orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Ben de çorlu'dayım.hamileyim ve alanında uzman iyi bir kadın doktor arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Çorluluyum ama Sinopta yaşıyorum yeni hamileyim geçen hafta ilk muayenemi oldum doktor Orhan ateşere gittim çok memnun kaldım beni çok rahatlattı kafamda bir sürü soru işareti vardı çok güzel cevap verdi kesinlikle tavsiye ederim doğumuda vatan hastanesinde yaptırıyormuş sanırım reyaptada başlayacakmış ama kesin bir bilgim yok hayırlısı olsun mutlu hamilelikler...

Merhabalar;
İlk başta özellikle çorluda kadın doktor arayan arkadaşıma başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Geçen hafta gebe olduğumdan şüphelendiğim için eczaneden test aldım ve sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine Şifa hastanesinde bulunan bayan doktora gittim ve durumu anlattım. Bana ne dedi biliyormusunuz? Daha bir iki günlük gecikmeyle hamile olunmazmış, benim durumum psikolojikmiş falan filan .... zorla kanda gebelik testi talebinde bulundu.sonuç 5 haftalık hamile çıktım .kan de gebelik sonucumu doktora gösterdiğimde keseyi göremeyiz ama bi bakalım diyerek zorla muayene etti ve aynen keseyi gördüm ama içi dolumu acaba boşmu ? 2 hafta sonra gel bakalım diyerek başından attı. Moralim o kadar bozulmuştu ki. Ertesi gün Orhan Bey den randevu aldım ve ilk görüşmemizdede çok memnun kaldım.
Arkadaşlar lütfen kadın ve/veya erkek doktor diye tutturmayalım.İşin ehline gidelim. Sonra çokkkkkkkkkkkkk pişman olabilirsiniz.

merhabalar
bende bir yıllık evliyim istanbuldan çorluya yakın bir yere evlenip geldim tedavi olmak için doktor arıyorum sedat tomruku tavsiye ettiler ama ben yinede tavsiye en çok edilen doktor diye nette araştırırken orhan ateşeri buldum diğer doktorlar bir kaç kez tavsiye edilirken orhan bey 89 kere tavsiye edilmiş burdada okuduklarıma göre sanırım ona gidicem inşallah memnun kalırım çünkü bir bayana gitmiştim çorluda hiç ama hiç memnun kalmadım çok güzel dinliyor anlatıyor ama önemli olan tedavi yöntemi ve doğruluğu

Reyap Koray Eltere gidenler var mı?
Ben şimdilik memnunum ama sezeryan yanlısıymış gibi geldi bana.
Onun yanında doğum yapan var mı acaba?

canım bende koray beye gidiyorum 2.5 aylık hamileyim pek konuşkan biri değil

bende reyap hastanesinden Bahar MErte gidiyorum 2 kez gittim henuz ama ne bilim hep cumartesi gitiiğim için yoğunluktan mı bilemiyorum çok ilgili biri gibi gelmedi bana.. bahar merte gidip doğum yapan falan varmı acaba başka?

merhabalar bende Koray beye gidiyorum bana hep sezeryanı tavsiye ediyor doğumuma 2 hafta kaldı , yalnız doğum ücretleri çok pahalı ,reyapta keyfi sezeryan 2 bin tl olunca doktorunda sezeryan önermesi, açıkçası sezeryandan ve reyaptan soğuttu son 2 haftam olmasa hastanemi değiştirirdim , çerkezköy güvende keyfi sezeryan 750 tl normal doğum 250 tl birçok arkadaşım memnun kaldı hiç şikayet duymadım ...

iyi günler

çorlu değil ama l.burgaz da medikent hastanesi gayet iyi.serpil durukan a gitmiştim ben memnunda kaldım.sadece şehir dışında olduğu için doğumda pazar a denk gelmişti.doğuma giremedi değer doktor girdi.oda gayet iyiydi beni ilk kez görmesine rahmaen ilgiliydi...
tavsiye ederim yani..

ben 1 ay önce düşük yaptım reyapta seyhun beye gittim memnun kaldım ama tekrar hamile kalırsam ona gidermiyim emin değilim seyhun beye gidip doğum yapan var mı

Ben mart ayında 4 aylık çocuğumu aldırmak zorunda kaldım nedeni folik asit yetersizliği o zaman gittiğim doktoruma 7 - 8 ay önce başlamıştım gebeliğimden bana çok geç başlattı folik asiti ve bu kadar önemli olduğunu da söylemedi sadece çocuğun tutunması için dedi ve olan oldu ben çocumu aldırmak zorunda kaldım aradan 3 ay gibi bir süre geçti ben tekrardan hamile kaldım bu sefer o doktara gidemedim ve bu siteden araştırma yaptığımda herkes orhan bey diyordu neredeyse bende gittim ve çok memnunum çok ilgili şimdi bir kızım olacak hep bir korku oluyor böyle birşey yaşayınca allahım kızımı kucağıma sağ salim almayı nasip etsin tabiki sizleride ve en çokta anne olmayı arzulayan tüm annelere bu mutluluğu yaşatsın.

yasminurse ilk gittiğin doktorun ismini de verirsen, dr araştırması yapan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
merikm - bende Koray beye gidiyorum daha 4 aylık hamileyim, doğumdan pek uzun uzun konuşmadık daha, ama bende de sezeryen taraftarıymış izlenimi bıraktı.
Bu konunun harketlenmesine çok sevindim.
Normal doğum taraftarı olan dr tavsiyelerinizi beklerim.

