orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

merhabalar bende seyhun beye gıdıyorum onceden de yazmıstım ve cok yakın arkadasım da seyhun beye gıdıpdogumunu yaptı normal dogum yapt.o da cok memnun kaldı bende su an ıcıncok memnunum basıcok kalabalık ama ne zaman sorunun olsa gece gunduz ılk benı arıcaksın dıyen bırdoktor tum test sonuclarını tek tek yorumlayıp sıze anlatıyor ıı cıkmıs dıyıp gecmıyor bebegı ultrasonda ıncelerkensureklı konusup sıze bebegı anlatıyor cok ıı nıyetlı gerckten. herkese tavsıye edıyorum 19 haftalık gebeyım ınsallah da saglıklı bıcımde dogumuma seyhun bey yardımcı olur. :)

Arkadaşımla konuştum canım 2. bebeğini Seyhun bey yardımıyla dünyaya getirdi.Söylediği şey "yok böyle bir doktor,her konuda çok nazik ve eli çabuk" dedi.İlk doktoru Orhan beymiş.Hastanenin yeni ve bakımlı olması sebebiyle Reyapta doğum yaptım dedi epidural yolla doğum yapmış herşey gayet güzeldi hastaneden çıkıp eve gidesim gelmedi dedi:))
Bu arada Koray bey Edirne Tıp Fakültesinde hoca olarak göreve başlayacağı için hastaneden ayrılıyormuş.Sanırım onun hastaları Seyhun beye hücum edecek.Randevu ayarlamak epey zor olacak artık diye düşünüyorum

merhaba canım:
evet Koray Beyin edirneye gideceğini bende duymuştum bencede .
artık Seyhun beyden çok daha zor randevu alıcaz . ben cumartesi tekrar gidicem kendisine bakalım bana neler söylüyecek
ama dediğim gibi ben sorularım rahatla sordum oda sağolsun yanıtladı yani ben şimdilik çok memnunum.ve inanıyorum hep böyle devam edicek.bizler burada görüşlerimizi paylaştığımız sürecede çok daha iyi olacak
örneyin ben bu yazıları okuduğum zaman çok rahatlıyorum tekrar teşekkür ederim..

Ayy üzüldüm şimdi, ben Koray beyin hastasıyım.
Bu akşam için randevum var, sorarım bakalım gerçekten gidiyor mu?
Yazarım öğrenince.

evet bu akşam kendisine bire bir sor ama bende hep gideceğini duyuyorum mutlaka hastaları için düşündüğü bişey vardır diye düşünüyorum . oyüzden üzülme öğrenincede buraya yazarsın..
sen kaç aylık hamilesin peki?

Koray beye profesörlük teklif etmişler Edirne tıp fakultesinden. Aldığınız duyumlar doğruymuş arkadaşlar. Yıl sonu gibi Reyaptan ayrılacakmış.
Bahar hnm ve ya Özlem hnm önerebileceğini söyledi. Ama burada Seyhun beyden memnun olan çok arkadaşlar var, galiba ona "transfer" olacağım :)
gülden 6. aydayım ben.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bişekilde bebişini kucağına alırsın.
tabi karar senin ama bencede seyhun beyi düşüne bilirsin ben özlem hanımı bilmiyorum ama bahar hanımın çok ilgisiz olduğunu duyuyorum hep:

merhaba bayanlar.bende orhan ataşere gittim herkes çok övüyor ama bana nedense pek ilgisiz geldi.2 kere gittim çok ilgisizdi.en son reyapta bahar hanıma gittim ama burada pek önerilmemiş.kafam karıştı doğrusu.henüz hamile değilim ve kaldığımda da kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığı ile teslim edebileceğim bir doktor arıyorum.reyapın çevredeki hastahanelere göre çok daha donanımlı olmasından dolayı orada doğum yapmak isterim fakat hangi doktoru iyiy bilemiyorum.giden arkadaşlar varsa bilgilendirin bizleri lütfen.

merhaba :işşte bu durum çok zor bi durum yani kararsız olmak
sonuçta biz ilkdefa çocuk sahibi olucaz ve biçok sorumuz var onların bizleri rahatlatması gerekiyor ama bunu hep söylüyorum doktorlar çok soru sorulmasından hoşlanmıyolar.

bende henüz hamile değilim bende konturol için orhan beyle görüşmek için gittiğimde çok ilgisizdi
hatta bende iki defa gittim fakat ilk gittiğimde yeni evlenmiştim yani 1 buçuk yıl önceydi ve çok ilgiliyde ve çok iyidi.. fakat ikinciye gittiğimde aynen senin dediğin gibi ilgisizdi
şimdide reyapta seyhun beye gidiyorum yarın ikinciye gidecem kısmetse.
şimdilik memnunum tavsiye ede bilirim..
ve gidende burda yazıştığım arkadaşlarımızda var sende sayfaları okursan göreceksin zaten.
kendisine istediğim herşeyi sordum
ve hamile kalınca çok daha fazla ilgilendiğini söylemişti geçenlerde bi arkadaşımız umarım sende doktorunu bula bilirsin bu işler gerçekten çok zor.
buluncada bizimle paylaşırsan seviniriz..

kızlar tekrar merhabalar:
ben cumartesi yeniden SeyhunBeye gittim bana artık yumurtalık takibine başlıyacaz dedi 1 ilaç verdi ve sonrasında seni 4 5 günde bir çağrıcam yumurtaları ölçücem dedi bakalım ne olacak merak ediyorum.
birde bana dediki aklına takılan bi soru olursa kimseye değil direk bana sor nezaman istersen beni ara dedi .
umarım herşey güzel olur...

