merhaba cok tesekkur ederım dogumu reyapta yapmak ıstıyorumo yuzden orda bı doktora gdeyım dedım artık 2 hafta sonraakontrolummuz var seyun beyi deneyeyıım sözkonusu bebek olunca panık oluyo ınsandoktr konusunda
çerkezköy güven hastanesinde nevzat koç var evet kendisinin dr olduğuna kesinlikle inanmıyorum bi talihsizlik üzre kendisine gittim hatırlamak bile istemiyorum ahmet türkere gelince iyi bi dr belki evet ama kötünün iyisi soru sormıyıcaksın o konuşucak dinliyiceksin kalkıp çıkıcaksın.önceki soruma cevap gelmemiş
çerkezköyde optimed güven hastanesinde nevzat koç varmış arkadaşım bebek düşünüyoruz diye gitmiş doğru düzgün ne test yapmış nede bilgi vermiş halbuki bn saraydaki devlet hastanesine gittim salih beye birsürü test istedi nevzat beyi gitmeyi düşünen varsa iyice araştırsın derim birde soru sorunca tersliyomuş kendileri
özel çerkezköy hastanesindede ahmet türker varmış çok iyi dediler fakat son yıllarda haftasonu doğum olursa gelmiyomuş, salih bey çok iyi bir doktor fakat devlet hastanesinde çok hastası var ne kadar ilgilenebilirki
reyap ta seyhun beye gttım gercekten cok ılgılı tum sorularıma ıctenlıkle cevap verdı cok memnun kaldım tavsıye edıyorum:))))
Merhaba,
16 haftalık hamileyim doktorumuz Reyap Hastanesinde Seyhun Bugay
ve çok memnunuz,ultrasonda uzun uzun bakıp bize bebeğimizi masal gibi anlatıyor
Henüz doğumla ilgili konuşmadık ama doktoruma güveniyorum nasıl uygun görürse öyle yapacağım.Hamile kalmadan öncede
rutin kontrollerim için Seyhun beye gidiyordum.Her saatte hastaneden veya cep telefonundan ulaşıp
bir sıkıntım varsa söyleyebildim hiç bir zaman başından savmaya çalışmadı
Ama şu bir gerçek ki tüm doktorlar fazla bilgi sahibi hastalardan hoşlanmıyorlar:))
Yaklaşık 3 ay önce bir arkadaşımın doğumuna Seyhun bey girdi,anlata anlata bitiremiyor.Kısacası şiddetle tavsiye ediyorum...Herkese sağlıklı hamilelikler sorunsuz doğumlar dilerim.
Merhabalar:
peki bu rutin konturol için gittiğinizde sizden neler istedi yani ne gibi tahliller istedi acaba bunları yaza bilirmisiniz:
bu arada hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız:
bebek düşündüğümüzü söylediğimde senede bir yapılması gereken semear tahlilim yapıldı ve folik asit başladım.hepsi bu kadar.3 ay gebelik gerçekleşmedi yumurta takibine başlarız önümüzdeki ay dedi doktorum ve lüzum kalmadı o ay hamile kaldım.sağol arkadaşım hep dualarımız sorunsuz geçmesi.hatta bugün gebelik şekeri içn şeker yüklemem yapıldı.muayenede 20 dak. ultrasonda bakıldı bebeğe, verilen ultrason resimleri olur hani,onlardan tam 12 adet çekmiş drçok titiz ve ilgili biri.
tekrar merhabalar kızlar:
ben dün seyhun beye gittim şimdilik çok beğendiğimi söyleye bilirim ben sorunumu anlattım ve çocuk düşündüğümüzüde söyledim önce sorunumuzu çözelim birdahaki geldiğindede çocuk planlayacağız dedi dediğim gibi şimdilik memnnun kaldım
en azından sorularımı sorduğumda terslenmedim buda çok güzeldi.
üstelikte sabah erken saate randevu almıştım ve sezeryandan çıkmıştı ve sanıyorum biraz rahatsızdı ama bun a rağmen çok ilgiliydi.
herşey böyle devam ederse onunla devam etmek isterim sonuna kadar.
fakat merakım reyapta doğum yapan varmı varsa ve yazarlarsa çok sevinicem
gördüğüm kadarıyla güzel 1 hastane.
ama muayne
farklı doğum farklı gerçi daha çok erken ortada birşey yok diyeceksiniz ama olsun en azından fikrimiz olsun
hepimizin belki düşünenlerde vardır.
Memnun kaldığına sevindim canım.Kademe kademe ilerleyerek gebeliği yakaladığında ilgisinin çok daha farklı olduğunu göreceksin.Hastalarına karşı çok özenli ama başı acayip kalabalık çok hastası var ve doğal olarak yorgun.
Benim bi kaç arkadaşım Reyapta doğum yaptı,ayrıntıları öğrenip yazarım.
bende bugün test yaptım 9552 çıktı 6 haftalık. doktor konusunda forumda ve diğer sayfalarda seyhun bey içime sindi. yarın için reyaptan randevu aldık. seyhun bey hakkında daha fazla bilgisi olan ve reyap hakkında. katılım payı 32tl ödicekmişz. peki ultrasana girdiğimizde ek bi ücret ödiyecekmiyim. bilginiz var mı?
yardımlarınız için tşkler
merhabalar:
hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın.
seyhunbeyden bende memnunum zaten yazılarımıda okumuşsundur.
umarım sende memnun kalırsın.
sende seyhun beye gittikten sonra görüşlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim:
tekrar hayırlı olsun..
inşallah herşey istediğin gibi olur canım.merhaba ;
çok teşekkür ederim.
doktor araştırmasını bu formundan bakarak karar verdim doğrusu :)
netten yine araştırma yaparak. sabah yazın hamile kalan bir arkadaşımla konuştum . o daha sonra düşük yapmıştı.
orhan bey'e gidiyormuş kendisi asla tavsiye etmedi. eşi ile kan uyuşmazlığı vardı ve bir iğne yapılması gerekiyormuş onu yapmamış kendisi.
seyhun beyi tercih ettiğim için ii bir karar almışım.
reyaptaki diğer k.doğum dr. ait hasta yoktu. herkes seyhun beyin hastasıydı. sanırım doğru bir doktor seçimi yaptım.
umarım böyle gider. çok güzel karşılad bizi. şuan çok küçük olduğundan dolayı 4 haftalıkmış. haftaya asıl detaylı konuşacağız dedi bunu bile söylemesi güzeldi.
birde reyapta doğum yapan var mı ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?