orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

merhaba hanımlar bende eylül 2011de reyapta doğum yaptım doktorum bahar mert ti hala orda sanırım çok ilgilendi allah razı olsun iyi bir bayan doktorluğunuda beğendim isterseniz bide bahar hanıma görünün. bide ben sürekli ona gitmediğim halde ilgilendi normalde başka doktora gidiyordum sizin gibi yarı yolda kalınca bahar hanıma gittim sadece 2 kez ve 3.de spinal sezeryanla kızıma kavuştum. şimdi reyap hastanesinin sitesine baktımda eski doktorların hepsi gitmiş yeniler var ama bahar hanım hala orda aslında benimde muayene olmam lazım aşırı derecede akıntım var üstelik kötü kokulu iyi bir doktor bilen varsa banada tavsiye ederse sevinirim olmadı yine bahar hanıma gitmeyi düşünüyorum

arkadşlar ben pkoyum adet düzensizliği yaşıyorum. bebek düşünüoruz 6 aylık evliyim olmadı. reyaptaki kemal yıldıza gittim.kendisi tüp bebek uzmanı. ama bana konuşmalarından hiç memnun kalmadım. yani tüp bebeğe yönlendirici sanki konuşmaları. çok moralimi bozdu benm ayrıca ilgili olmasına ilgili ama sıcak kanlı ve rahatlatıcı biri değil. memnun kalmadım. iyi bir kadın doğumcu bulmam lazım.. ne olur yardım edin ilgili ve samimi bir doktor arıyorum.. orhan beyden herkes memnun görüdğüm kadarıyla ama tahlil istediği zaman falan nerde yapılıo onu merak ediorum. çnkü benm hormon tahlillerime bakılması da gerekio. prolaktinim yüksek ilaç kullanıorum düşmesi için. yani 2 hfta sonra tekrar tahlil yaptırıp bir doktorla görüşmem lazım. ne olur bir tavsiyeee

Selam,

ben de pko'luyum, şu an 39. haftalık hamileyim. Orhan beyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok güvenilir bir doktor, biz de çocuğa karar verir vermez Orhan beye gittik, gayet rahatlatıcıydı sağolsun, testleri filan da biz Vatan'da yaptırdık ama nerde istiyorsan orada yaptırabiliyorsun. Dediğim gibi orhan bey güven veren biri!

merhabalar,bende dr,konusunda gerçekten madur olanlardanım,3 aylık hamileyim ilk gunden buyana vatan hastanesi sedat tomruk dr'umdu,en son 4'lü tarama yapıldı ve birdaha asla ne vatan hastanesi nede sedat tomruk ile işim olmaz,vatan hastanesi doğum hane için hiç iyi şeyler duymadım,temizlik ve hijyen çok kötüymüş,şimdi nisan 15 gitmem gerekiyor kontrolum var ve ben deli gibi dr,hastane araştırıyorum,çorlu bu konuda nekadar zayıfmış hamile kalınca anladım..

merhaba canım benim doktorum orhan beydi ama benimde senin gibi vatan hastanesiyle ilgili teredütlerim vardı

fakat öyle şeyler duydumki diğğer yerler için evet hastane çok önemli ama inan bana doktorunda çok daha önemli
ben orhan beye gittim ve vatan hastanesinde doğum yaptım evet pek ilgili değiller açıkçası doktorum hariç tabi ama yinede memnun kaldım
doktorun hijyene önem verirse hiç sıkıntı yaşamıyorsun merak etme..
istersen birde orhan beyi dene derim ben hem gerekirse tahlillerini başka yerde yaptıra bilirsin ...
hijyen konusunuda kendisiyle konuşursan seni çok rahatlatacaktır
yanlız gitmeyi düşünürsen şimdiden randevu almalısınki ancak sıra bula bilirsin...

merhaba.. ben reyap özlem hanımda 4 ay klomen kullanmama rağmen hamile kalamadım.. (ki bende de eşimde de bir sorun yok ) orhan beye başladım bende.. aşılama olacak çünkü ilaç kullanmama gerek kalmadığını söyledi.. çok ilgili bir doktor bir kere gitmeni tavsiye ederm...

tavsiyeleriniz icin tesekkurler kizlar,ama orhan bey cok pahali deilmi?? ben reyapa ozlem hnm gitmeyi dusunuyorum;bi bilgisi olan varsa litfen paylassin..tesekkurler herkeze..boyle paylasimlar oldukca hepimiz bilgilenicez ne guzel

tavsiyeleriniz icin tesekkurler kizlar,ama orhan bey cok pahali deilmi?? ben reyapa ozlem hnm gitmeyi dusunuyorum;bi bilgisi olan varsa litfen paylassin..tesekkurler herkeze..boyle paylasimlar oldukca hepimiz bilgilenicez ne guzel

özlem hanıma gittim ben 6 ay kadar.. tabi orhan bey 100 tl muaynesi ama 4 ay klomen + çatlatma iğnesiyle sonuç alamayınca parayı çıkardım gözden.. hem aşılama reyapta 1,500 tl . orhan beyde 900 tl . tabi sonuç ne olur bilemiyorum..

arkadaşlar reyapta özlem hanıma gitmeyi düşünüorum.Giden veya duyanlar var mı acilen bilgilendirebilirmisiniz? biranönce gitmem gerekiyor doktora çünkü.

