatı olan var mı ? varsa öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı paylaşır mısınız ?

merhaba havin_ , ben de burun estetiği olmak istiyorum Konya'da. sen ameliyat oldun mu ?

selamlar. ilker yiğit ameliyat ücreti için hastahanesi istanbul ortalaması bir fiyat verdi. 6-7 bin . çok değil mi ya?

muhmmet keskin i aradım nefes sorununz yoksa ameliyat etmem dedi. hakan çepni yi de yorumlarda öneren kdr önermeyen var. kafam aşırı karıştıı :KK42::KK42:

muhmmet keskin i aradım nefes sorununz yoksa ameliyat etmem dedi. hakan çepni yi de yorumlarda öneren kdr önermeyen var. kafam aşırı karıştıı :KK42::KK42:
tatlım hakan çepni'yi ben de önermiyorum birsürü mağduru var. birisi de benim arkadaşım. ilker yiğitten fiyat aldım rinoplasti 5bin. bence de biraz fazla ama konyada başka iyi doktor yok maalesef. ben önümüzdeki ay ameliyat olucam ilker beye. tecrübelerimi paylaşırım ameliyattan sonra :KK33:

ben aradım hastaneen 6-7 bin dediler muayene olmadım istanbuldayım ama konyalıyım . burdakiler de çok pahalı off .

ben ilker yiğit hocayla görüştüm 5.000 tl dedi . daha önce ameliyat yaptığı burunları gördüm doğal ama 5.000 tl ye değmez bence ama yine de sen bilirsin . önce araştır ve kesinlikle öncesi ve sonrası fotolara bak . estetik sadece eğrilik düzeltmek değil

haklısınız esasında emre ilhanın yaptıgı burunlaar tam istedigim tarz ama onu da bütçem kaldırmıyor. araştırmaya devam ediyorum :KK42:

X