Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün 12 de opu oldum. Dondurulmuş transfer yapılacak tahminen 20-22 güne transfer inşallahKızlar kimler opu sonrası beklemede. Biraz dertleşelim diye böyle bi konu açtım
Kaç embriyo oluştuBen bugün 12 de opu oldum. Dondurulmuş transfer yapılacak tahminen 20-22 güne transfer inşallah
Yarın belli olacak 21 yumurta toplandı 1. 3. Ve 5. Gün bilgilendirme yapacaklarKaç embriyo oluştu
Kaç ile devam ediyorsunuz acaba benden 28 alındı 20 döllenmiş 1. Güne 12 kalmış canım sıkıldı birazYarın belli olacak 21 yumurta toplandı 1. 3. Ve 5. Gün bilgilendirme yapacaklar
.Kaç ile devam ediyorsunuz acaba benden 28 alındı 20 döllenmiş 1. Güne 12 kalmış canım sıkıldı biraz
Banada 3. Yada 4. Gün gel dediBende 15 Ekim de opu oldum bugün 3. Günüm 12 yumurtam bu güne gelmiş. Bana da ilk adette transfer dedi doktor. Fazla yumurta toplanıp ilk adette transfer olan var mı kızlar doktorum daha iyi bilir tabi ama gördüğüm kadarıyla 2. Adetle yaptırmış buradaki çoğu kişi
Rahim kalınlığını takip edecekler sanırım benide adetin ilk günü çağırdıBanada 3. Yada 4. Gün gel dedi
Kan sulandırıcı filan verdi mi?Rahim kalınlığını takip edecekler sanırım benide adetin ilk günü çağırdı
Evet adet olana kadar kullan dediKan sulandırıcı filan verdi mi?
Bana bugun için basla dedi ama cetro yaptım sadece iki adette ondan vermişti çünkü kan sulandırıcı için enox yazms grip oldum birde üstüne ağır gelir diye korktum size ne yazdı enox mu? İlk defa kullanacağım yakıyor morartıyor diyenler olmuşEvet adet olana kadar kullan dedi
Opuden sonraki gün başlattı cetroyu bir tane yazdı enox yazdı aynen bana daBana bugun için basla dedi ama cetro yaptım sadece iki adette ondan vermişti çünkü kan sulandırıcı için enox yazms grip oldum birde üstüne ağır gelir diye korktum size ne yazdı enox mu? İlk defa kullanacağım yakıyor morartıyor diyenler olmuş
Morarma yaptı mı peki?Opuden sonraki gün başlattı cetroyu bir tane yazdı enox yazdı aynen bana da
Önceki iğnelerden kaynaklı morarma olduğu için anlayamıyorum yapıp yapmadığını iğne yaptığım yerler morardı maalesefMorarma yaptı mı peki?
A neden acaba benim hiç olmadıÖnceki iğnelerden kaynaklı morarma olduğu için anlayamıyorum yapıp yapmadığını iğne yaptığım yerler morardı maalesef
Bilmiyorum ki bünyeden bünyeye değişiyor demekki ama acımıyor allahtanA neden acaba benim hiç olmadı
Çok geçmiş olsun cnım inşallah güzel sonuclar alırız da çektiğimize değerBilmiyorum ki bünyeden bünyeye değişiyor demekki ama acımıyor allahtan