Hepinize selamlar..
Geçen gün sağlıkçı bi arkadaşıma gittim, konu açılınca bahsettim şampuan durumundan. dedi ki çevremden kullananlar var, memnun olduklarını duyuyorum dedi. Saçının dibinde kuruluk kepek yağlanma gibi şeyler varsa, deri tıkanıyor nefes alamayıncada , nefes almak için saçı bırakıyor, tabi yoğun dökülmeler oluyor dedi.
zaten biliyorsunuz iyice kararsız kalmıştım. o kadar kaliteli şampuanlardan da kullanıp bi değişiklik görememiştim
bana fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ne yapayım en sonunda gittim aldım, eczacıda büyük ihtimalle memnun kalacaksınız tercih edilen bi ürün dedi. bilmiyorum artık aldım geldim. bide mor kremini aldım. saçı yıkarken çok güzel köpürdü biraz bekledim öyle duruladım. durulayınca gıcırdadı kafam. Yani arkadaşların çoğu kurutuyor diye yorum yapmış ya, o konuda haklı olabilirler. çünki iyice temizlemişti bide slikon yok ya içinde, onun için gıcırdatıyor olabilir.
sonra havluyla saçlarımı az bi sıkıp fazla suyu aldım. ve bakım kremini uyguladım iki dakka dairesel hareketlerle uygulayın diyor. onuda yapıp duruladım. hakkaten kadife gidi oldu durularken. Normalde bitkisel şampuanlardan sonra saçlar yoluk yoluk duruyor ama kremini kullanıca yumuşacık hareketli oldu saçım. saçlarım dalgalı, kuruyunca alt kısımların buklelendiğini gördüm. uzun süredir böyle bişi olmuyordu saçlarımda :) tabi ilerde nasıl bi etkisi olur bilmiyorum , şu an için beğendim. sedece şunu söyleyebilirim. bence şampuan , bakım kremiyle bi araya gelince daha etkili olacak çünki saç diplerinin ve saçın kuruluğu kalmıyor o zaman. kafa derisindeki gerginliği rahatlattı.
kullanmaya devam ettikçe ayrıntıları size yazıcam arkadaşlar. hepiniz sağolun