Bende 33 haftalık hamileyim kontrollerime sürekli Orhan beye gittim ve kendisinden çok memnunum. Memnun olmadığım tek konu yanında çalışan bayanın tavırları insanı doktordan daha çok strese sokuyor özellikle rendavu konularında... Evet Orhan bey çok konuşan bir doktor değil ama çok sakin ve ben onun sakinliğini seviyorum... Ben de normal doğum taraftarıyım ama çocuğumun doğumda herhangi bir zarar görmesinden korktuğum için epidural sezeryanı da düşünüyorum. Bir de benim özel bir durumum var eşim iş için şehir dışında ve normal doğuma yetişememe olasılığı çok yüksek o yüzden de sezeryan daha mantıklı geliyor. Doktorum normal doğum istediğimi biliyor ama henüz doğumla ilgili net olarak konuştuğumuz bir şey olmadı zaten şimdi 15 günde bir kontrollere başladık. Doğumla ilgili deneyimlerimi sizinle paylaşırım. Bazı arkadaşlar Vatan hastanesinin çok eski ve hemşirelerin çok ilgisiz olduğundan şikayetçi ben yaşamadığım için birşey diyemiyorum şu anda yaşayıp göreceğiz...
Orhan Bey'in sakinliğini beyefendiliğini bende çok seviyorum. Yine hamile kalsam yine ona giderim.
Ama yanında çalışan Gülbiye Abla yok mu, gerçekten insanı kasıyo, kendini doktor sanıyo mübarek
Randevulara geç gittiğim zaman laf sokuyo
Bir an önce evine gitmeye bakıyo
Özelden mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.
yamanya Koray beyin sisteme girdiği tahlil, kullandığın ilaçlar v.s. gibi bilgileri Seyhun beyde görebiliyor mu?
merhaba bende birşey sorcam reyap hastanesinde epidural normal doğum ücreti ne kadar?bilen varsa cevaplarsa çoook sevinirim...
rahimde kürtajdan sonra parca kaldığını gittiğim iki farklı doktorda söyledi fakat seyhun bey böyle bi ihtimal oldugunu belirttiğim halde önemsemedi bence bi sorun yasamadan doktorun iyi mi kötü mü oldugunu bilemiyoruz sonucta tercih meselesi ben yasadıklarımı anlattım ben buradaki yorumlardan faydalanmıstım bende diğerlerinin faydalanması için yazıyorum
öncelikle çok geçmiş olsun.
doktor konusu gerçekten çok zor bi konu bencedoktorun herşeyi çok önemli tavrı davranışı vetabiki tedavisi
ama şu konuda sana kesinlikle katılıyorum bi sorun yaşamadan doktorun nasıl bir doktor olduğunu tam olarak bilemiyosun.
asıl doktor tamda sorun olduğu yerde doktorluğunugöstermeli bence..
umarım seni anlatyan bi doktor bula bilirsin.
Teşekkür ederim aradığım doktoru istanbulda buldum .malesef seyhun beyin yüzünden ikinci kez kürtaj oldum dün .istanbuldaki doktorum cok anlayıslı ve ilgili bizim için gidiş geliş biraz sıkıntı olsada bi süre devam edeceğiz.ama hamile kalırsam ( inşallah) yakın bi yerde doktor bulmam gerekecek şenay aygül apak bahar mert seyhun bugay ve sedat tomruk 'a gittim sırada orhan bey var galiba :))) Allah'ım herkese işini düzgün yapan doktor bulmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?