evet gerçekten çok yoğundu ama ilgi güzeldi bence en azından soru sorduğumda beni terslemedi buda benim için çok önemliydi.
evet arkadaşlarınlada konuşunca yazarsan gerçekten çok mutlu olurum bende merak içerisindeyim ..
Arkadaşımla konuştum canım 2. bebeğini Seyhun bey yardımıyla dünyaya getirdi.Söylediği şey "yok böyle bir doktor,her konuda çok nazik ve eli çabuk" dedi.İlk doktoru Orhan beymiş.Hastanenin yeni ve bakımlı olması sebebiyle Reyapta doğum yaptım dedi epidural yolla doğum yapmış herşey gayet güzeldi hastaneden çıkıp eve gidesim gelmedi dedi:))
Bu arada Koray bey Edirne Tıp Fakültesinde hoca olarak göreve başlayacağı için hastaneden ayrılıyormuş.Sanırım onun hastaları Seyhun beye hücum edecek.Randevu ayarlamak epey zor olacak artık diye düşünüyorum
Koray beye profesörlük teklif etmişler Edirne tıp fakultesinden. Aldığınız duyumlar doğruymuş arkadaşlar. Yıl sonu gibi Reyaptan ayrılacakmış.
Bahar hnm ve ya Özlem hnm önerebileceğini söyledi. Ama burada Seyhun beyden memnun olan çok arkadaşlar var, galiba ona "transfer" olacağım :)
gülden 6. aydayım ben.
merhaba bayanlar.bende orhan ataşere gittim herkes çok övüyor ama bana nedense pek ilgisiz geldi.2 kere gittim çok ilgisizdi.en son reyapta bahar hanıma gittim ama burada pek önerilmemiş.kafam karıştı doğrusu.henüz hamile değilim ve kaldığımda da kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığı ile teslim edebileceğim bir doktor arıyorum.reyapın çevredeki hastahanelere göre çok daha donanımlı olmasından dolayı orada doğum yapmak isterim fakat hangi doktoru iyiy bilemiyorum.giden arkadaşlar varsa bilgilendirin bizleri lütfen.
arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk günden beri reyapta koray elter e gidiyorum ve inanın tüm o ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yokbana yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar merhaba;
geçen hafta seyhun beye gittik kalp atışlarını dinledik. Bu hafta yine çağırdı 17,45 randevum var. Her hafta çağırması normal mi?
Birde aşırı bulantım ve kusmam var zofran diye bir ilaç verdi onu kullanmama rağmen hala geçmedi. 7/24 bulantı halsizlik. Soda içmeye başladım düzelir die ama yok . Hala aynıyım ruh gibiyim. Hep uyku hali . Bi önerisi olan var mı ??????????
arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk günden beri reyapta koray elter e gidiyorum ve inanın tüm o ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yokbana yardımcı olursanız sevinirim
Çok iyi anlıyorum seni, bende değiştirmeyi akımdan geçirsemde ara sıra güvenim sonsuzdu kendisine.arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk günden beri reyapta koray elter e gidiyorum ve inanın tüm o ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine
çok sansızlık olmuş. ben seyhun beye gidiyorum. şuana kadar eşimde bende kendisinden çok memnunuz. ilgili bir doktor. herşeyi anlatıyor. bebekten size kadar konuşuyor. şöle olacak böle olacak. şu şöle bu böle diye anlatması çok güzel. soru sormanıza gerek kalmıyor. ablam orhan beye gidiyor. eniştemin söylemesine göre söylüyorum çok konuşmuyor. ultrasonda bakıyor sadece dediği. orhan bey onların tercihi tabiki ama eşimle ben seyhun beyden çok memnunuz.
benim tek şikayetim aşırı derece kusma ve bulantım olması . bu sebeplede hiçbirşey yiyemiyorum.
herşeye miğdem bulanıyor ve çıkartıyorum. bi ara çantamda mandalina taşıyordum. ama sanırım fazla yemekten tiksindim. kaşarlı tost bütün yemeğim.
soda içiyordum ii gelir dediler denedim baştan iyi gelmişti. ama şimdi faydası yok. bi tanıdğımız tuzlu lebledi dedi onu aldık bugün umarım ii gelir.
bu işkence biran önce bitsin . çok zor akşamlarıda artık miğdemden uyuyamıyorum. ne zor bişeymiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?