Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin ben cok arastırma yapmıstım
ben oldum daha 7 gün oldu cok şişim aynaya bile bakamıyorum o yuzden resim koyamıyorum biraz normale dnsem koyucam
küçültür tabi cogu doktor önemsiyor ne istediğini ama yüzdeki uyum cok önemli özellikle çene burun ona istinaden küçültüyorlarCanim arastirdin sonra ameliyat olmadinmi ?? Benim merak ettigim burnu ne kadar kucultebiliyor ?? Kucuk kavisli bir burun istiyorum ben oyle cok dogal durmasada olur .. dogru doktormu bilemiyyorum face sinde var hasta resimleri var ama onceleri yok ne kadar degistiklerini bilemiyorum ..
kendi burnumun resmini atıyım ben ufak tefek bi kızım kulaklarım bile kücücüktür burnum biraz bana göre büyüktü yani bide suan resimde belli olmuyor ama ön profilden bakınca kavisin orda mandal sıktırılmıs gibi iki gölge oluyodu sürekli
yakup avsarın yaptıgı burunlar cok estetikli duruyor görüyorum kavisli kalkık ama genelde kendisi düz ve olabildiğince dogal tasarımlar yapıyor sen istersen kavis ve kalkıklıgı ona göre ayarlıyor. ben doğal bi burun istedim kavis cok cok mmetrik yani cnkü ben ameliyat oldugum belli olsun istemiyordum kemerim vardı hafif genişti cok bi işte yoktu aslında ama burun bu yani en iyisine olmak istedim benim için önceliklerden biri doktorun yöntemiysi.
ben oldum daha 7 gün oldu cok şişim aynaya bile bakamıyorum o yuzden resim koyamıyorum biraz normale dnsem koyucam
ilk defa koydum resmini yeni burnumun baya şiş ve morlarım vardı aynaya bakmak sıkıntıydı cnkü bende cok bi sıkıntı yoktu sart değildi olmamMerhaba cok gecmis olsun simkdiki burnusunu gorebilirmiyiz?
Yakup AVSAR değil BERKER BÜYÜKGÜRAL'ı tavsiye ediyorum. Benim hayatım değişti muhteşem oldu burnum. Hiç iz kalmadı ve son derece doğal duruyor. Üstüne tanımıyorum, yaptıran herkes çok memnun. Çok araştırmıştım ben de iyi nki ona yaptırmışımDr yakup avsara ameliyat olan varmi ??? Yorumlarinizi ve resimlerinizi paylasabilirmisiz lutfeen ??
Simdiden tessekkurler
Yakup AVSAR değil BERKER BÜYÜKGÜRAL'ı tavsiye ediyorum. Benim hayatım değişti muhteşem oldu burnum. Hiç iz kalmadı ve son derece doğal duruyor. Üstüne tanımıyorum, yaptıran herkes çok memnun. Çok araştırmıştım ben de iyi nki ona yaptırmışım
bugun 10. günüm morluklarım azdı ama suan cok daha az kaldı burnumu genel olarak begeniyorum cok sükür sorunu yok fakat bi tarafım cok az daha şiş profilden belli oluyor 10. günlük resmim budur
evet yaptı tabiki resim atarım sana suan dısardayım maskedeki burun biraz daha sivri suan burnumun ucu top ama ilk günleri oldugunu düşünüyrounCok guzel olmus yaa .. omurluk olsun burnusun :) bu arada yakup bey 3D baskisiyla maske tasarim yaptimi sana.. yaptiysa tasarimin aynisi gibimi oldu burnun ?oncesi sonralarini gosteriyormu ?