orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Bende 33 haftalık hamileyim kontrollerime sürekli Orhan beye gittim ve kendisinden çok memnunum. Memnun olmadığım tek konu yanında çalışan bayanın tavırları insanı doktordan daha çok strese sokuyor özellikle rendavu konularında... Evet Orhan bey çok konuşan bir doktor değil ama çok sakin ve ben onun sakinliğini seviyorum... Ben de normal doğum taraftarıyım ama çocuğumun doğumda herhangi bir zarar görmesinden korktuğum için epidural sezeryanı da düşünüyorum. Bir de benim özel bir durumum var eşim iş için şehir dışında ve normal doğuma yetişememe olasılığı çok yüksek o yüzden de sezeryan daha mantıklı geliyor. Doktorum normal doğum istediğimi biliyor ama henüz doğumla ilgili net olarak konuştuğumuz bir şey olmadı zaten şimdi 15 günde bir kontrollere başladık. Doğumla ilgili deneyimlerimi sizinle paylaşırım. Bazı arkadaşlar Vatan hastanesinin çok eski ve hemşirelerin çok ilgisiz olduğundan şikayetçi ben yaşamadığım için birşey diyemiyorum şu anda yaşayıp göreceğiz...

Orhan Bey'in sakinliğini beyefendiliğini bende çok seviyorum. Yine hamile kalsam yine ona giderim.
Ama yanında çalışan Gülbiye Abla yok mu, gerçekten insanı kasıyo, kendini doktor sanıyo mübarek
Randevulara geç gittiğim zaman laf sokuyo
Bir an önce evine gitmeye bakıyo

slm kızlar yine ben koray elter gazisi:) sizlerden ve iş arkadaşımdan aldığım tavsiyeyle seyhun beye gittik muayene den çıkar çıkmaz eşime ilk solediğm keşke başından beri seyhun beyi tercih etsemişiz oldu ayrıca verdiğiniz bilgi ve destek için teşşekürler alıntı ile cevap vercek kadar ii değilim forum konusundaa :)ben de artık 36+4 üm artık nst de ii çıktı sabırla bekliyoruz artık seyhun bey kesinlikle normal doğumu destekliyorr şartlar uygun göründüğü içinde bana normal doğum görünüyor dedi çatı muayenesi için doğumu bekliyecek galiba öyla iştee hapinize güzel ve gönlünüzce bir hamilelik ve doğum diliyorum

Özelden mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.
yamanya Koray beyin sisteme girdiği tahlil, kullandığın ilaçlar v.s. gibi bilgileri Seyhun beyde görebiliyor mu?

merhaba bende birşey sorcam reyap hastanesinde epidural normal doğum ücreti ne kadar?bilen varsa cevaplarsa çoook sevinirim...

merhaba bende birşey sorcam reyap hastanesinde epidural normal doğum ücreti ne kadar?bilen varsa cevaplarsa çoook sevinirim...

Sen geç gittin diye laf sokuyo ben de bir rendavuma 15 dk erken gitmişim diye bana bir sürü laf etti yan büroda sohbetteymiş ben de poşet giyilen yerde beklerim dedim sen yap muhabbetini yok canım olurmu öyle şey diyo... bir de sen neden geldin demiyo mu:) keşke orhan bey sesimizi duysa da şöyle daha uysal daha cana yakın bizim gibi hamilelerin moralini bozmayacak birini alsa yanına... Bir kere rahatsızlandım orhan beyi cebinden rahatsız etmek istemedim doğumdadır falan diye muayenehaneyi arayım dedim oradaysa görüşürüm hastası yoksa kadın açtı dedim böyle böyle haydi hasta var şimdi seninle konuşamam dedi kapadı yüzüme şok olmuştum. O zaman dedim ki başka bir doktor aramalıyım baktım 5 dk geçti orhan bey cepten aradı ya şahit oldu ya da kadın söyledi artık bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem.

Özelden mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.
yamanya Koray beyin sisteme girdiği tahlil, kullandığın ilaçlar v.s. gibi bilgileri Seyhun beyde görebiliyor mu?

evet tüm bilgiler sisteme yüklendiğinden seyhun bey tüm bilgilrime baktı sanırım eksik olanlarıda bana sordu sen daha yeni doktora gitmedinmi?

