Ben de çorlu'dayım.hamileyim ve alanında uzman iyi bir kadın doktor arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar herkese merhaba:
Bende çorluda oturuyorum ve çocuk düşündüğümüz için orhan beye gittim fakat bu yazılanlar gibi benden hiç bir tahlil istemedi örneyin kızamıkçık toksaplazma gibi şeyleride istemedi
ve ben ilk evlendiğ,mzaman yani bundan 1 sene önce gitmiştim o muainenin yeterli olduğunu söyledi muaine bile etmedi bana sadece söylediği şey
hayvanlardan uzak durmam ve çiği et yememem.
Ağrı kesici kullanmamam ve folikasit oldu
birdahaki geldiğinde hamile kalmış olacaksın bu bütün tahlileri ozaman yapıcaz dedi.
Ama benim kafamda birsürü teredütlerimvar ve bu tahlillerle ilgili ama başka doktora gidip gitmeme konusundada çok kararsızım.
Sanıyorum bütün doktorların aynı sorunu kendilerine çok soru soranı sevmiyolar..
Canım bu tahlilleri (kızamıkçık,toxoplasma) hamile kaldıktan sonra yaptırıcaksın zaten
şimdilik muayene yeterli
ama siz ne zamandır bebek istiyosunuz, eğer 1 senedir uğraşıyosanız senden hsg(rahim filmi) ister, eşinden de spermiyogram ister
hugh : merhaba , sezeryan istiyorsan %100 koray beye güvenebilirsin ben sezeryan doğum yaptım memnun kaldım , eğer normal doğum düşünüyorsan koray beye kesinlikle gitme çünkü o sezeryancı bebek küçükte olsa büyükte olsa illa sezeryan diyor hatta ben ondan belden anestezili normal doğum istedim bana dedi ki amerika da çok yapılıyor ama ben tavsiye etmiyorum dedi kendi yorumumca diyorum ki amerika galiba bizden daha geri koray bey kendini bu konuda baya geliştirmiş)) ama normal doğumda her babayiğidin harcı değil sanırım aynı gün normal doğum yapan bi kadın sabahtan öğleye kadar bağırdı ben 20 dak sonra çocuğumu elime almıştım o hala bağırıyordu , normal doğum için güven hastanesinde nevzat koç u öneririm , Allah bebeğinizi kucağınıza almanzı nasip eder inşallah ....
selam 3.5 aylık hamıleyım ve koray beye gıdıyorum fakat hıc ılgılı degıl esım ve ben cok rahatsızoluyoruz bahar mert e gıden varmı??? lutfen acıl yardımlarınız
merhabalar:
ben bahar hanım konusundada iyi şeyler duymuyorum bilgin olsun yinede karar senin tabiki ama illede reyapa gideceksen birde seyhun bey var galiba ben gitmedim ama o bahar hanımdan daha iyi özel düşünürsende herkesin tavsiyesi orhan bey:
bazen doktorlar sanıyorum iyi günlerinde olmuyolar ve oyüzdende ilgisiz kalıyolar
bu harada bebişin hayırlı olsun:
gelişmelerden benide haberdar edersen sevinirim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?