Tüp Bebek Merkezleri Op.Dr Seval Tasdemir hakkinda bilgisi olanlar

Ben saval hocada tedavi gordum tup bebek yaptirdim ve 4 aylik hamileyimm :anneadayı:
Tebrik ederim, Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder Insallah. Sakincasi yoksa yasinizi sorabilirmiyim? Birde Seval hanimla ilgili okudugum yorumlarda hastasiyla fazla ilgilenmedigini ve hastayla 2 dk gecirip hemsireye yonlendirdigini okudum. Benim icin doktorumla iyi bir diyalogum olmasi ve bana vakit ayirip tanimi dogru koyup dogru uygulama yapmasi cok onemli. Seval hanimin size karsi olan tutumu nasildi? Sizinle yeterince ilgilendi mi?

Tsk ederim darisi basiniza yasim 26 6 yillik evliyim devlet hastanesi ve ozellerde hic bir sorun yok dediler seval hocaya gidene kadar sorunu bilmiyorduk cok yogun olmasindan dolayi muayenesini yapip asistanlara yonlendiriyor ilaclari gorusturmek icin fakat ben gecenin bir yarisinda bile cep telinden kendisiyle gorustugum oldu cok bilgili gorusmenizi tavsiye ederim

Tsk ederim darisi basiniza yasim 26 6 yillik evliyim devlet hastanesi ve ozellerde hic bir sorun yok dediler seval hocaya gidene kadar sorunu bilmiyorduk cok yogun olmasindan dolayi muayenesini yapip asistanlara yonlendiriyor ilaclari gorusturmek icin fakat ben gecenin bir yarisinda bile cep telinden kendisiyle gorustugum oldu cok bilgili gorusmenizi tavsiye ederim
Ben 45 yasindayim ve benim yas grubunda tup bebek de basarili bir doktor ariyorum. Assistanlar bu konuda ne kadar basarili olur bilemiyorum. Galiba doktor secerken en buyuk sorunlardan biri de bu. TR'de ki cok taninmis doktorlarin cok hastasi oluyor ve hastalariyla yakindan ilgilenemiyorlar. On gorusmeyi kendileri yapip sonra hastayi assistanlara yonlendiriyorlar. Ben on gorusmeyi yapan doktorun butun tedavi boyunca benimle ilgilenmesini istiyorum ama galiba bu TR'de pek mumkun olmayacak. Internette ki bir cok forumda TR'de bu isin ticarete donustugu ve hastalarla pek ilgilenilmedigi yaziyor ve bu da beni bir hayli endiselendiriyor. 21 yildir yurt disinda yasayan biri olarak bu forumlarda paylasilan bilgilere dayanarak TR ile ilgili bilgi toplamaya calisiyorum. Umarim yapacagim tercih beni yaniltmaz:KK43:

Allah yardimciniz olsun zor bi surec hakkinizda hayirlisi olsun insallah bu guzel duyguyu yasarsiniz

X