orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

slm cnm bende seninle aynı sorunu yaşadım orhan beye gittim serephone verdi içtim ama yumurta takibi istemedi akışına bırakıcaz 4 ay iç doz arttırarak hamile kalınca gel dedi ilgisiz geldi bana çünkü çoğu doktor takip yapıo sonra seyhun beye gittim ve o çok ilgilendi 4 günde bir geliceksin takip edicez dedi bu iş takip etmeden olmaz dedi çünkü ve çok hoşuma gitti ilgisi alakası süperdi bilgin olsun bence seyhun beyi de dene derim...

merhaba kızlar daha yeni hamileyim bende

tavsiye üzerine gebeliğimi öğrenir öğrenmez orhan beyden randevu almak için aradım bana 22 gün sonrasına randevu verdiler inanamadım

bunun üzerine seyhun beye gittim okadar beklemek zor geldi

seyhun bey çok kibardı samimi ve sıcak geldi...izin verirseniz vajinal ultrasonla muayene yapmak isterim dedi bunu daha önce hiç başka bir doktordan duymamıştım izin isteyerek konrol yaptı kesemizi gördük şükür...bikaç güne de kalp atışlarını dinlemek için çağırdı ben memnun kaldım sanırım devam edeceğim...

Son düzenleme:
Merhaba, Seyhun bey Reyaptan ayrılmış duyanlar var mı?? ben 10. haftamdayım, bundan sonra özlem hanımla devam edeceğim herhalde..

Merhaba, Seyhun bey Reyaptan ayrılmış duyanlar var mı?? ben 10. haftamdayım, bundan sonra özlem hanımla devam edeceğim herhalde..

irebir sordunuzmu reyap hastanesine?merhaba benim doktorum kendisi değil ama peki bu kesin 1 habermi yani b

hayırlısı olsun bende orhhan beye gidiyorum randevu alma konusunda eevevet çok zor ama bebeği gerçekten çok güzel inceliyor ve her ayrıntıyı anlatıyor..

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bende orhhan beye gidiyorum randevu alma konusunda haklısınız çok zor gerçekten çok yoğun çünkü fakat bebeği kesinlikle çok fazla inceliyo size onu söyleye bilirim..
bebeğin her

selamlar..

malesef reyap hastanesi beni de aradı bugün.seyhun beye randevum vardı.hastamizden ayrıldı haberiniz olsun dediler çok şaşırdım.
ve çok üzüldüm.benim hayatım boyunca gördüğüm en iyi kadın doğum uzmanı..çok memnundum.kafama takılan herşeyi sorup cevabını net bi şekilde alabiliyordum.
doğumumada o giricekti cep telefonundan arayıp öğrenicem yarın.eğer çorluda başka bir hastaneye geçtiyse oraya giderim artık.
böyle mükemmel bir doktoru kaybetmek istemem çünkü.gidenler bilir ne kadar ilgili ve güzel bir doktor olduğunu :)

gerçekten miii inanamıyorum

daha cuma ordaydım 15 gün sonraya çağırmıştı kontrole hiç bahsetmedi gideceğinden

haber gerçekse üzülürüm doğrusu

hakikaten gitmiş hastanenin internet sayfasından ismi silinmiş yok

Seyhun Bey'le ilgili bilgi alan var mı? Çrlu'da bir hastanede mi yoksa farklı bir şehre mi gitmiş. Cep telefonuna ulaşılamıyor.

Seyhun Bey'le ilgili bilgi alan var mı? Çrlu'da bir hastanede mi yoksa farklı bir şehre mi gitmiş. Cep telefonuna ulaşılamıyor.

ben istanbula gitmiş diye duydum ama nekadar doğrudur bilemiyorum .
zaten o bağzı haftalar istanbula gidiyodu.
yanlız hem habersizce gidişi hemde cep telefonunu kapanması çok hoş bir davranış olmasa gerek..
benim burda çalışan 1 abimin eşi kendisine gidiyordu ve bugünlerde doğum yapacak ve kız tamamen ortada kaldı şimdi ne yapcak düşünsenize nekadar olumsuz bi durum onun için..

aynı fikirdeyim, bir de insan kolay kolay güven oluşturamıyor yeni bir doktora karşı ve seyhun bey bir anda bu şekilde gidince sudan çıkmış balığa döndüm. şimdi hangi doktora gideceğim diye kara kara düşünüyorum.

çok haklısın çok zor bi durum.
ben abimizin eşi için b irkaç araştırma yaptım fakat seyhun beyin yerine başlayan doktorun prof olduğunu duydum fakat doktor hakkında pek bi bilgiye ulaşamadım açıkçası..
onlar bugün gideceklerdi öğrenince size bilgi veririm ..
allah yardımcınız olsun
kaç haftalık hamilesiniz siz peki?

arkadaşlar bende 5 gün önce gitmiştim.hastaneden ayrılma ihtimali yoktu.eğer olsaydı randevu vermezdi hastalarına.
1 yıldır tanıyorum seyhun beyi ...
önemli bir sorun olmasa ansızın gitmezdi bu kadar çok hastası varken ve herkes ondan memnunken durduk yere hiçkimse gitmez...
bilmeden yargılamamak lazım..bende şuanda doktorsuz kaldım o gidince ve başka birine güvenmek zor..
kime gidicem bende bilmiyorum..
ama seyhun bey açısından neler yaşandı reyapta bilmiyoruz...inşallah çorluda başka bir hastaneye geçmiştir.
tek dileğim bu...öğrenen olursa burada paylaşsın bende ulaşabilirsem yazarım

ben 30. haftadayım, kısmetse 10 haftam kaldı. Yeni gelen doktorla ilgili memnun olup olmadıklarını bana da bildirebilirseniz çok sevinirim. başka bir hastaneye gitmek istemiyorum, reyap temiz ve iyi bir hastane. (en azından şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla)

cuma günü yanındaydım bana cebini verdi ara bişey olursa çekinme dedi 2 gün sonra da ayrıldığını öğreniyorum çok saçma dalga geçiyorlar sanki

daha önce koray elter vardı genel muayene için gidiyordum onda da aynı şeyi yaşamıştım edirneden doçentlik teklifi alıp hastalarına haber vermeden çekip gitmişti

hastaneyle ilgili mi sorun var doktorlar mı problemli anlamadım gitti cebine de ulaşılamıyor

insan psikolojisinden anlamalarını tercih ederdim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…