arkadşlar ben pkoyum adet düzensizliği yaşıyorum. bebek düşünüoruz 6 aylık evliyim olmadı. reyaptaki kemal yıldıza gittim.kendisi tüp bebek uzmanı. ama bana konuşmalarından hiç memnun kalmadım. yani tüp bebeğe yönlendirici sanki konuşmaları. çok moralimi bozdu benmayrıca ilgili olmasına ilgili ama sıcak kanlı ve rahatlatıcı biri değil. memnun kalmadım. iyi bir kadın doğumcu bulmam lazım.. ne olur yardım edin ilgili ve samimi bir doktor arıyorum.. orhan beyden herkes memnun görüdğüm kadarıyla ama tahlil istediği zaman falan nerde yapılıo onu merak ediorum. çnkü benm hormon tahlillerime bakılması da gerekio. prolaktinim yüksek ilaç kullanıorum düşmesi için. yani 2 hfta sonra tekrar tahlil yaptırıp bir doktorla görüşmem lazım. ne olur bir tavsiyeee
merhabalar,bende dr,konusunda gerçekten madur olanlardanım,3 aylık hamileyim ilk gunden buyana vatan hastanesi sedat tomruk dr'umdu,en son 4'lü tarama yapıldı ve birdaha asla ne vatan hastanesi nede sedat tomruk ile işim olmaz,vatan hastanesi doğum hane için hiç iyi şeyler duymadım,temizlik ve hijyen çok kötüymüş,şimdi nisan 15 gitmem gerekiyor kontrolum var ve ben deli gibi dr,hastane araştırıyorum,çorlu bu konuda nekadar zayıfmış hamile kalınca anladım..
arkadşlar ben pkoyum adet düzensizliği yaşıyorum. bebek düşünüoruz 6 aylık evliyim olmadı. reyaptaki kemal yıldıza gittim.kendisi tüp bebek uzmanı. ama bana konuşmalarından hiç memnun kalmadım. yani tüp bebeğe yönlendirici sanki konuşmaları. çok moralimi bozdu benmayrıca ilgili olmasına ilgili ama sıcak kanlı ve rahatlatıcı biri değil. memnun kalmadım. iyi bir kadın doğumcu bulmam lazım.. ne olur yardım edin ilgili ve samimi bir doktor arıyorum.. orhan beyden herkes memnun görüdğüm kadarıyla ama tahlil istediği zaman falan nerde yapılıo onu merak ediorum. çnkü benm hormon tahlillerime bakılması da gerekio. prolaktinim yüksek ilaç kullanıorum düşmesi için. yani 2 hfta sonra tekrar tahlil yaptırıp bir doktorla görüşmem lazım. ne olur bir tavsiyeee
tavsiyeleriniz icin tesekkurler kizlar,ama orhan bey cok pahali deilmi?? ben reyapa ozlem hnm gitmeyi dusunuyorum;bi bilgisi olan varsa litfen paylassin..tesekkurler herkeze..boyle paylasimlar oldukca hepimiz bilgilenicez ne guzel
özlem hanıma gittim ben 6 ay kadar.. tabi orhan bey 100 tl muaynesi ama 4 ay klomen + çatlatma iğnesiyle sonuç alamayınca parayı çıkardım gözden.. hem aşılama reyapta 1,500 tl . orhan beyde 900 tl . tabi sonuç ne olur bilemiyorum..
6 ay özlem hnm.a gittmişsin hakkında az çok fikre sahipsindir deilmi.?? nasıl bir doktor ilgilimi.??? yada bahar hnm.a mı gitsem bilemiyorum.?? yarın gidicem 4'lü taramam var..[/B]
çok haklısın,bende zaten bu sorunları yaşadığm için dr'umu değiştirdim,sedat tomrukta aynıydı,hiç birşey soylemiyodu,sorarsam zorla ağzından laf alıyodum,paramla rezil olmak buna denir,
söz konusu sağlık olunca herşeyden önemlidir benim için.
ben bahar hanm.a gittim,gerçekten memnun kaldım,güzel ilgileniyor anlatıyor,bebeyimin durumuda iyimişçok şükür...
Allah herkezin evladını bağışlasın...
çok sevindim.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib eder inş..
merhaba arkadaşlar ben saray dayım fakat çorluda dogum yapmayı düşünüyorum ben 7. haftanın içindeyim 2 kez reyap ta petek hanıma gittim fakat cok yogun bır sonrakı hasta gelıyor kısa kısa konuşuyor. biraz da mesafeli özlem hanım ve bahar hanım nasıl bir fikrim yok fakat arkadaşım orhan beyı cok ovüyor. karar veremiyorum. baştan beri takip eden kişinin aynı olmasını istiyorum bir de reyap ta çok normal doğum yapılmadığı söylendi fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben saray dayım fakat çorluda dogum yapmayı düşünüyorum ben 7. haftanın içindeyim 2 kez reyap ta petek hanıma gittim fakat cok yogun bır sonrakı hasta gelıyor kısa kısa konuşuyor. biraz da mesafeli özlem hanım ve bahar hanım nasıl bir fikrim yok fakat arkadaşım orhan beyı cok ovüyor. karar veremiyorum. baştan beri takip eden kişinin aynı olmasını istiyorum bir de reyap ta çok normal doğum yapılmadığı söylendi fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler
Ben de hamileliğimin başından beri Petek hn.a gidiyorum . ancak her seferinde Folik asit başlamış mıydık diye soruyor . Ayrıca sigara içip içmediğimi bile sormadı , kaç kilo ile hamile kaldığımı bilmiyor . Biraz endişeliyim o yüzden ama Reyapta doğum yapmak istediğim için ona başladım .. kafam çok karışık Cuma günü yine randevum var herşeyi açıkça konuşup ona göre karar vereceğim ama Reyap'ın diğer doktorları hakkında da hiçbir fikrim yokne zor işmiş doktor seçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?