Op.Dr.Özgen Kıvanç BAŞARISIZ BİR ESTETİK OPERASYONUN ARDINDAN UYARI

filizdagistan

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7
0
611
44
İstanbul
‼️ DİKKAT !!!
BAŞARISIZ BİR ESTETİK OPERASYONUN ARDINDAN UYARI ‼️

Bu paylaşımı, hem yaşadığım büyük hayal kırıklığını duyurmak hem de başkalarının aynı hataya düşmesini engellemek adına yapıyorum ve malesef ki - mümkün olmadığı için tek yıldız veriyorum.

Doktorum Op.Dr.Özgen Kıvanç ile protezli meme dikleştirme, 360 karın germe, kol germe, uyluk germe ve tüm vücut lipo/j plazma olarak kombine operasyon için anlaştım ve ödemesini yaptım.

Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibi tarafından 28.08.2024 tarihinde Medical Park Florya Hastanesinde Protezli meme dikleştirme, 360 karın germe, kol germe, kol ve karına lipo/j plazma olarak ameliyat oldum. (Uyluk germe, uyluk bölgesine ait lipo/j plazma ameliyat süresinin daha fazla uzamaması adına yapılmamış olarak ameliyattan çıktım)

Ameliyatım estetik operasyon adı altında yapıldı ancak tam anlamıyla bir fiyaskoyla sonuçlandı. Ameliyat öncesinde verilen sözler, taahhütler, gösterilen fotoğraflardaki neticeler, sunulan güven ortamı ile oluşan beklenti, ameliyat sonrasında tamamen yok oldu.

Ameliyatım sonucunda bedenimde ne dışardaki bir insanın nede profesyonel başka bir doktorun asla estetik olarak değerlendiremeyeceği saçma sapan bir görüntü oluştu.

Ameliyat sonrası sol göğsümde 4-5 ay gibi profesyonel yara bakım uzmanı ile kendi maddi imkanlarımı kullanarak tedavi oldum. Tedavimin başlangıç döneminde göğüs ucumu kaybetme noktasına geldim. (Hoş halen revize olmadığım için göğüs ucundaki görüntü çokta iç açıcı değil) 360 Karın Germeye gelecek olursak asla tam bir germe olmayan, mide poşunun olduğu gibi durduğu, karnın yeteri kadar alınmadığı, yan uylukların ve poponun asla yukarı doğru lift edilmediği, 360 olmasına rağmen vücudun tam çepeçevre tamamlanmadığı, yarım yangalak bir ameliyat…. Açıkçası bana yapılan ameliyatın adını koyamıyorum ama bu ameliyatın asla 360 olmadığını biliyorum.

Ameliyat sonrası sürecin her aşamasında durumla kendi başıma mücadele etmek durumunda kaldım. Ne ekip, ne de Op.Dr.Özgen Kıvanç asla ve asla duruma yeteri kadar ilgi göstermedi. Buna rağmen sonrasında önceden konuşulan uyluk germeyi planlayalım diye mesaj ve telefon ile aradılar elbette ki bende bu şartlarda ameliyat olmayacağımı bildirdiğimde konu onlar için kapandı. Çünkü onların konusu yeniden ameliyat olmamdı, hatta ilgisizlik o kadar ki ameliyat ödemesini yapmış olmama rağmen giremediğim ameliyatın parasını bile ben yeniden aradığımda ve maddi zararımı karşılayın dediğimde (09.04.2025) dava konusunda ellerinde bir materyal olsun diye lütfen iade ettiler.

Op.Dr.Özgen Kıvanç benim için yanlış bir doktor, yanlış bir ekip oldu. Kendisine ameliyat olma kararım benim hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük oldu.

Bu yanlış kararım beni maddi olarak çok büyük zarara uğramama sebep oldu. Açıkçası revizyon ameliyatı ile sıfırdan ameliyat olmak arasında hem maddi hem de manevi açıdan gerçekten çok büyük farklar mevcut ki birde aynı bölgelerden ameliyat oluyorsunuz ağrısı, sızısı, çalışan biri için izini ve iyileşme süresi ile dışardan insanların sen kendini ne hale getirdin bakışları gerçekten o süreci yönetmek psikolojik olarak çokta kolay değildi.