Diğer hastanelerdeki doğum fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bizlerle paylaşırsa sevinirim.
Ben şu an için Reyapta doğum yapmayı düşünüyorum, daha erken deye fiyat sormadım, ama nette sezeryenin 2000 TL olduğunu okumuştum. Normali de Şubat'ta sormuştum 750 TL gibi kalmış akımda.

bende orhan beye daha önce gittiğim için biliyorum gerçekten kadın suratsız ve herkesten aynı şeyi duyuyuyorum ama bildiğim kadarıyla bu durum orhan beye iletilmişve zaten kendiside bunun farkında bence ama kendisi neden hala onu tercih ediyo anlamıyorumm bence onun gibi iyi bi doktora yakışmıyan bi yardımcı kendisi.
allah size sabır versin.

seyhun beyde 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atısı olmadıgı için sonra sorunlarım hiç bitmedi 20 günden fazla kanamam oldu seyhun bey beni yeterince ikna edemedi konusmalarıyla kan değerim hiç düşmedi hep pozitif cıkıyodu sonra istanbulda bi doktora gittim o kürtajdan sonra parca kaldığını ve adetle birlikte bu parcaları atarsın doktorun iyi ki almamıs o parcaları dedi doktorun doğru bir operasyon yapmıs yine doktoruna devam et bence dedi bende ısrarla seyhun beye devam ettim kürtaj olalı 3 ay oldu adetim gecikti test yaptırdım yine beta hcg 51 cıktı seyhun bey kesin hamilesin bide kist oluşmus sende dedi ama ben adet oldum tekrar gittim beni muayene ettiğinde düşük mü yaptıgımı adet mi olduğumu söyleyemedi peki kistlerim gözükmüyo mu diye sorduğumda cevap veremedi yine oyaladı seyhun bey cok sakin cok kibar bi doktor buna asla lafım yok cok severek ve güvenerek gittim ama son olaydan sonra ona devam ettiğime cok pişmanım

Ben Seyhun beyin avukatı değilim, tanımam etmem de kendisini, ama söylemeden geçemeyeceğim
- kürtajdan sonra kanama olması gayet normal ve bu kanama 30-40 gün de sürebilir.
- hcg hormonu da kürtajdan hemen sonra yüksek çıkması normal.

rahimde kürtajdan sonra parca kaldığını gittiğim iki farklı doktorda söyledi fakat seyhun bey böyle bi ihtimal oldugunu belirttiğim halde önemsemedi bence bi sorun yasamadan doktorun iyi mi kötü mü oldugunu bilemiyoruz sonucta tercih meselesi ben yasadıklarımı anlattım ben buradaki yorumlardan faydalanmıstım bende diğerlerinin faydalanması için yazıyorum

Evvt herkezini amacı burada bildikleriyle ve tecrübesiyle elinden geldiğince yardımcı ollmak.
Dr değilim parçalar kistler uzmannık alanım değil, kanama ve hcg yüksek kalması dr hatasından kaynaklandığını düşündüğümden, ve diğer okuyanları yanlış yönledirmemek için paylaşmak istedim.
Dilerim güvenebileceğin dr bulabilirsin....

öncelikle çok geçmiş olsun.
doktor konusu gerçekten çok zor bi konu bencedoktorun herşeyi çok önemli tavrı davranışı vetabiki tedavisi
ama şu konuda sana kesinlikle katılıyorum bi sorun yaşamadan doktorun nasıl bir doktor olduğunu tam olarak bilemiyosun.
asıl doktor tamda sorun olduğu yerde doktorluğunugöstermeli bence..
umarım seni anlatyan bi doktor bula bilirsin.

Teşekkür ederim aradığım doktoru istanbulda buldum .malesef seyhun beyin yüzünden ikinci kez kürtaj oldum dün .istanbuldaki doktorum cok anlayıslı ve ilgili bizim için gidiş geliş biraz sıkıntı olsada bi süre devam edeceğiz.ama hamile kalırsam ( inşallah) yakın bi yerde doktor bulmam gerekecek şenay aygül apak bahar mert seyhun bugay ve sedat tomruk 'a gittim sırada orhan bey var galiba :))) Allah'ım herkese işini düzgün yapan doktor bulmayı nasip etsin.

evet orhan beyede gide bilirsin benimle ilgilenmemişti ama herhalde seninle daha özel bi durumun olduğu için ilgilenir.
peki istanbulda bulduğun doktor kim.
keşke imkanımız olsada istanbulda doktora gide bilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…