6 ay özlem hnm.a gittmişsin hakkında az çok fikre sahipsindir deilmi.?? nasıl bir doktor ilgilimi.??? yada bahar hnm.a mı gitsem bilemiyorum.?? yarın gidicem 4'lü taramam var..[/B]

6 ay özlem hnm.a gittmişsin hakkında az çok fikre sahipsindir deilmi.?? nasıl bir doktor ilgilimi.??? yada bahar hnm.a mı gitsem bilemiyorum.?? yarın gidicem 4'lü taramam var..[/B]

yeni gördüm yazını geç oldu biraz ama özlem hanım ilgili ama çok fazla tatmin etmiyor sorarsan söylüyor... bazen soracağımız soruyu bilemiyoruz onların bizi bilgilendirmesi gerekiyor.. sonuçta çok bilgili olsak doktora gitmeyiz..

çok haklısın,bende zaten bu sorunları yaşadığm için dr'umu değiştirdim,sedat tomrukta aynıydı,hiç birşey soylemiyodu,sorarsam zorla ağzından laf alıyodum,paramla rezil olmak buna denir,
söz konusu sağlık olunca herşeyden önemlidir benim için.
ben bahar hanm.a gittim,gerçekten memnun kaldım,güzel ilgileniyor anlatıyor,bebeyimin durumuda iyimiş çok şükür...
Allah herkezin evladını bağışlasın...

çok sevindim.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib eder inş..

merhaba arkadaşlar ben saray dayım fakat çorluda dogum yapmayı düşünüyorum ben 7. haftanın içindeyim 2 kez reyap ta petek hanıma gittim fakat cok yogun bır sonrakı hasta gelıyor kısa kısa konuşuyor. biraz da mesafeli özlem hanım ve bahar hanım nasıl bir fikrim yok fakat arkadaşım orhan beyı cok ovüyor. karar veremiyorum. baştan beri takip eden kişinin aynı olmasını istiyorum bir de reyap ta çok normal doğum yapılmadığı söylendi fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler

petek hanm.prof.senin prof'luk bir meselen yoksa gerek yok merve hanm.a gitmene bence,çok yoğunlar evet çunku çorlu insanla doldu taştı dr.larda ne yapsın.... orhan beyi bende duydum iyi bir dr.ama pahalı,durumun çok iyise muaene ücreti 100 tl ona gidersin,ama doğmu vatan hastanesinde yapıyor,vatan hastaneside hijyen konusunda asla güvenilir deil ben onun için deiştirdim reyap'a geçtim.

önce vatan has.sedat beye gittim ama ağzından laf alamadım..ultrasona sokup anlatıyor ama bana sanki bu işten bıkmış gibi geldi.daha sonra asrın tıp toygun başaran'a gittim çok memnunum..ilgisi konuşması gerçekten çok iyi .ikili test için de vatan 88 tl gibi bir ücret isterken asrın tıp 60 liraya yapıyor bilginiz olsun.
toygun bey aynı zamanda vatanda da çalışıyor ama vatan içimi sıktığı için asrın tıpta devam ediyorum toygun beye

Ben de hamileliğimin başından beri Petek hn.a gidiyorum . ancak her seferinde Folik asit başlamış mıydık diye soruyor . Ayrıca sigara içip içmediğimi bile sormadı , kaç kilo ile hamile kaldığımı bilmiyor . Biraz endişeliyim o yüzden ama Reyapta doğum yapmak istediğim için ona başladım .. kafam çok karışık Cuma günü yine randevum var herşeyi açıkça konuşup ona göre karar vereceğim ama Reyap'ın diğer doktorları hakkında da hiçbir fikrim yok ne zor işmiş doktor seçimi

Bugün muayeneme gittim . herşey yolundaymış :) 2,4 cm olmuş ufaklık :):) endişelendiğim herşeyi konuştum . tansiyon kilo ölçümü herşeyi de yaptı Petek hn. şu an benim açımdan herşey yolunda yani .. son durum herşey güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…