Olaylara gerçekçi yaklaşalım ve hadi maneviyatı bir kenara koyarak belgelenebilir revizyon ameliyatlarımda uğradığım maddi zararımı karşılayın dediğimde gelin revizyonları biz yapalım diyerek konuyu gerçekçiliğin çok dışına taşıdılar….

Ameliyat sonrası arkasına bile bakmayan ve estetikten uzak estetik ameliyat yaparak beni bu hale getiren Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibi ile yeniden ameliyat planlamanın Rus Ruleti oynamamla eş değer olduğunu düşündüğüm için tabi ki bu teklifi sinirlenerek, kabul etmedim.

24.03.2025 tarihinde yani Op.Dr.Özgen Kıvanç’ın başarısız ameliyatından 7 ay sonra başka bir doktora kol germe revizyonu ile 360 karın germe revizyonu ameliyatı oldum. 1.Revizyon ameliyatım çok şükür ki revizyon ameliyatımı yapan doktorun başarılı ve mümkün olduğunca kurtarıcı bir ameliyat yapması dolayısı ile daha iyi bir noktaya geldi. Revizyonumu yapan aynı doktor ile 2.Revizyonum olan göğüs revizyon ile uyluk germe ameliyatım için de yaz sıcaklarının geçmesini bekliyorum.

Ancak 1.Revizyonum ne kadar başarılı geçerse geçsin Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibinin estetik olduğuna bin şahit ister ameliyatımdaki dikiş izlerimin yamukluk ve çirkinliği bir yana, dikiş izlerini o kadar yanlış bir yerde yapmış olmalarından kaynaklı bir değil on defa daha revizyon ameliyatı olsam maalesef ki kolumdaki dikiş izlerinin yeri asla saklanamaz bir noktada yaşamaya devam etmek zorundayım…. Ve çok içtenlikle söylüyorum ki bugüne kadar her koluma baktığımda Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibinin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Sürecin tamamını Op.Dr.Özgen Kıvanç başta olmak üzere, asistanları ile Medikal Direktörü olan Ayşe hanımla öncelikle kendim ve sonrasında avukat aracılığı ile irtibata geçerek paylaşmaya devam ettim ve hiçbir destek almak bir yana, muhatap bulmak konusunda bile oldukça zorlandım.

Ayrıca bu durumu yargıya taşıyacağımı da mağduriyetim sonucundaki deneyimimi de benim gibi ameliyat öncesi araştıran herkese duyuracağım da elimdeki ispata hazır tüm fotoğraf ve belgelerimi kullanarak hem hukuk hem de daha geniş mecralarda gündeme taşımaya kararlılığımı da kendilerine bildiririm. İş bu rateye geldikten sonra benim için bir kişinin bile mağduriyetini engelleyebilirsem benim için mutluluk sebebi olacaktır.

⚠️ Sizlere de naçizane tavsiyem estetik bir operasyona karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Doktorun adı, unvanı ya da sosyal medya popülerliği ile ınstagram gibi sosyal mecralarda paylaşılan memnuniyet videoları sizi aldatmasın.

Bir kere daha çok dikkatli düşünün, pişman olacağınız ve geri dönüşü size çok daha pahalıya mal olacak, geriye dönemeyeceğiniz hatalardan ve doktorlardan kendinizi koruyun.

Açıkçası Göğüs ve 360 Karın bölgesi mahremiyet açısından sıkıntılı olduğu için sadece Op.Dr.Özgen Kıvanç’ın yaptığı başarısız kol germe sonucumun fotoğrafını paylaşıyorum ki göğüs bildiğiniz fecaat durumda ancak sürecin detaylarını merak eden herkese fotoğraf ve belge paylaşa bilirim.

Hepinize Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.

Filiz Dağıstan

Eklentiler

• Adsız-1.webp
    Adsız-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Adsız-2.webp
    Adsız-2.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 32
Back