Meraba kızlar...
Reyapta dogum ücreti ne kadar bilen varmı acaba içinizde??
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 2 yıldır Çorlu'da yaşıyorum, eşimin işi dolayısıyla burdayız. Ben PKO'luyum ve 2 aydır bebek düşünüyoruz. Çok sordum soruşturdum sonunda orhan beye gitmeye karar verdim. Muayeneden çok memnun kaldım, herşeyi detaylı inceledi, çok güzel bilgilendirdi beni. Serophene tedavisine başladık. 2. ayımdayım. yalnız kafama takılan bir şey var, serophene 4 ay her ay doz artırarak devam edicem ama Orhan bey yumurta takibi istemedi. Acaba orhan beyde benim gibi tedavi olan var mı? Tedaviyle olumlu sonuç alan? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden...
Merhaba, Seyhun bey Reyaptan ayrılmış duyanlar var mı?? ben 10. haftamdayım, bundan sonra özlem hanımla devam edeceğim herhalde..
Merhaba, Seyhun bey Reyaptan ayrılmış duyanlar var mı?? ben 10. haftamdayım, bundan sonra özlem hanımla devam edeceğim herhalde..
merhaba kızlar daha yeni hamileyim bende
tavsiye üzerine gebeliğimi öğrenir öğrenmez orhan beyden randevu almak için aradım bana 22 gün sonrasına randevu verdiler inanamadım
bunun üzerine seyhun beye gittim okadar beklemek zor geldi
seyhun bey çok kibardı samimi ve sıcak geldi...izin verirseniz vajinal ultrasonla muayene yapmak isterim dedi bunu daha önce hiç başka bir doktordan duymamıştım izin isteyerek konrol yaptı kesemizi gördük şükür...bikaç güne de kalp atışlarını dinlemek için çağırdı ben memnun kaldım sanırım devam edeceğim...
merhaba kızlar daha yeni hamileyim bende
tavsiye üzerine gebeliğimi öğrenir öğrenmez orhan beyden randevu almak için aradım bana 22 gün sonrasına randevu verdiler inanamadım
bunun üzerine seyhun beye gittim okadar beklemek zor geldi
seyhun bey çok kibardı samimi ve sıcak geldi...izin verirseniz vajinal ultrasonla muayene yapmak isterim dedi bunu daha önce hiç başka bir doktordan duymamıştım izin isteyerek konrol yaptı kesemizi gördük şükür...bikaç güne de kalp atışlarını dinlemek için çağırdı ben memnun kaldım sanırım devam edeceğim...
selamlar..
malesef reyap hastanesi beni de aradı bugün.seyhun beye randevum vardı.hastamizden ayrıldı haberiniz olsun dediler çok şaşırdım.
ve çok üzüldüm.benim hayatım boyunca gördüğüm en iyi kadın doğum uzmanı..çok memnundum.kafama takılan herşeyi sorup cevabını net bi şekilde alabiliyordum.
doğumumada o giricekticep telefonundan arayıp öğrenicem yarın.eğer çorluda başka bir hastaneye geçtiyse oraya giderim artık.
böyle mükemmel bir doktoru kaybetmek istemem çünkü.gidenler bilir ne kadar ilgili ve güzel bir doktor olduğunu :)
Seyhun Bey'le ilgili bilgi alan var mı? Çrlu'da bir hastanede mi yoksa farklı bir şehre mi gitmiş. Cep telefonuna ulaşılamıyor.
aynı fikirdeyim, bir de insan kolay kolay güven oluşturamıyor yeni bir doktora karşı ve seyhun bey bir anda bu şekilde gidince sudan çıkmış balığa döndüm. şimdi hangi doktora gideceğim diye kara kara düşünüyorum.
Seyhun Bey'le ilgili bilgi alan var mı? Çrlu'da bir hastanede mi yoksa farklı bir şehre mi gitmiş. Cep telefonuna ulaşılamıyor.
Şimdi hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?