Kızlar merhaba;

geçen hafta seyhun beye gittik kalp atışlarını dinledik. Bu hafta yine çağırdı 17,45 randevum var. Her hafta çağırması normal mi?
Birde aşırı bulantım ve kusmam var zofran diye bir ilaç verdi onu kullanmama rağmen hala geçmedi. 7/24 bulantı halsizlik. Soda içmeye başladım düzelir die ama yok . Hala aynıyım ruh gibiyim. Hep uyku hali . Bi önerisi olan var mı ??????????

arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk günden beri reyapta koray elter e gidiyorum ve inanın tüm o ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok bana yardımcı olursanız sevinirim

haber vermemekle çok yanlış yapmış
bence doğumuna en az 1 ay kalan hastalarına "ben bu hastaneden ayrılıyorum ama şu doktoru tavsiye ederim" demesi gerekirdi
sonuçta 9 ay boyunca seni muayene eden, seni tanıyan o
başka doktora nasıl emanet edebilirsin kendini
ama başka çaren yok

merhaba:
öncelikle bebişin hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına evet ilk zamanlarda her hafta çağırması oldukça normal ve bu ilgili olduğunu gösteriyo
ama malesef ilaçla ilgili pek bilgim olmadığı için birşey söyliyemiyeceğim ama yine burda araştırabilirsin bence.
tekrar hayırlı olsun..

merhabalar:
tabikji yapılan çok yanlış demekki doktorun sadece paraya önem veren birisi yoksa seni bilgilendirirdi mutlaka önemli olan onun için hasta takibi değil malesef buradaki doktorların geneli hastalarına önem vermiyorlar
ve kesinlikle enpati yapamıyorlar:
ama malesef birilerine güvenmek zorundayız.
sende reyapta doğum yapmak istersen bence Seyhun beyi tercih ede bilirsin ama ben vatanda yapa bilirim dersen orhan beyi tercih etmelisin
karar senin umarım kararını en kısa zamanda verirsin .
ve bebişini kucağına sağlıklı bişekilde alırsın...

arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk günden beri reyapta koray elter e gidiyorum ve inanın tüm o ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine
Çok iyi anlıyorum seni, bende değiştirmeyi akımdan geçirsemde ara sıra güvenim sonsuzdu kendisine.
Gideceğini buradan öğrendim ilk, ve tesadüfen o gün kontrolüm vardı ve sordum kendisine, başka sorularım da vardı, sorularını bitirmemi bekledim bu durum hakkında zaten bilgi verecektim dedi. Bana Özlem hnm ve ya Bahar hanımı tavsiye edebilirim dedi. Hastaları için çok üzgün olduğunu, ama diğer taraftaki teklif te kariyeri açısından çok cazip geldiğini ve telefonla herzaman ona ulaşabileceğimi söyledi.
Yamanya senin doğuma az kalmış telefonla ulaşıp imkanın varsa Edirneye de randevu ayarlaybilirsin belki. Ben buradaki Seyhum bey hakkındaki olumlu yorumlardan sonra bi sonraki kontrole ona gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

çok sansızlık olmuş. ben seyhun beye gidiyorum. şuana kadar eşimde bende kendisinden çok memnunuz. ilgili bir doktor. herşeyi anlatıyor. bebekten size kadar konuşuyor. şöle olacak böle olacak. şu şöle bu böle diye anlatması çok güzel. soru sormanıza gerek kalmıyor. ablam orhan beye gidiyor. eniştemin söylemesine göre söylüyorum çok konuşmuyor. ultrasonda bakıyor sadece dediği. orhan bey onların tercihi tabiki ama eşimle ben seyhun beyden çok memnunuz.
benim tek şikayetim aşırı derece kusma ve bulantım olması . bu sebeplede hiçbirşey yiyemiyorum.
herşeye miğdem bulanıyor ve çıkartıyorum. bi ara çantamda mandalina taşıyordum. ama sanırım fazla yemekten tiksindim. kaşarlı tost bütün yemeğim.
soda içiyordum ii gelir dediler denedim baştan iyi gelmişti. ama şimdi faydası yok. bi tanıdğımız tuzlu lebledi dedi onu aldık bugün umarım ii gelir.
bu işkence biran önce bitsin . çok zor akşamlarıda artık miğdemden uyuyamıyorum. ne zor bişeymiş bu

Doktorlarımız ve memnuniyetimiz aynı.Gerçekten soru sormaya fırsat kalmıyor herşeyi açıklıyor.Bulantım hiç olmadı yani nadir anlık şeyler dışında ama normalde midem çok hassastır ve sık sık bulanır,limon suyunu sıkıp bir iki yudum içmeni tavsiye edebilirim bende her zaman işe yaramıştır.Sorunsuz geçmesi dileğimle...

Şimdiye kadar okuduklarımdan, herkezin Seyhun beyden çok memnun olduğunu gördüm, peki kendisiyle doğum hakkında konuşanlar var mı? Normal doğumu mu, sezeryeni mi tercih ediyor?

Bide affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum, bulantıyla ve hamileliğin diğer şikayetleriyle ilgili 100 lerce konu var, orada sıkıntılarınızla ilgili çözümler bulabilirsiiniz. Burada sadece dr lar hakkında yorumlar olurssa, bilgi edinmek açısından daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

herkese iyi akşamlar bende reyap hastanesinde seyhun beye gıdıyorum ve çok memnunum.herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…