Kızlar herkese merhaba:
Bende çorluda oturuyorum ve çocuk düşündüğümüz için orhan beye gittim fakat bu yazılanlar gibi benden hiç bir tahlil istemedi örneyin kızamıkçık toksaplazma gibi şeyleride istemedi
ve ben ilk evlendiğ,mzaman yani bundan 1 sene önce gitmiştim o muainenin yeterli olduğunu söyledi muaine bile etmedi bana sadece söylediği şey
hayvanlardan uzak durmam ve çiği et yememem.
Ağrı kesici kullanmamam ve folikasit oldu
birdahaki geldiğinde hamile kalmış olacaksın bu bütün tahlileri ozaman yapıcaz dedi.
Ama benim kafamda birsürü teredütlerimvar ve bu tahlillerle ilgili ama başka doktora gidip gitmeme konusundada çok kararsızım.
Sanıyorum bütün doktorların aynı sorunu kendilerine çok soru soranı sevmiyolar..

hugh : merhaba , sezeryan istiyorsan %100 koray beye güvenebilirsin ben sezeryan doğum yaptım memnun kaldım , eğer normal doğum düşünüyorsan koray beye kesinlikle gitme çünkü o sezeryancı bebek küçükte olsa büyükte olsa illa sezeryan diyor hatta ben ondan belden anestezili normal doğum istedim bana dedi ki amerika da çok yapılıyor ama ben tavsiye etmiyorum dedi kendi yorumumca diyorum ki amerika galiba bizden daha geri koray bey kendini bu konuda baya geliştirmiş )) ama normal doğumda her babayiğidin harcı değil sanırım aynı gün normal doğum yapan bi kadın sabahtan öğleye kadar bağırdı ben 20 dak sonra çocuğumu elime almıştım o hala bağırıyordu , normal doğum için güven hastanesinde nevzat koç u öneririm , Allah bebeğinizi kucağınıza almanzı nasip eder inşallah ....

Canım bu tahlilleri (kızamıkçık,toxoplasma) hamile kaldıktan sonra yaptırıcaksın zaten
şimdilik muayene yeterli
ama siz ne zamandır bebek istiyosunuz, eğer 1 senedir uğraşıyosanız senden hsg(rahim filmi) ister, eşinden de spermiyogram ister

yok ben 3 aydır denemelere başladım ayrıca biliyorum hamile kalınca o tahlilleri yaptıracam ama
benimkisi eğer bi sorun varsa önlemini hemen almak içindi :

öncelikle teşekkür ederim sizde bebişinizi güle güle büyütün
ama ben zaten normal doğum yapamam kesinlikle
ama sadece koray bey değil genelde doktorların görüşü sezeryan en azından burdakilerin
evet nevzat beyi duydum ama dediğim gibi ben
zaten normal doğum yapamam malesef isterdim ama o cesaretimde yok açıkçası :)

selam 3.5 aylık hamıleyım ve koray beye gıdıyorum fakat hıc ılgılı degıl esım ve ben cok rahatsızoluyoruz bahar mert e gıden varmı??? lutfen acıl yardımlarınız

selam 3.5 aylık hamıleyım ve koray beye gıdıyorum fakat hıc ılgılı degıl esım ve ben cok rahatsızoluyoruz bahar mert e gıden varmı??? lutfen acıl yardımlarınız

merhabalar:
ben bahar hanım konusundada iyi şeyler duymuyorum bilgin olsun yinede karar senin tabiki ama illede reyapa gideceksen birde seyhun bey var galiba ben gitmedim ama o bahar hanımdan daha iyi özel düşünürsende herkesin tavsiyesi orhan bey:
bazen doktorlar sanıyorum iyi günlerinde olmuyolar ve oyüzdende ilgisiz kalıyolar
bu harada bebişin hayırlı olsun:
gelişmelerden benide haberdar edersen sevinirim:

merhaba cok tesekkur ederım dogumu reyapta yapmak ıstıyorumo yuzden orda bı doktora gdeyım dedım artık 2 hafta sonraakontrolummuz var seyun beyi deneyeyıım sözkonusu bebek olunca panık oluyo ınsandoktr konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…